dejcc je napisal/-a:Tudi pod razno mi ni jasno, zakaj avta ne bi dal v garažo, če jo imaš...
Ker v ogrevani garaži bolj rjavi mogoče?
peroRS je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Tudi pod razno mi ni jasno, zakaj avta ne bi dal v garažo, če jo imaš...
Se pravi, če jaz sperem avto 2x na mesec preden ga dam v garažo, sem suženj avtu, vsi ostali, ki ga pa raje pustite zunaj (pa čeprav imate toplo garažo), da ne bi slučajno pleh (ki je itak v garanciji 10 ali več let) rjavel in zjutraj zmrzujete, ko čistite led s šip, pa niste sužnji avtu?
Temu jaz rečem dvojna merila.
NejcZ je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Tudi pod razno mi ni jasno, zakaj avta ne bi dal v garažo, če jo imaš...
Se pravi, če jaz sperem avto 2x na mesec preden ga dam v garažo, sem suženj avtu, vsi ostali, ki ga pa raje pustite zunaj (pa čeprav imate toplo garažo), da ne bi slučajno pleh (ki je itak v garanciji 10 ali več let) rjavel in zjutraj zmrzujete, ko čistite led s šip, pa niste sužnji avtu?
Temu jaz rečem dvojna merila.
Popravi me če se motim (odebeljen tekst), ampak ali ni tako da garancija za pelh velja samo če imaš vsa ta lepa štemplano servisno knjižico oz servisiran avto na pooblaščenemservisu?? Ja, vem.. offtopic...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov