nebivedu je napisal/-a:Sam imam mal drgačno zadevo. Že nekaj časa nazaj sem se vozil po stari dolenjki (ivančna gorica - žužemberk) ponoči in v dežju (bil je kr dober naliv), pa se mi je na rit prilepil suzuki swift z meglenkami in dolgimi lučmi, vozil je okol 3 do 4 metre za mano. Nekaj časa vozi tako za mano in mu prižigam meglenko, večkrat, da bi ga opozoril na dolge luči in meglenke. Pa po ene desetih kilometrih tipu še vedno ne kapne, da mi sveti in me s tem ovira. Prideva tako do vasice Krka, kjer je 90 stopinjski ovinek. Cesto poznam na pamet in sem vedel, da če zapeljem naravnost, je naprej njiva(na katero skočiš s kakega metra višine). Pri ene 80 vklopim pogon na vsa 4 kolesa in se odpeljem naravnost na njivo. Tipček v swftu pa direkt za mano. Jaz sem se iz sveže zorane in totalno namočene njive odpeljal, on pa je ostal tam. Malo naprej sem se ustavil in gledal prizor, kako se matra, da bi avto spravil nazaj na cesto. Po ene pol ure je poklical AMZS in so ga prišli povlečt ven iz blata, ter ga naložil na avtovleko. Drugi dan je bil v njivi še njegov prednji odbijač in en polomljen prag.
Ta naslednjič sigurno ne bo več vozil3 do 4 metre za ritjo nobenemu, pa tut meglenke in dolge luči bo najbrž ugašal takrat ko bo potrebno.
In zakaj misliš da naslednjič tega ne bo naredil? Kot da je vedel za tvojo past in razlog zakaj si to storil. Mislim enim tudi dela pamet sto na uro. Se pa strinjam da je treba take idiote sankcionirat. Jaz sem zaradi enake situacije prebil gumo. Nekaj km sem vozil v čisti temi, potem pa se mi je z dolgimi i**** zalimal na rit. Pogledam v ogledalo in nazaj na cesto, sem bil ves čorav in nisem videl robnika. Je samo počilo, k****n pa odpeljal naprej. Če bi takrat ustavil bi mu z zobmi odtrgal odbijač.