Nu-NRG je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Mi pr mrcedezu u 4-rih letih še nismo povohal bremz pa jih lahko grem jutr z njimi na ragistracijo pa majo man odstopanja kot če ti na yugecu vse novo daš!!!
Emmm v stirih letih? Kriza .. jaz pri sebi menjam pakne na 15000KM .. iz preventive. BTW pelu sm ze velik meck .. in ta avto se ne ustav kr tko ze pri normalnih paknah .. dej prosm lepo bremze poglej .. ce ze niso ploscice ze mal v kurcu.
Ja no drgač niso pakne ampak diski vsi štirje in ABS tut da ni to spet nevem kaj stara izvedba. Sej drgač jih prekontoliramo ob servisu. Ko sem reku da jih še povahal nismo sem mislu da nismo nč šarl po njih. Res pa je da smo dal pred štirimi leti ko smo ga kupil nove diske in ploščice gor. Od takrat smo pa nardil 60.000-70.000 km no sej zdej bojo spet zrele za mnjavo ploščic!! Res pa je da je večina teh km fotr naredu. NE VOZI POČAS amapk avto pa merka ne da bi ga u en klanc pržulu pol pa bremzal na vso moč. Če je orenk klanc pa drgo pa motor bremza. Toko so mu zdržale originalne ploščice na sephiji 80.000 km. Cene pa nevem točn bi mogu fotra uprašat kuk vse stane!! Res pa je da se tak merc ne ustav z veseljem. Prou čitš da je neki mase ki se ustavla.