Pugi je napisal/-a:Js sm fasou že 3 risbice - črte čez ceu avto. Brez zajebancije, če bi dobil modela bi ga razbil ko kanto. Poj bi mu pa kluč u rit zasadu, da bi vedu za drugič, da se ni za zajbavat. Ključ na avtu men skor tko pomen, kot da bi mi en punco posilu. Brez milosti!
Pa ne spet jokat mirovniki pa odvetniki pa podobno. Vsak ma svoje meje in moja je klele, od tukej naprej se pa men filem strga, tko da če bo kdo začel, da to ni prou in podobno, bo deležen moje jeze:P
misty je napisal/-a:Da ne boste mislili da se sam v LJ pišukarije dogajajo (svojih niti ne bom naštevau): v pondelk mi je sodelavc pokazal slike nekoč bele alfe (iz Kočevja), ki so jo čez noč s črnimi in belimi (!!) sprejčki prešpricali. Na njej so ble pike, črte, tud par okvirčkov in številka 15 v njihPodobno se je dogodilo tudi mondeotu in še dvema (?? ne vem točno) avtoma na park placu.
Alfo sm učer vidu v živo (sicer sam odzad) in je že spolirana (za ostale ne vem), sam grenak priokus ostaja...
PS: p.i.č.k.e BRAVO,
3 * HURA ZA VAS![]()
![]()
![]()
![]()
fric je napisal/-a:Nekateri toliko plačujejo za air brush umetnine na avtih, tvoj sodelavec pa se pizdi ker so mu "dobrotniki" to naredili brezplačno
Mare9mm je napisal/-a::wink: Sej sem napisu, da je to "urbana legenda" ali po domače "rekla-kazala" ali "mi je brt pravu, da mu je sosed govoru, da je kolega reku, da se je prjatlu zgodil".
Lah, da je res bil LaserJaMM not v terencu, pa da je bla Honda ta drug avto.
Nope, LaserJamma ne poznamm, klub temmu, da mamma oba mm na konc niknejmma.![]()
Itak, da morš bit ta zadn pacjent, da greš enmu avto praskat. Prej bi razumu, da ti folk prtisne na odbijač k se ne zna parkirat, ampak da pa kluč u roke vzameš pa po laku, to je pa sam za človeka za povozt. Ene parkrat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov