Vseved je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Vseved je napisal/-a:
Mala pričakovanja? Kaj si s tem mislil? V novem cliu se 4 odrasli z lahkoto peljejo,
No, s temle se pa res nikakor ne morem strinjati! Pa brezskrbi, da dobro vem koliko je prostora v cliotu, sem se žal prevečkrat peljal in ga tudi vozil..
Govoril sem za clio 3 in tam se da sedeti - izvzeti primeri z 200cm višine in 140kg teže. Malo manj pretiravanja.
Kar se tega tiče je razred ali 2 boljši od predhodnika, ker tista klop je bila pa res bolj "za silo" oz. za otroke.
Ceed je napisal/-a:Zdaj govorite kot, da je reno neprimerljivo najcenejši avto na našem trgu. Za dnar, ki ga daš za renoja dobiš po mojem mnenju drugje veliko kvalitetnejši avto.
lambretta je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:Sem se pogovarjal s sodelovcem k je Bosanec
On bi raje kupil golfa z 100k prevoženih in 4 leta starega, kot pa novega cliota ( in ga tudi je) Sem ga uprašal zakaj.... zato ker je to Volkswagen .
Men je bol važn da za ta denar dobim več opreme in nov avto.
Bosanc ma prav. Doma mamo 5let starega golfa 1,9 in novega clio storia 1,2. Golf ga v vsem prekaša za dve stopnji.
Ps.: nisem Bosanc.
moj-avto je napisal/-a:Ceed je napisal/-a:Zdaj govorite kot, da je reno neprimerljivo najcenejši avto na našem trgu. Za dnar, ki ga daš za renoja dobiš po mojem mnenju drugje veliko kvalitetnejši avto.
Se popolnoma strinjam. Raje kupim KIA-o, kot pa precenjen Renault.
Vzdrževanje Renaulta je izjemno drago. Renault je dejansko drag, če prištejemo še pogoste okvare in drage rezervne dele.
Imel sem Clia prve generacije in sem bil izjemno razačaran.
B|ind je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Ceed je napisal/-a:Zdaj govorite kot, da je reno neprimerljivo najcenejši avto na našem trgu. Za dnar, ki ga daš za renoja dobiš po mojem mnenju drugje veliko kvalitetnejši avto.
Se popolnoma strinjam. Raje kupim KIA-o, kot pa precenjen Renault.
Vzdrževanje Renaulta je izjemno drago. Renault je dejansko drag, če prištejemo še pogoste okvare in drage rezervne dele.
Imel sem Clia prve generacije in sem bil izjemno razačaran.
Daj, ne nabijaj pa podaj kak dokaz.
Kakšne pogoste okvare ? Kolk let si pa vozil Reno in kake okvare si imel ?
In tud če si jih res imel, a to pomeni da so jih imeli vsi ? Morda pa neznaš vozit ?
Jaz sem tud imel Renoja pa nisem mel težav, pa mati ga je imela 6 let pa niblo težav !
Ceed, naštej te tvoje avtomobile ki jih dobiš za isti denar kot Renoja in boljše kvalitete.
Jaz Golfa še nisem imel in zato ne pišem kako je zanič ker sem v gostilni slišal od Jožeta da mu je njegov že trikrat crknil !
cardak je napisal/-a:clio je dober avto(imel dva,vsakega po 5let)in nikoli problemi,razen redni servisi.je pa problem v kakovosti vgrajenih elementov.tu pa renault zelo spara!servisi in nadomestni deli so pa tud dragi ceprav bi lahko bli dost ceneji glede na to da je to mestni avto namenjen za mase...
moj-avto je napisal/-a:Dejstvo pa je to, da od kar vozim Škodo z VW motorjev nekih posebnih popravil ni. Pa ima avto v nosu že več kot 212000 prevoženih km.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov