Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide So jun 05, 2010 2:16 pm

Jaz imam praske na zadnji havbi. Dva dni po tem ko sem ga dobil z barvanja so bile na havbi tace od mačka in polno prask :evil:

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 So jun 05, 2010 2:26 pm

sej ljudje bomo tako uničl svet, ker nam materialna stvar več pomeni kot naše in življenje živali, ki z nami biva na tem planetu. Bolani ste...resno! Vi boste mačke brcali, ker vam bo sral na dvorišču, ki on ne ve, da je VAŠ ali pa bo ležal na haubi... otrok bo pa to videl in bo mačke sovražil in tepel kar za brez veze...

Sej ni čudno, da je tolk nasilja..in to samo zaradi materialnih stvari. Maček ne ve, da je to VAŠ avto in, da tam ni zaželjen...maček se ne zaveda, da ste vi avto morali kupit oz. vzet kredit in za to delat, ker maček ne živi takega življenja.

JA, tudi meni mački kdaj ležijo na avtu...pač ga operem, spoliram, če je kakšna praskica, čeprav je večja verjetnost, da boste avto butnili/poškodovali sami ali pa vam ga bo poravsal kak objestneš al pa kaki b**** na parkingu. A njega boste tud ustrelili/nabrcali/... ne verjamem...

sem prepričan, da pri vseh vas najdem več udrtin in prask, ki jih je povzročil človeški dejavnik in ne MAČEK. ČE vas pa ležanje mačka na avtu moti si postavite/kupite garažo ali pa cerado. PA bote meli mir! Probajte kakšne humane odganjevalce.

Pa vsi naduvani frajerji, ki bi samo streljali pa brcali živali, ki se vam ne morejo potožiti ali stopiti u bran...ste pa izkazali svojo raven. Človek je na svetu naredil največ gorja od vseh živih bitij...in če ti mačka naredi risek na haubo se bo res svet podrl. :roll: :roll:
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide So jun 05, 2010 3:17 pm

Jaz nisem nikjer omenil, da bi zbrcal mačka, bi pa zbrcal tistega, ki bi zbrcal mačka :)

Drugače sem pa že našel rešitev, če parkiram pod nadstrešek je avto vedno otacan, če ga pustim sredi dvorišča pa ne. Drugače pa obstajajo odganjalci pa si tisto namontiraš zraven avta.

hnoda
Novinec

Napisal/-a hnoda So jun 05, 2010 3:19 pm

Jaz pa mislim, da maček sploh ne more spraskat laka toliko, da bi se res kaj poznalo čez dva tedna. Drugače se pa strinjam z zgornjo objavo.

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero So jun 05, 2010 3:57 pm

B|ind je napisal/-a:No Pero ti kar trpi čudovit vonj živalskih, predvsem mačjih iztrebkov okoli hiše ali v cimpresah. Morda ti pa odgovarja ?
Jaz ga pa pač nebom. ;)

Živim v hiši z vrtom. Sam skrbim za vrt in res včasih kakšen maček kaj skoplje, pa kaj? Raje vidim da maček zakoplje svoj drek kot da stopim na pasjega. Raje vidim mačke okoli hiše kot pa voluharje, miši, podgane, bolane ptiče...

Na avto pred hišo redno hodi maček spat ob lepem vremenu. Pa kaj? Oče je prodajal avto z 10 leti ''mačjih'' prask. Novega kupca to sploh ni zanimalo, vesel je bil da je bila servisna knjiga prava, redno vzdrževan, itd...

Okoli moje hiše je v radiju 50m 6 mačkov za katere vem, ko se gonijo jih je še več. Pa kaj ? Mačji urin smrdi samo ko markirajo ko se gonijo. 2x na leto malo potrpim, pa se za to ne sekiram.

Sicer je pa začetnik teme dobil odgovore in me čudi zakaj se tole ne zaklene ker gre čisto v OFF.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 So jun 05, 2010 4:31 pm

je rekel Blind, da mora trpet vonj živalskih/mačjih iztrebkov... KO DA TVOJ DREK NE SMRDI... samo pač se ti userješ u školjko in potegneš vodo, maček pa pač ni tolk napreden. Se pač poserje v pesek oz zemljo in zakoplje... to je čist naravno. Bol, da bi samo mački srali po zemlji ko pa ti ko se z avtom voziš okol pa CO2 spušaš. pa ti maček nič ne reče...

kakšne mate...

se maček poserje v radiju 50m okoli hiše pa moraš trpet tisti vonj, ki res neznosno smrdi. :lol: :lol:

Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So jun 05, 2010 6:09 pm

eclipse_R je napisal/-a:Nej mi prosim en razloži, kako naj jaz razložim moji mački, da ne sme it na tvoje posestvo? Pa odgovor: "to ni moja stvar" ne bo zadostoval. Me dejansko zanima.

lp

Iskren obojestranski pogovor ponavadi pomaga.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind So jun 05, 2010 9:59 pm

Meni ga ni treba trpet, je bilo poskrbljeno za to ;)

Se mi je pa zdelo da me je en maček zadnjič grdo pogledal ko sem prdnil med pranje avta.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne jun 06, 2010 8:31 am

B|ind je napisal/-a:Se mi je pa zdelo da me je en maček zadnjič grdo pogledal ko sem prdnil med pranje avta.

seveda, če ga je zmotil vonj. Se ti je potem iz maščevanja v krompir posral! hahaha

Slika

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Ne jun 06, 2010 10:05 pm

Patrik_A3 je napisal/-a: za piko na i pa še gre potem plazit čez moj avtomobil in mi ob vstopu na streho naredi ris na zadnjo haubo.

pa si daš hello kitty nalepko prek :lol: :lol:

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a \OnlyME/ Ne jun 06, 2010 10:38 pm

Kupi sprej PROTI Mačkam, našpricaj si streho, pa da boš čist zares mel mir, še mačko ki je hodla po strehi!

Pol pa naj se muca je*e! :twisted:

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Ne jun 06, 2010 11:26 pm

GT_Turbo17 je napisal/-a:je rekel Blind, da mora trpet vonj živalskih/mačjih iztrebkov... KO DA TVOJ DREK NE SMRDI... samo pač se ti userješ u školjko in potegneš vodo, maček pa pač ni tolk napreden.

Kaj, da ne! Moj maček gre na wc školjko! Prilagam dokaz http://www.youtube.com/watch?v=F6YmPRkC0eU :EE

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Po jun 07, 2010 6:02 am

ma evo ti snažne mačke, še dilo pomije za sabo :lol:
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Po jun 07, 2010 9:28 am

cruiser1 je napisal/-a:Kaj, da ne! Moj maček gre na wc školjko! Prilagam dokaz http://www.youtube.com/watch?v=F6YmPRkC0eU :EE

:bow

Še vodo jo nauč potegnt pa si zmagal na čisto :lol:

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Po jun 07, 2010 11:10 am

cruiser1 je napisal/-a:
GT_Turbo17 je napisal/-a:je rekel Blind, da mora trpet vonj živalskih/mačjih iztrebkov... KO DA TVOJ DREK NE SMRDI... samo pač se ti userješ u školjko in potegneš vodo, maček pa pač ni tolk napreden.

Kaj, da ne! Moj maček gre na wc školjko! Prilagam dokaz http://www.youtube.com/watch?v=F6YmPRkC0eU :EE

Tvoj maček je legenda!! ampak ne pozabi, on je hišni maček in to se je naučil od tebe. ;)

Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov