zdaj pa še vprašanje za vas....kaj bi jaz potem temu pred policijo lahko kako dokazal da ni imel žmigavca???????? ker če ga nima pomeni da pelje dalje po notranjem

še grafično, on je bil brez smernika:
nebivedu je napisal/-a:Se pa v rondoju ogromno dogaja (vsaj iz smeri jarš proti trzinu), da gredo na skrajni desni pas, potem pa izsilijo preko polne črte na levi pas in gredo naprej proti bežigradu. Taki so orenk nevarni, ker tega zaradi polne črte ne pričakuješ.
BBoss je napisal/-a:Načeloma je tako, da kdor je na notranjem pasu lahko prehiteva al z drugimi besedami, če si na zunanjem pasu ne smeš voziti hitreje kot tisti na notranjem in moraš tudi pustiti prednost, da ta iz notranjega zavije na zunanji pas in se nato izključi iz krožišča.
Načeloma je morda tako, ja, ampak v praksi te z notranjega pasu noben ne spusti na zunanjega. Ker je večini to stvar življenjskega prestiža, da zaj*bejo človeka.BBoss je napisal/-a:Načeloma je tako, da kdor je na notranjem pasu lahko prehiteva al z drugimi besedami, če si na zunanjem pasu ne smeš voziti hitreje kot tisti na notranjem in moraš tudi pustiti prednost, da ta iz notranjega zavije na zunanji pas in se nato izključi iz krožišča.
vugy je napisal/-a:No moja izkušnja prejšnji teden v mariboru na dvopasovnem rondoju........neki cepec se je pelal po notranjem pasu jaz pa hočem speljat na zunanjega ker oni ni imel nobenega žmigavca vklopljenega.......ter se seveda trotl skoraj v mene zaletel pol pa mi še žugal kot da sem jaz kriv da on ni mogel naravnost pelat na izhod brez žmigavca.....
Dariooo je napisal/-a:mislim da bi on ze prej moral it na zunanji pas....kot sem ti popravu sliko mislim da bi moglo bit prav...
zdaj je pa tko...da tisti ki se vklucuje v bistvu je na stranski cesti...tko da dejansko si ti tu kriv....zdaj da ni dal zmigavca in da je sel na zunanji pas....je drugo...zato se js raje takim izognem...
LP
ban je napisal/-a:Povečini se pelje(mo) kar po zunanjem pasu čeprav ne gremo ven na prvem izhodu.
_KL3_ je napisal/-a:...In pol dobimo razne članke: kontra v krožnega, vozil(a) v krogu 3 ure nato omedlel(a) od vrtoglavice (mal heca)...
l.p.
Dariooo je napisal/-a:So pa v kopru naredili turbo krozisce...ki mislim da je 1. v sloveniji...in eno imed prvih v EU....in za moje pojme se super obnese.....a baje da je v mariboru tudi eno tako?
vugy je napisal/-a:No moja izkušnja prejšnji teden v mariboru na dvopasovnem rondoju........neki cepec se je pelal po notranjem pasu jaz pa hočem speljat na zunanjega ker oni ni imel nobenega žmigavca vklopljenega.......ter se seveda trotl skoraj v mene zaletel pol pa mi še žugal kot da sem jaz kriv da on ni mogel naravnost pelat na izhod brez žmigavca.....
zdaj pa še vprašanje za vas....kaj bi jaz potem temu pred policijo lahko kako dokazal da ni imel žmigavca???????? ker če ga nima pomeni da pelje dalje po notranjem![]()
še grafično, on je bil brez smernika:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov