Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
majaCRX
Stalni uporabnik

Napisal/-a majaCRX To okt 21, 2003 2:33 pm

nebivedu je napisal/-a:Zavarovalnica zmeraj jamra. In tisti ki najbolj jamrajo imajo največ ponavadi.

LP
Nebivedu

Se podpišem pod to!!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To okt 21, 2003 6:17 pm

ti pa bi me lahko kdaj pozdravla, ko me srečaš na cesti, ne! :(

tak lepo sma se mela tisti dan na dragu, ti pa ne dvigneš več fona, pa nič :( šmrc šmrc :( :cry:
Slika

Uporabniški avatar
majaCRX
Stalni uporabnik

Napisal/-a majaCRX To okt 21, 2003 6:25 pm

Pa jaz sem na pol slepa za ljudi, kadar sem v avtu :?
Daj drugič mahaj ornk... ne nalašč, ampak te res ne vidim!!!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To okt 21, 2003 6:27 pm

al pa ti bom pred tebe zapeljal... glej, da maš dobre reakcije za bremzo :D

maja... če mislima še kaj naprej pisat... grema na PM :D pumica mala ;)

se oproščam uporabnikom za ircanje... grem na PM :D
Slika

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy To okt 21, 2003 6:55 pm

noo pa kaj fanega se zmenta :P

Kar se pa tiče živali sem pa zdnič skor eno čist tako malo muco pofurala :cry: sam nasrečo sem jo obfurala :D

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To okt 21, 2003 10:29 pm

Sicer pa sem v lj in okolici opazil da je vedno vec ljudi ki koncajo pod kolesi ali na pokrovu avta. Ne wem kwa je narodu. Zadnic je edn zbil enga pesaka na prehodu za pesce pred subicevo gimnazijo v LJ. Golfu manjkala luc pa pleh ukrivlen.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

dr.cic
Nov uporabnik

Napisal/-a dr.cic To okt 21, 2003 10:36 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Sicer pa sem v lj in okolici opazil da je vedno vec ljudi ki koncajo pod kolesi ali na pokrovu avta. Ne wem kwa je narodu. Zadnic je edn zbil enga pesaka na prehodu za pesce pred subicevo gimnazijo v LJ. Golfu manjkala luc pa pleh ukrivlen.

Lih sm is sole stopu pa vidm unga beuga golfa 2 razbitga pa se vetrobransko steklo je blo razbito pa nekdo je na cesti lezu ! (to je blo to)
neki dni nazaj je pa en isto pred subo zbiu enga na unem bmw-jevem mororju z streho pa motorju ni blo nc avto pa cis razbit

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To okt 21, 2003 10:39 pm

dr.cic je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Sicer pa sem v lj in okolici opazil da je vedno vec ljudi ki koncajo pod kolesi ali na pokrovu avta. Ne wem kwa je narodu. Zadnic je edn zbil enga pesaka na prehodu za pesce pred subicevo gimnazijo v LJ. Golfu manjkala luc pa pleh ukrivlen.

Lih sm is sole stopu pa vidm unga beuga golfa 2 razbitga pa se vetrobransko steklo je blo razbito pa nekdo je na cesti lezu ! (to je blo to)
neki dni nazaj je pa en isto pred subo zbiu enga na unem bmw-jevem mororju z streho pa motorju ni blo nc avto pa cis razbit

Jaz sm se cist mal kasnej peljal mimo .. ko je resilc ze letu stran .. sipe nism widu :shock:

Drgac pa mojo punco je tud en avto zbil z 80km/h pri Dragomerju na prehodu za pesce .. stolcena sajba in pleh .. ona pa je na sreco ali nesreco (kakor gledamo) mela samo poceno medenicno kost in en mal prask po stegnu in roki.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr okt 22, 2003 12:49 pm

Jst sem tut prejsnji teden videl v centru LJ pri glavni zelezniski postaji tipa z modrim Megane Coupe, (sam nisem bil jst! :P) ki je zbil eno punco - srednjesolko, ob njej pa tri objokane sosolke in policaj, pa ubogo punco so nalagal v resilca! Mislim groza, a folk nic ne pazi! Zdej ne vem, al je punce nespametno hotela poleteti na drugo stran ceste, al je pa tip mal prevec u luft gledal in ne na cesto! Kokrkol, upam da s tisto punco ni nic hujsega, ker avto ni bil videti razbit...

LP ;)

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo Sr okt 22, 2003 1:26 pm

no če gremo nazaj k živalim; jaz sem vse povozil na začetku svoje vozniške kariere, to pa: dva mačka, enga ko še izpita nisem imel drugega pa z mojim prvim avtom R5 pr 120km/h in mi je kos spodnjega dela odbijača zlomlo, matr pobegnil bi že, pa se maček sred ceste vstavi pa gleda... Pol jato golobov, pogledam v vzratno ogledalo pa perje frčalo ko v risanki... ja ne dolgo nazaj sem pa eno miš povozil. ... no nič ni blo namerno.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov