Doche je napisal/-a:W|zz a je to ta avto?
W|zz je napisal/-a:Doche je napisal/-a:W|zz a je to ta avto?
Možno da je isti, čeprav je malenkost razlika na sprednjem odbijaču, kot je rekel BBoss. (podaljšek in barva (nalepka) na sredini..)
Tle se vidi da nima..
Sicer mene neki resno ni ogrožal, ker sem bil pozoren na njega in sem pričakoval kak otročji manever, razjezil me je bolj zato, ker je kazal sredinca zato ker je on pizdarije delal na cesti. Nesmiselno, lol.
Pa pač ker morda nekdo ne bo pozoren in se bojo počli pri 130 in bojo morda nedolžne žrtve, ker nek objestnež igra NFS na cesti.
Lahko da je imel sicer dečko samo slab dan, sam to ne pomeni da sme to izživljat na cesti..
Scorp84 je napisal/-a: Upam da prej dobi raka na črevesju od prehitre prehrane, preden komu uniči dan, bognedaj kaj hujšega.
KLOWN je napisal/-a:Scorp84 je napisal/-a: Upam da prej dobi raka na črevesju od prehitre prehrane, preden komu uniči dan, bognedaj kaj hujšega.
Sramota za to ko praviš !
W|zz je napisal/-a:bass je napisal/-a:A je nek jap/korea avto v spojlerjih?
mja, neka starejša zadeva, sej sem slikal, sam se nič ne vidi
To je bilo pol že dol z AC ko je priletel za mano, lol.
Drgač na AC sem pa gledal nazaj, je prehitel enega črnega SUVa, neki v stilu od rav4 do hiluxa, pa že tisto je prehiteval z vklopljenim smernikom, morda rumena barva ni dovolj opazna.. Nakar ga prehiti in čez 20centi že zavija na vozni pas, tako da je moral tist SUV na odstavnega mal zapeljat. V roku 1min mene prehiti, potem neki vozim za njim in se ne umakne s prehitevalnega. Zapeljem desno, tako da sta bila konec njegovega avta in začetek mojega skoraj poravnana. Prehitet po desni nisem mislil, ker je bil malo naprej en avto in niti ni bilo placa za kakeršnekoli tovrstne manevre. Ker pa je verjetno mislil da je moj namen užalit njegov ponos vladavine na cesti in ga mislim prehite, je začel zavijat na vozni pas. (100% pa to ni naredil z namenom da bi nadaljeval vožnjo po voznem pasu, ker je bil kot rečeno malo naprej en avto in bi ob njegovi hitrosti moral čez nekaj sekund nazaj na prehitevalnega).
No in potem je bila cestnina in smo upočasnili in začne kr neki sredinca kazat. Lol. Zakaj že? Kot da sem jaz njega oviral al pa ga rinil dol s ceste![]()
No in sem podelil nazaj svojega prvega sredinca na cesti.
Potem je upočasnil pa kasneje spet pripeljal za mano, sam je po treh minutah nekam zavil, jaz pa via woerthersee
_BuLLet_ je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:bass je napisal/-a:A je nek jap/korea avto v spojlerjih?
mja, neka starejša zadeva, sej sem slikal, sam se nič ne vidi
To je bilo pol že dol z AC ko je priletel za mano, lol.
Drgač na AC sem pa gledal nazaj, je prehitel enega črnega SUVa, neki v stilu od rav4 do hiluxa, pa že tisto je prehiteval z vklopljenim smernikom, morda rumena barva ni dovolj opazna.. Nakar ga prehiti in čez 20centi že zavija na vozni pas, tako da je moral tist SUV na odstavnega mal zapeljat. V roku 1min mene prehiti, potem neki vozim za njim in se ne umakne s prehitevalnega. Zapeljem desno, tako da sta bila konec njegovega avta in začetek mojega skoraj poravnana. Prehitet po desni nisem mislil, ker je bil malo naprej en avto in niti ni bilo placa za kakeršnekoli tovrstne manevre. Ker pa je verjetno mislil da je moj namen užalit njegov ponos vladavine na cesti in ga mislim prehite, je začel zavijat na vozni pas. (100% pa to ni naredil z namenom da bi nadaljeval vožnjo po voznem pasu, ker je bil kot rečeno malo naprej en avto in bi ob njegovi hitrosti moral čez nekaj sekund nazaj na prehitevalnega).
No in potem je bila cestnina in smo upočasnili in začne kr neki sredinca kazat. Lol. Zakaj že? Kot da sem jaz njega oviral al pa ga rinil dol s ceste![]()
No in sem podelil nazaj svojega prvega sredinca na cesti.
Potem je upočasnil pa kasneje spet pripeljal za mano, sam je po treh minutah nekam zavil, jaz pa via woerthersee
To bo to![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3764181&show=1
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov