BBS je napisal/-a:dejanz75 je napisal/-a:če bo šlo tako naprej, bo potrebno na koncu še zimske gume kupt... danes sem se zjutraj peljal Vrhnika - Kranj pa je bilo tistih par kilometrov po Celovški kar pestro., brez esp-ja bi bila kriza...
Hmm, a ni že čas za zimske ??
MrMatic je napisal/-a:BBS je napisal/-a:dejanz75 je napisal/-a:če bo šlo tako naprej, bo potrebno na koncu še zimske gume kupt... danes sem se zjutraj peljal Vrhnika - Kranj pa je bilo tistih par kilometrov po Celovški kar pestro., brez esp-ja bi bila kriza...
Hmm, a ni že čas za zimske ??
Sej se z letnimi tud da, sam bl počas. Še posebej ko elektronika vse nadzira.
TOYOTA je napisal/-a:radar se popolnoma strinjam, ....si mislil prejšnji petek na ljubelju, ker sem jaz moral čakati da sem prišel dol, ker je folk obtičal na cesti,8 30 folka) med drugimi tudi nekaj terencev bmw x5....folk je pa kar rinil gor brez verig....brez verig so se vozili subaru legacy, range rover in en volvo....
Patrik_A3 je napisal/-a:se točno vidi kakšni loji smo slovenci kar se tiče cest.
avstrija je bla super pošlihtana,po ac samo mokrota in primerno poskrbljeno tako da si komot se peljal po omejitvi, prideš v našo balkansko slovenijo pa se sneg ceste veselo že sprijel in je blo super drseče.
radar je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:radar se popolnoma strinjam, ....si mislil prejšnji petek na ljubelju, ker sem jaz moral čakati da sem prišel dol, ker je folk obtičal na cesti,8 30 folka) med drugimi tudi nekaj terencev bmw x5....folk je pa kar rinil gor brez verig....brez verig so se vozili subaru legacy, range rover in en volvo....
ja prejšnji petek... sej pravim- sam slovenci so bili pametni - je tip obtičal sredi klanca, pol speljati ni mogel, pa je začel nazaj lesti, .... in si misliš - zdej so full pršparal, ko niso zimskih gum kupili, pol pa še pametujejo, kako je lahko ketne gor dat - seveda, če jih znaš...če jih pa kupiš, da so v prtljažniku ....![]()
Škoda, ker ni v zakonu, da lahko policaj zahteva prevero, če voznik zna dati ketne na gume (lahko v suhem in samo na eno gumo). Me prov zanima koliko kompletov ketn bi se še prodalo....![]()
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov