Jaz temu ne pravim nesreca ampak Murphyjev zakon.
Ce sedaj zacnem nastevat bo branje dolgo. Nam se to skozi dogaja. Enkrat sem prav testiral zadevo v nasi Zali. Verjemi deluje.
Lahko pa povem eno cvetko ko sem sel iz Krka. Preden se vsedem v avto, seveda se pod tus. Rece bratec da so tusi frej. Seveda se hitro odpravim v hiso in glej ga zlomka vsi tusi zasedeni ( aha sedaj bo priletel X-Hair dajmo hitro zasesti tuse ). Seveda sem cakal in docakal, vendar glej ga zlomka spet Murphy v igri. Se zacnem tusirat in samo

. Ponavadi zmanjka tople vode, no ne bos verjela zmanjkalo je mrzle vode ( aha X-Hair-u je vroce in bi se rad malo pohladil pod tusem se pravi bo zmanjkalo mrzle vode ) Se gre bratec tusirat in pride nazaj, pa kaj pi**dis saj so frej tusi

( aha sedaj se X-Hair ne bo vec tusiral, se pravi bodo tusi frej ) Ko grem iz kampa se ustavim na bencinski v Krku da si kupim nekaj pijace za po poti. Pridem cez minuto nazaj avto zaparkiran ( aha X-Hair se bo sedaj tukaj ustavil in bo hitro nazaj, se pravi mu kar zaparkirajmo avto ). Na Rijeski obvoznici se ustavim na pocivaliscu Jadranska vrata, al nekaj takega. Takrat pa nisem vec mogel ampaj sem na bencinski padel v smeh. Sel sem po nekaj sladkega, cakam v koloni in se pocasi priblizujem kasi. Ko sem jaz na vrsti gre prodajalec stran. AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. ( aha sedaj bo X-Hair na vrsti, se pravi narocimo prodajalcu naj gre nekaj iskati v skladisce )
Ah jebat ga, sem ze navajen.