Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To nov 11, 2003 10:46 am

Dejansko takoj ga prijavim ce ga widim. Pa verjetno se zadrzim.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway To nov 11, 2003 2:44 pm

Tazga k rise po avtu bi sam enkat fino nabutu pa me prou zanima ce bo se kdaj to delu. 8)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To nov 11, 2003 3:08 pm

Js sm fasou že 3 risbice - črte čez ceu avto. Brez zajebancije, če bi dobil modela bi ga razbil ko kanto. Poj bi mu pa kluč u rit zasadu, da bi vedu za drugič, da se ni za zajbavat. Ključ na avtu men skor tko pomen, kot da bi mi en punco posilu. Brez milosti!
Pa ne spet jokat mirovniki pa odvetniki pa podobno. Vsak ma svoje meje in moja je klele, od tukej naprej se pa men filem strga, tko da če bo kdo začel, da to ni prou in podobno, bo deležen moje jeze :x :P
Slika

G-4S

Re: v LJ se ti vse lohk zgodi!

Napisal/-a G-4S To nov 11, 2003 3:24 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To nov 11, 2003 3:26 pm

jaz sem slišal tako zgodbico o ene 5 avtih... :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ To nov 11, 2003 3:38 pm

Pugi je napisal/-a:Js sm fasou že 3 risbice - črte čez ceu avto. Brez zajebancije, če bi dobil modela bi ga razbil ko kanto. Poj bi mu pa kluč u rit zasadu, da bi vedu za drugič, da se ni za zajbavat. Ključ na avtu men skor tko pomen, kot da bi mi en punco posilu. Brez milosti!
Pa ne spet jokat mirovniki pa odvetniki pa podobno. Vsak ma svoje meje in moja je klele, od tukej naprej se pa men filem strga, tko da če bo kdo začel, da to ni prou in podobno, bo deležen moje jeze :x :P

Primitivc!!!!!! :):):):):):):):):):)

Žwau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):)

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Jah...

Napisal/-a Mare9mm To nov 11, 2003 3:59 pm

:wink: Sej sem napisu, da je to "urbana legenda" ali po domače "rekla-kazala" ali "mi je brt pravu, da mu je sosed govoru, da je kolega reku, da se je prjatlu zgodil".

Lah, da je res bil LaserJaMM not v terencu, pa da je bla Honda ta drug avto.

Nope, LaserJamma ne poznamm, klub temmu, da mamma oba mm na konc niknejmma. :twisted:

Itak, da morš bit ta zadn pacjent, da greš enmu avto praskat. Prej bi razumu, da ti folk prtisne na odbijač k se ne zna parkirat, ampak da pa kluč u roke vzameš pa po laku, to je pa sam za človeka za povozt. Ene parkrat.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty To nov 11, 2003 5:07 pm

Da ne boste mislili da se sam v LJ peezdarije dogajajo (svojih niti ne bom naštevau): v pondelk mi je sodelavc pokazal slike nekoč bele alfe (iz Kočevja), ki so jo čez noč s črnimi in belimi (!!) sprejčki prešpricali. Na njej so ble pike, črte, tud par okvirčkov in številka 15 v njih :( Podobno se je dogodilo tudi mondeotu in še dvema (?? ne vem točno) avtoma na park placu.
Alfo sm učer vidu v živo (sicer sam odzad) in je že spolirana (za ostale ne vem), sam grenak priokus ostaja...

PS: p.i.č.k.e BRAVO,
3 * HURA ZA VAS :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

fric
Novinec

Napisal/-a fric To nov 11, 2003 5:40 pm

misty je napisal/-a:Da ne boste mislili da se sam v LJ pišukarije dogajajo (svojih niti ne bom naštevau): v pondelk mi je sodelavc pokazal slike nekoč bele alfe (iz Kočevja), ki so jo čez noč s črnimi in belimi (!!) sprejčki prešpricali. Na njej so ble pike, črte, tud par okvirčkov in številka 15 v njih :( Podobno se je dogodilo tudi mondeotu in še dvema (?? ne vem točno) avtoma na park placu.
Alfo sm učer vidu v živo (sicer sam odzad) in je že spolirana (za ostale ne vem), sam grenak priokus ostaja...

PS: p.i.č.k.e BRAVO,
3 * HURA ZA VAS :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nekateri toliko plačujejo za air brush umetnine na avtih, tvoj sodelavec pa se pizdi ker so mu "dobrotniki" to naredili brezplačno :lol:

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty To nov 11, 2003 6:58 pm

fric je napisal/-a:Nekateri toliko plačujejo za air brush umetnine na avtih, tvoj sodelavec pa se pizdi ker so mu "dobrotniki" to naredili brezplačno :lol:

ups, rahla pomota, sem bil tud sam mal nejasen :oops: -> sodelavec mi je kazal slike alfe, ki pa ni bla njegova

drgač pa cel avto v pikcah in vsem ostalim sranjem je pomoje precej drag airbrush :P

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Re: Jah...

Napisal/-a LaserJaMM To nov 11, 2003 7:42 pm

Mare9mm je napisal/-a::wink: Sej sem napisu, da je to "urbana legenda" ali po domače "rekla-kazala" ali "mi je brt pravu, da mu je sosed govoru, da je kolega reku, da se je prjatlu zgodil".

Lah, da je res bil LaserJaMM not v terencu, pa da je bla Honda ta drug avto.

Nope, LaserJamma ne poznamm, klub temmu, da mamma oba mm na konc niknejmma. :twisted:

Itak, da morš bit ta zadn pacjent, da greš enmu avto praskat. Prej bi razumu, da ti folk prtisne na odbijač k se ne zna parkirat, ampak da pa kluč u roke vzameš pa po laku, to je pa sam za človeka za povozt. Ene parkrat.

terenc je bil MB ML, honda pa je bla civic tastara škatlasta
Cuore Sportivo
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov