Mislim, kake ej...dej zdej še reči, da je OK če voziš pijan za volanom...
Daedalus je napisal/-a:
rad bi te videl, kako bi ti "moško" pogoltnil tak dogodek, priznal da si bil 100% kriv, in naprej živel brez problema...mislim, da imaš o sebi predobro mnenje......
sašo5 je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:
rad bi te videl, kako bi ti "moško" pogoltnil tak dogodek, priznal da si bil 100% kriv, in naprej živel brez problema...mislim, da imaš o sebi predobro mnenje......
to itak.....
govorimo samo o odvzemu (izsiljevanju) prednosti, ne o alkoholu.......
Daedalus je napisal/-a:...tno, tisti, ki tako delajo z avti, so še večji bedaki, ker veliko bolj ogrožajo druge udeležence. Ampak jih je na srečo zelo malo (takih res objestnih).
peroRS je napisal/-a:Mene so tudi velikokrat izsilili, tudi ko sem bil z avtom, še večkrat pa z motorjem, saj se veliko avtomoblilistov obnaša zelo arogantno do motoristov...v smislu "evo ga še en norec na motorju, ne bom ga spustil mimo"![]()
Daedalus je napisal/-a:@adis - Verjetno ni letelo name, ampak vseeno. Nikakor ne zagovarjam niti enih niti drugih. Obratno, tisti, ki tako delajo z avti, so še večji bedaki, ker veliko bolj ogrožajo druge udeležence. Ampak jih je na srečo zelo malo (takih res objestnih).
NejcZ je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:...tno, tisti, ki tako delajo z avti, so še večji bedaki, ker veliko bolj ogrožajo druge udeležence. Ampak jih je na srečo zelo malo (takih res objestnih).
Resnično dvomim v to. Mislim da se le jih le precej manj izpostavlja ker morebitne nesreče ki jih povzročijo z avtomobilom ne povzročijo tolikšnih poškodb (ali celo smrti) da bi to prišlo v časopise itd.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Ne bit preveč prepričan. Na vsaki furi se najde kakšen, ki mu ni prav, da prehitevaš ozr. nasploh da obstajaš, ti zapira pot za prehitevanje, seka ovinke, ali pa nalašč zapelje v bankino, da te zasuje s peskom. Ja, to je vsakdan na naših cestah.
Enkrat na relaciji Kočevje-Ljubljana se je našel en genij z Audijem A5, ki je bil odločen, da bo hitrejši.
Vsakič, ko sem ga skušal prehiteti, je brez smerokaza trznil levo pred mene in on prehitel spredaj vozečega. Prometa je bilo kar nekaj, torej se je to kar ponavljalo v taki meri, da je bilo jasno, da to počne namerno.
Na neki ravnini mi je uspelo varno priti mimo njega, nadaljeval sem z običajnim tempom, rahlo nad omejitvijo. Pridem do naselja, vozim po omejitvi, ta genijalec pa 1m za mano, praktično na tablici, dokler mi ni dokončno dopizdilo tako ogrožanje in sem izven naselja odkuril čimdlje od njega.
Ob tej priliki apeliram na avtomobiliste:
Motocikel je hitrejši od vas; hitreje pospešuje, hitreje zavira in višjo končno hitrost ima.
Tudi če poznate cesto, tudi če imate močan avto...ne tekmujte z motoristom.
Dokažite, da ste hodili v 7. razred k fiziki in da nimate manjvrednostnega kompleksa.
Spoštujte varnostno razdaljo, če nampreč motorist pred vami naglo zabremza in ga nasadite, ga boste najverjetneje ubili.
Ne mi sekat ovinkov. Ne mi po bankinah vozit.
Predvsem pa DAJTE UPORABLJAT SMEROKAZE, OPAZUJTE OGLEDALA TER MRTVI KOT !.
Veliko motorjev je na cesti, kakšen se bo znašel tudi v TVOJEM mrtvem kotu. Ja, ti, ki to bereš.
Opažam pa, da žal veliko voznikov (predvsem voznic) sploh ne ve, kaj mrtvi kot sploh je. Upam, da ste vi kaj boljši vozniki.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:
Ob tej priliki apeliram na kolege avtomobiliste:
Motocikel je hitrejši od vas; hitreje pospešuje, hitreje zavira in višjo končno hitrost ima.
Tudi če poznate cesto, tudi če imate močan avto...ne tekmujte z motoristom.
Dokažite, da ste hodili v 7. razred k fiziki in da nimate manjvrednostnega kompleksa.
Spoštujte varnostno razdaljo, če nampreč motorist pred vami naglo zabremza in ga nasadite, ga boste najverjetneje ubili.
Ne mi sekat ovinkov. Ne mi po bankinah vozit.
Predvsem pa DAJTE UPORABLJAT SMEROKAZE, OPAZUJTE OGLEDALA TER MRTVI KOT !.
Veliko motorjev je na cesti, kakšen se bo znašel tudi v TVOJEM mrtvem kotu. Ja, ti, ki to bereš.
Opažam pa, da žal veliko voznikov (predvsem voznic) sploh ne ve, kaj mrtvi kot sploh je. Upam, da ste vi kaj boljši vozniki.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov