Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po okt 20, 2003 3:51 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Mi pr mrcedezu u 4-rih letih še nismo povohal bremz pa jih lahko grem jutr z njimi na ragistracijo pa majo man odstopanja kot če ti na yugecu vse novo daš!!!

Emmm v stirih letih? Kriza .. jaz pri sebi menjam pakne na 15000KM .. iz preventive. BTW pelu sm ze velik meck .. in ta avto se ne ustav kr tko ze pri normalnih paknah .. dej prosm lepo bremze poglej .. ce ze niso ploscice ze mal v kurcu.

Ja no drgač niso pakne ampak diski vsi štirje in ABS tut da ni to spet nevem kaj stara izvedba. Sej drgač jih prekontoliramo ob servisu. Ko sem reku da jih še povahal nismo sem mislu da nismo nč šarl po njih. Res pa je da smo dal pred štirimi leti ko smo ga kupil nove diske in ploščice gor. Od takrat smo pa nardil 60.000-70.000 km no sej zdej bojo spet zrele za mnjavo ploščic!! Res pa je da je večina teh km fotr naredu. NE VOZI POČAS amapk avto pa merka ne da bi ga u en klanc pržulu pol pa bremzal na vso moč. Če je orenk klanc pa drgo pa motor bremza. Toko so mu zdržale originalne ploščice na sephiji 80.000 km. Cene pa nevem točn bi mogu fotra uprašat kuk vse stane!! Res pa je da se tak merc ne ustav z veseljem. Prou čitš da je neki mase ki se ustavla.

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Po okt 20, 2003 5:03 pm

monster_d je napisal/-a:Jah to res ni lepo od enih talentov!
Podcenjevanje hm...
Sicr pa me niti ne briga kaj ker pravi!
ZAmene je jugo carski avto!
Deli skor zastojn, enostaven za postraufat,vse pase notr!
pa se sploh ko nism v sluzbi je taboljse!

Sicr pa kaj pa tisti mamini sincki!
Atek kupi avto sine pa se tipa dela!
Ne traja en mesec ga razbije, pa ze ma drugega!
A je to tisto keri bolj skrbi za avto, al tisti ko ma nekaj cenejsega ker si pac nemora prvosit kaj boljsega pa tisto ceni, pa rihta kolk pac ma denarja!
Nismo vsi bogatasi pa tudi vsi nimamo atekov ki bi nam kupovali mergle pa bemfe!
Pa nimamo vsi kesa ko peck ko gremo nekam do nekega tjunerja pol pa to pa to pa to bi mel pa samo kes mu das!
Eni delamo z ljubeznijo z veseljem z voljo da nekaj ustvarimo!
To je samo moje mnenje, ce se kdo strinja z mano ok cene pa tut vredu!
LP monster_d

se stinjam :twisted:
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To okt 21, 2003 10:44 pm

Zadnic se peljem .. pa razmislam o tem kako kdo narajsa avto .. in ko sm ravno sel do zenske da mi je izplacala 40k za strihanje odbijaca katerega mi je zarajsala na parkplacu in nism klical policije pa nic .. ker je takoj rekla da mi bo krila .. jaz pa zato ker je bila ona fair .. sm reku oke kulj bom dal zdravn 15k da ne bo samo ona krila .. ne gre se o tem kaksn je avto ali barva .. gre se o tem da je nastala skoda .. in marsikdo pa ni vazno kaksn avto vozi .. bo raje odpeljal pa samo sebi skodo kril kot pa se od onega .. kar je se dodtani strosek .. pa ceprav sta oba jugeca. Na sreco .. sm se med postenimi in upam, da tudi nekateri od vas ki bi zataknili listek za brisalec.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr okt 22, 2003 9:42 pm

He, he vem da ne sodi v kontekst, ma itak je debata čist mim, sm se spomnil ene fore:

Tip na parkirišču odrsa drug avtomobil... hoče spizdit, ampak vseeno ga je videlo preveč folka, zato se naredi dobrega in napiše listek, ki ga zatakne za brisalec.
Pride lastnik vidi škodo in prebere listek:

" Trenutno stojim ob tvojem avtu in piše m tale listek.Okrog mene je 10 ljudi, ki misli ta ti pišem moj naslov, kakšne mone...":lol: :lol:

Pa lep pozdrav!
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr okt 22, 2003 9:45 pm

bravura je napisal/-a:He, he vem da ne sodi v kontekst, ma itak je debata čist mim, sm se spomnil ene fore:

Tip na parkirišču odrsa drug avtomobil... hoče spizdit, ampak vseeno ga je videlo preveč folka, zato se naredi dobrega in napiše listek, ki ga zatakne za brisalec.
Pride lastnik vidi škodo in prebere listek:

" Trenutno stojim ob tvojem avtu in piše m tale listek.Okrog mene je 10 ljudi, ki misli ta ti pišem moj naslov, kakšne mone...":lol: :lol:

Pa lep pozdrav!

Sarkazm? :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr okt 22, 2003 9:58 pm

Hec mora bit ;)

Čeprav v resnici to ni smešno...
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr okt 22, 2003 10:30 pm

bravura je napisal/-a:Hec mora bit ;)

Čeprav v resnici to ni smešno...

Se strinjam.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov