Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Ali imate navado trobit na cesti ?

Da
96
60%
Ne
65
40%

Skupaj glasov : 161

Uporabniški avatar
sundaydriver
Novinec

Napisal/-a sundaydriver Če dec 24, 2009 1:01 am

Kakšno vprašanje. Seveda. Mam zelo glasno troblo, ki pa me je že nekajkrat rešila nesreče. Samo za primer, enkrat me je šleper skoraj stisnil, ko je zamenjal pas vame na štiripasovnici. Ker sem bil nekje na sredini kamijona, nisem mogel dosti drugega kot trobiti in moliti, da me čimprej opazi, vse skupaj pa se je odvilo v sekundi. Za drugi primer pa dam eno blondinko na parkingu, ki se je pred mano odločila it vzvratno vame in če se ne bi obesil na troblo, bi moral spet do ličarja. Potem me je pa še prav trapasto gledala skoz okno, ko sem jo obvil... Pa še marsikaj bi se našlo. Tako da jaz raje malo za brezveze trobim in koga opozorim nase, kot pa da tvegam, da poči. Določeni pač mislijo na druge stvari, kot na vožnjo ... Aja, pa večinoma se vozim po LJ, če komu to še ni jasno iz napisanega :lol:

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Če dec 24, 2009 5:45 am

Ne vem čemu je dobro trobiti?!?!
Jaz potrobim, če vidim koga, da zaspi na semaforju in je to tudi vse. Če ti kdo izsili prednost ali... ga s trobljo sam še bolj zmedeš, da naredi kako neumnost, res nima smisla.

Uporabniški avatar
ronnie
Novinec

Napisal/-a ronnie Če dec 24, 2009 8:18 am

redko potrobim, če pa že pa bolj za štos.
tistim katerim je hupa po defoltu namenjena pa z rokami povem ;)
kšn dan ga tri dni serjemo , kšn dan pa cel teden

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Če dec 24, 2009 8:50 am

Potrobim kadar želim predramiti iz sna nekatere udeležence v prometu. Nekaterim pomaga, drugim ne.
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Če dec 24, 2009 11:10 am

sundaydriver je napisal/-a:Kakšno vprašanje. Seveda. Mam zelo glasno troblo, ki pa me je že nekajkrat rešila nesreče. Samo za primer, enkrat me je šleper skoraj stisnil, ko je zamenjal pas vame na štiripasovnici. Ker sem bil nekje na sredini kamijona, nisem mogel dosti drugega kot trobiti in moliti, da me čimprej opazi, vse skupaj pa se je odvilo v sekundi. Za drugi primer pa dam eno blondinko na parkingu, ki se je pred mano odločila it vzvratno vame in če se ne bi obesil na troblo, bi moral spet do ličarja. Potem me je pa še prav trapasto gledala skoz okno, ko sem jo obvil... Pa še marsikaj bi se našlo. Tako da jaz raje malo za brezveze trobim in koga opozorim nase, kot pa da tvegam, da poči. Določeni pač mislijo na druge stvari, kot na vožnjo ... Aja, pa večinoma se vozim po LJ, če komu to še ni jasno iz napisanega :lol:

Podobno je bilo pri meni, samo z avtobusarjem. K sreči sem bil že čisto na koncu njegovega dela,tako da sem samo hitro po gasu. Bilo je pa na avtocesti Lj-Koper, na izvozu za Logatec. Potrobim pa kaki bejbi :lol:

Uporabniški avatar
Matejz90
Nov uporabnik

Napisal/-a Matejz90 Če dec 24, 2009 6:44 pm

Jaz jo kar pogosto rabim...Najhuje pa je itaq v MS pri zdravstvenem domu kjer je ob cesti parkirišče. V zadnjima 2 tednoma sem tam skoraj 2 krat avto semlel, ko so se babe spravile na telefon pa rikverc ven. Pa pred semaforji pa v križiščih. Ojoj kaj vse narod dela tam...Si res študiram da bom montiral neke fanfare gor...
..::Auto Emocion::..
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov