error 90 je napisal/-a:Cjo mislim ej.... čisto vsako leto vam gre to na jetra![]()
A če bi šli pa en pas na AC zaprt bi vam bilo lažje? Postavte se v njihovo vlogo pa preštuderejte mal.
need 4 speed je napisal/-a:lexer je napisal/-a:Ja pelte se za savo smer Hrastnik-Trbovlje.Šohtlci po sred ceste!!to poka k sto matr k zapeleš na njega...Res kdor je dal dovoljenje za to da ga hudič požru...K se pelem domov se vozm med njimi k da sm nasekan...Groza res.![]()
![]()
Ovinek, ki pelje mimo elektrarne kajne?Tisto je res za popizdit...
Tudi do Zagorja do Litije ni nevemkaj, je pa bolš kot proti Trb.Od Litije do Ljubljene je pa ful lepa cesta..zgleda, da smo mi manj vredni al kaj..
ALIEn3001 je napisal/-a:Zakaj bi računal za eno flikanje enkrat na 10 let, če lahko pa za isto flikanje računaš 10x v teh letih. Še nikoli nisem slišal, da bi država reklamirala slabo popravilo, uveljavljala kakšno garancijo... Nič v glavnem. Že kdo kasira procente...
ALIEn3001 je napisal/-a: AC mora zdržati 20 let brez popravil, razen zaradi nesreč itd...
ironmaiden je napisal/-a:zdravo!
Danes sem se peljal okoli rudnika-nakupovalen center(ljubljana),natančneje od lidla do Obija!
Nisem mogel verjeti očem kakšna cesta.Asfaltirana cesta(če ji še lahko rečeš)hribi ter doline ter luknje.Normalno smo se peljali pa smo se jahali kot na divji ježi konja(nevem kako skuter pride čez??).Se vidi da so na hitrco neki skupi spacal(barje območje),zdej pa to vse po svoje gre
Mi je žal ,da se nisem ustavil ter poslikal!![]()
![]()
Če kdo ve kje in kaj mislim, naj še pove svoje!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov