trenutno imam ker se bejba fura zravn 11.7l/100km

nevermind je napisal/-a:black je napisal/-a:BMW 330Cd steptronic 204KM 6,7l/100km
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a: TDI žre pri taki povprečni hitrosti 4 litre, TSI pa 4.1 liter![]()
![]()
. Si fouš a ne?
![]()
![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a: TDI žre pri taki povprečni hitrosti 4 litre, TSI pa 4.1 liter![]()
![]()
. Si fouš a ne?
![]()
![]()
![]()
lp
ne, smilijo se mi, ker so že obsedeni s porabo, pol pa majo deci manjšo porabo, zato pa vsake 3 mesce na servisu..kr neki, avto je za vozit, ne za šparat.
Atrox je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a: TDI žre pri taki povprečni hitrosti 4 litre, TSI pa 4.1 liter![]()
![]()
. Si fouš a ne?
![]()
![]()
![]()
lp
ne, smilijo se mi, ker so že obsedeni s porabo, pol pa majo deci manjšo porabo, zato pa vsake 3 mesce na servisu..kr neki, avto je za vozit, ne za šparat.
ja no, če je vožnja 130 po AC s tempomatom obsedenost s porabo pol pa tut..
jurcek3 je napisal/-a:Atrox je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a: TDI žre pri taki povprečni hitrosti 4 litre, TSI pa 4.1 liter![]()
![]()
. Si fouš a ne?
![]()
![]()
![]()
lp
ja no, če je vožnja 130 po AC s tempomatom obsedenost s porabo pol pa tut..
sam po AC je mal tezko vozit 130, glede na to da po voznem pasu vozijo 100kmh, na prehitevalnem pa okrog 150kmh...
jah gorivo je drag je treba sparat
nevermind je napisal/-a:Hja upam, da ti je jasno to, da pač nekateri dajo celo plačo za avto in bencin, položnice pa plačujejo starši.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov