Addicted je napisal/-a:Drocky je napisal/-a:odkar je ta nov zakon z astronomskimi kaznimi pa tut js blendam. Pa blendam tudi za luči. Policaji pa res redko kdaj majo sploh možnost videt če blendaš al ne.
to me spominja na eno noč iz Celja proti Velenju, k so policaji stal na križišču in sm EDINEMU nasproti vozečmu avtu poblendal... Ta mi takoj nazaj spusti lučkesveda sm poblendal policaju
Kritik je napisal/-a:Tako kot so že napisali pred menoj... tudi sam poblendam tistim, ki vozijo kolikor toliko normalno, tistim ki so pa tišasti in prehitevajo za vsako ceno pa pač ne.
lp
noj je napisal/-a:scott je napisal/-a:Bom pač prvi ,ki ga boste popljuvali,a jaz prehitrim nikol ne blendam,vedno pomislim,da lahko taisti voznik ,ki bi ga rešil kazni naslednjič zaradi prehitre vožnje porazira mene ali bilo katerega nedolžnega udeleženca v prometu. Ko nekdo ubije sebe in še koga v avtu (primer prejšnjega tedna v Celju) vsi kričite norec je bil pač prehiter,zraven pa bi mu vsi blendali,da bi ga rešili pred radarjem in odvzemom vozniške.
Svaka čast! A pol tut, če bi se v morju utapljal morilec, in ti bi vedel, da to je, mu nebi priskočil na pomoč? Zanimiva vzgoja... Mene so vzgajali tako, da pomagam vsakumor, ne glede nato kaj je, kako vozi,... Očitno, so me narobe vzgajali... Upam, da boš res komu rešil življenje s takšnim razmišljanjem, jaz pa še naprej blendam, ker nobenemu ne privoščim, da ga kaznuje policaj za prehitro vožnjo, ali karkoli drugega... In ne želim igrati sodnika ali policaja, saj nimam primerne izobrazbe, niti pravice...
Pa srečno in varno vožnjo, brez kazni!
Fiat007 je napisal/-a:Kritik je napisal/-a:Tako kot so že napisali pred menoj... tudi sam poblendam tistim, ki vozijo kolikor toliko normalno, tistim ki so pa tišasti in prehitevajo za vsako ceno pa pač ne.
lp
....
Pa prosim brez butastih moraliziranj, da bi lahko vozil po omejtivah, ker tam je omejitev postavljena čisto brezveze. Govorim za omejitev tako kot tako. In tam meriti hitrost ni nič drugega kot izpoljevati normo!
zajbel je napisal/-a:noj je napisal/-a:scott je napisal/-a:Bom pač prvi ,ki ga boste popljuvali,a jaz prehitrim nikol ne blendam,vedno pomislim,da lahko taisti voznik ,ki bi ga rešil kazni naslednjič zaradi prehitre vožnje porazira mene ali bilo katerega nedolžnega udeleženca v prometu. Ko nekdo ubije sebe in še koga v avtu (primer prejšnjega tedna v Celju) vsi kričite norec je bil pač prehiter,zraven pa bi mu vsi blendali,da bi ga rešili pred radarjem in odvzemom vozniške.
Svaka čast! A pol tut, če bi se v morju utapljal morilec, in ti bi vedel, da to je, mu nebi priskočil na pomoč? Zanimiva vzgoja... Mene so vzgajali tako, da pomagam vsakumor, ne glede nato kaj je, kako vozi,... Očitno, so me narobe vzgajali... Upam, da boš res komu rešil življenje s takšnim razmišljanjem, jaz pa še naprej blendam, ker nobenemu ne privoščim, da ga kaznuje policaj za prehitro vožnjo, ali karkoli drugega... In ne želim igrati sodnika ali policaja, saj nimam primerne izobrazbe, niti pravice...
Pa srečno in varno vožnjo, brez kazni!
Če bi vedel, da nekdo ropa trgovino, kaj bi naredil? A bi zunaj stal in stražil, da kdo ne pride, ker so te vzgajali, da pomagaš vsakomur?
W|zz je napisal/-a:Addicted je napisal/-a:Drocky je napisal/-a:odkar je ta nov zakon z astronomskimi kaznimi pa tut js blendam. Pa blendam tudi za luči. Policaji pa res redko kdaj majo sploh možnost videt če blendaš al ne.
to me spominja na eno noč iz Celja proti Velenju, k so policaji stal na križišču in sm EDINEMU nasproti vozečmu avtu poblendal... Ta mi takoj nazaj spusti lučkesveda sm poblendal policaju
Si dobil kšno kazen potem zaradi tega?
gti85kw je napisal/-a:seveda je treba cloveka opozorit da ga p...i cakajo v vzasedi ..da ga mislijo na prefinjen nacin oropat tesko in posteno prisluzen denar..ker ce postavljajo radarje na takih lokacijah kjer je ravna napol prazna cesta..kot je recimo iz medvod proti lj tik pred celovsko ob 4 zjutraj..na dunajski pri ruskem carju..na celovski tik za znakom kjer se preneha omejitev 60..in pododbnih lokocijah je to cisto a zal legalno ropanje delovnega cloveka ki se pelje v sluzbo oz.vraca is sluzbe...sicer je pa nekaj res ..vse te omejitve so pisane za tisto skupino ljudi ki neznajo vozit...ki se nebi smeli niti dotaknit volana..bolano je to da negdo zagovarja to da negdo ki prekoraci hitrost za 20/30 da mu je treba pol place vzet....
gti85kw je napisal/-a:seveda je treba cloveka opozorit da ga p...i cakajo v vzasedi ..da ga mislijo na prefinjen nacin oropat tesko in posteno prisluzen denar..ker ce postavljajo radarje na takih lokacijah kjer je ravna napol prazna cesta..kot je recimo iz medvod proti lj tik pred celovsko ob 4 zjutraj..na dunajski pri ruskem carju..na celovski tik za znakom kjer se preneha omejitev 60..in pododbnih lokocijah je to cisto a zal legalno ropanje delovnega cloveka ki se pelje v sluzbo oz.vraca is sluzbe...sicer je pa nekaj res ..vse te omejitve so pisane za tisto skupino ljudi ki neznajo vozit...ki se nebi smeli niti dotaknit volana..bolano je to da negdo zagovarja to da negdo ki prekoraci hitrost za 20/30 da mu je treba pol place vzet....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov