Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Re: metanje cigaretnih ogorkov skozi okno!

Napisal/-a nevermind So nov 20, 2010 6:16 pm

Mene zanima zakaj ljudje sploh kadijo? Kaj vidijo v tem, da vlečejo dim vase in ga izpuhnejo ven? Se potem boljše počutijo?

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed So nov 20, 2010 7:17 pm

Pa ne zdaj še na avtomobilističnem forumu začet predavat o škodljivosti kajenja :roll:Ga ni človeka, ki kadi in se ne zaveda škodljivosti svojga početja.Če folku paše naj kadi, bi blo pa res lepo če se neb cigareti skoz okno metal (oziroma po tleh na javnih površinah).
Čeprav še enkrat:sigurno se prej razgradi tist ogorek kot pa razne plastične flaše in pakunge iz McDonaldsa, da raznih pločevink ob cesti ne omenjam... ;)

Uporabniški avatar
DJ-DUST
Novinec

Napisal/-a DJ-DUST So nov 20, 2010 8:07 pm

nevermind je napisal/-a:Mene zanima zakaj ljudje sploh kadijo? Kaj vidijo v tem, da vlečejo dim vase in ga izpuhnejo ven? Se potem boljše počutijo?

Zato ker je to ena vrsta navade. Zakaj pa pijejo, se drogirajo, tečejo, plavajo, nevem kaj še vse? Eni za čike, drugi pijačo, tretji drogo, četrti fast food, peti kino vstopnice vsako soboto in tako naprej. Od nekoga moreš umreti, tako boš vsaj vedel od česa si...

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt Sr maj 18, 2011 12:38 am

^^[LuKa]^^ je napisal/-a:haha tu pa sem se do solz nasmejal. tudi sam kadim v avtu pač vedno ko vržem čik ven pogledam da ni koga za mano.

No naslednjič vrži se sebe ven,ampak prej obvezno poglej,če je kakšen šlepar za tabo. :mrgreen:
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 Sr maj 18, 2011 4:51 am

en teden nazaj sem metanje čikov med vožnjo videl v avstriji.

najprej je šofer odvrgel, vozil se za njim in moram rečt da me je malo prestrašil ta leteči predmet ker nisem vozil svoj avto ampak služben za katerega sem tudi odgovoren, čez pol minute je pa še sopotnik vrgel.

svašta !

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Sr maj 18, 2011 6:59 am

asfalt je napisal/-a:
^^[LuKa]^^ je napisal/-a:haha tu pa sem se do solz nasmejal. tudi sam kadim v avtu pač vedno ko vržem čik ven pogledam da ni koga za mano.

No naslednjič vrži se sebe ven,ampak prej obvezno poglej,če je kakšen šlepar za tabo. :mrgreen:

Popravek:
No naslednjič vrži se sebe ven,ampak prej obvezno poglej, DA je kakšen šlepar za tabo.

Mene zadnje čase ne moti več to, praktično je vsakodnevno je pa zanimiv efekt žerjavice ko vdari ob tla pa kak jo zarola.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr maj 18, 2011 7:04 am

Ko sem nekoč še živel v bloku sredi ljubljane, so stanovalci, ki se jim ni dalo smeti odnest do kante, te z lahkoto metali skozi okno v atrije drugih stanovalcev. Po pogledu na streho nad atriji, pa se očitno to dogaja še danes.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Sr maj 18, 2011 7:55 am

Samo naj dobim kaj v avto med vožnjo.. bi ga rad videl junaka ki bi potem še enkrat to naredil. To je pa res malomarnost na višku!
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Sr maj 18, 2011 8:01 am

crxdelsol je napisal/-a:
asfalt je napisal/-a:

Popravek:
No naslednjič vrži se sebe ven,ampak prej obvezno poglej, DA je kakšen šlepar za tabo.

Mene zadnje čase ne moti več to, praktično je vsakodnevno je pa zanimiv efekt žerjavice ko vdari ob tla pa kak jo zarola.

Če gre po tleh mi je še kokrtok ravno...ampak da mi pa prleti tist klinc v avto...to mi pa dvigne pritisk. K nimajo k*****evi kadilci niti tolk česarkoli v glavi da bi odvrgl to čez levo okno al pa takrat ko ni avta nasproti al pa direkt za ritjo. Briga me kajenje dokler ne vpliva name, sam ko mi pa ogorke mečejo al pa kadijo pod nosom se bo pa res enkrat zgudl da bodo še tist ogork dubl v pluča...
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Sr maj 18, 2011 8:57 am

NejcZ je napisal/-a:Samo naj dobim kaj v avto med vožnjo.. bi ga rad videl junaka ki bi potem še enkrat to naredil. To je pa res malomarnost na višku!

Kaj si Hudini da boš tovornjak ustavo ?

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Sr maj 18, 2011 10:00 am

gecco je napisal/-a:Če gre po tleh mi je še kokrtok ravno...ampak da mi pa prleti tist klinc v avto...to mi pa dvigne pritisk.

Če ti prileti v avto, voziš odločno preblizu avtu pred seboj.
Ukrep: poskrbi za ustrezno varnostno razdaljo.
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Napisal/-a gecco Sr maj 18, 2011 10:08 am

sonic je napisal/-a:
gecco je napisal/-a:Če gre po tleh mi je še kokrtok ravno...ampak da mi pa prleti tist klinc v avto...to mi pa dvigne pritisk.

1. Dokler me ne poznaš ne predvidevej nič o meni!
2. Da prileti v avto je bilo mišljeno v primeru ko vržejo čez okno ko gre avto nasproti! Pa tudi če voziš za njim tisti ogorek ne prileti tako hitro na tla!
Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Sr maj 18, 2011 12:22 pm

Poznam primer, ko so se kolegi vozil iz maturantskega plesa(vozniki ni bil vinjen, ostali koma), pa je sovoznik zabrisal cez desno okno vrecko z bruhanjem. Le ta, pa je koncala na policijskem avtu, ki je vozil za njimi :mrgreen: :D
Slika

Uporabniški avatar
Jasminko
Novinec

Napisal/-a Jasminko Sr maj 18, 2011 1:00 pm

mene tud osebno moti, da mečejo ogorke skozi okno, sploh če se vozim brez strehe ali pa z motorjem.
no so tudi pacienti, ki zanalašč špricajo - čistijo stekla da bi za sabo pošpricali motorista... sej hitr vidš kdaj je namerno, k ga vidiš v ogledalu kako te gleda in spremlja reakcijo

no za take paciente, ki počno zgoraj našteto se hitro najde rešitev :)
Slika

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Sr maj 18, 2011 2:12 pm

gecco je napisal/-a:
sonic je napisal/-a:

1. Dokler me ne poznaš ne predvidevej nič o meni!
2. Da prileti v avto je bilo mišljeno v primeru ko vržejo čez okno ko gre avto nasproti! Pa tudi če voziš za njim tisti ogorek ne prileti tako hitro na tla!
Prej bi moral povedat, da gre za primer, ko gre avto nasproti...

Pa tudi če voziš za njim tisti ogorek ne prileti tako hitro na tla!
A pada na tla dlje kot sekundo? Ker varnostna razdalja naj bi nekako ustrezala poti, ki jo v 1 sekundi prevoziš pri trenutni hitrosti...

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Sr maj 18, 2011 2:14 pm

Jasminko je napisal/-a:zanalašč špricajo - čistijo stekla da bi za sabo pošpricali motorista... sej hitr vidš kdaj je namerno, k ga vidiš v ogledalu kako te gleda in spremlja reakcijo

no za take paciente, ki počno zgoraj našteto se hitro najde rešitev :)

Tudi tebi - nemara bi se zadaj vozeči motorist lahko izognil neplaniranemu tuširanju, če bi vozil z ustrezno varnostno razdaljo...

In kakšna rešitev je ta, ki jo omenjaš v zadnjem stavku?

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Napisal/-a gecco Sr maj 18, 2011 2:32 pm

Pa kaj si ti zaljubljen v varnostno razdaljo?
Slika

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Napisal/-a error 90 Sr maj 18, 2011 3:24 pm

Včeraj sem na avtocesti doživel kako je šofer srebrnega citroena skozi okno vrgel škatlo od pice. Na srečo sem "predmet prepoznal in je priletela pod kolesa. Za mano so zabremzali skoraj na črto ker so mislili da je kaj druzga. Voznika sem samo prehitel in vozil dalje. Kaj pa češ ko ga j**e njega in njegovo pico
Slika

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Sr maj 18, 2011 5:00 pm

gecco je napisal/-a:Pa kaj si ti zaljubljen v varnostno razdaljo?

Ubistvu je lahko tudi zaljubljen, če ti temu tako rečeš. Potem sem tudi jaz.
Sicer pa, tebe ne moti, če vozilo vozi za teboj tako blizu, da niti ne vidiš luči? Da se sprašuješ, kako bo reagiral, če ti sam naletiš na oviro?
Vame je tak možak skoraj priletel, k sreči je odvil na odstavni pas, ko so se na AC vozila kar naenkrat zaustavila... In jaz menim, da je 40% naših nesreč krivih izključno samo zaradi premale varnostne razdalje,češ jaz sem zbran, meni nemore noben nič. In pri varnostni razdalji, ki znaša pri 100km/h okoli 27metrov, lahko čik, ki ga odvže teleban obvoziš v osmico, če želiš.

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena Sr maj 18, 2011 5:08 pm

Gosic je napisal/-a:
gecco je napisal/-a:Pa kaj si ti zaljubljen v varnostno razdaljo?

Ubistvu je lahko tudi zaljubljen, če ti temu tako rečeš. Potem sem tudi jaz.
Sicer pa, tebe ne moti, če vozilo vozi za teboj tako blizu, da niti ne vidiš luči? Da se sprašuješ, kako bo reagiral, če ti sam naletiš na oviro?
Vame je tak možak skoraj priletel, k sreči je odvil na odstavni pas, ko so se na AC vozila kar naenkrat zaustavila... In jaz menim, da je 40% naših nesreč krivih izključno samo zaradi premale varnostne razdalje,češ jaz sem zbran, meni nemore noben nič. In pri varnostni razdalji, ki znaša pri 100km/h okoli 27metrov, lahko čik, ki ga odvže teleban obvoziš v osmico, če želiš.

Se kar strinjam.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov