nevermind je napisal/-a:Mene zanima zakaj ljudje sploh kadijo? Kaj vidijo v tem, da vlečejo dim vase in ga izpuhnejo ven? Se potem boljše počutijo?
^^[LuKa]^^ je napisal/-a:haha tu pa sem se do solz nasmejal. tudi sam kadim v avtu pač vedno ko vržem čik ven pogledam da ni koga za mano.
asfalt je napisal/-a:^^[LuKa]^^ je napisal/-a:haha tu pa sem se do solz nasmejal. tudi sam kadim v avtu pač vedno ko vržem čik ven pogledam da ni koga za mano.
No naslednjič vrži se sebe ven,ampak prej obvezno poglej,če je kakšen šlepar za tabo.
crxdelsol je napisal/-a:asfalt je napisal/-a:^^[LuKa]^^ je napisal/-a:haha tu pa sem se do solz nasmejal. tudi sam kadim v avtu pač vedno ko vržem čik ven pogledam da ni koga za mano.
No naslednjič vrži se sebe ven,ampak prej obvezno poglej,če je kakšen šlepar za tabo.
Popravek:
No naslednjič vrži se sebe ven,ampak prej obvezno poglej, DA je kakšen šlepar za tabo.
Mene zadnje čase ne moti več to, praktično je vsakodnevno je pa zanimiv efekt žerjavice ko vdari ob tla pa kak jo zarola.
NejcZ je napisal/-a:Samo naj dobim kaj v avto med vožnjo.. bi ga rad videl junaka ki bi potem še enkrat to naredil. To je pa res malomarnost na višku!
gecco je napisal/-a:Če gre po tleh mi je še kokrtok ravno...ampak da mi pa prleti tist klinc v avto...to mi pa dvigne pritisk.
sonic je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Če gre po tleh mi je še kokrtok ravno...ampak da mi pa prleti tist klinc v avto...to mi pa dvigne pritisk.
Če ti prileti v avto, voziš odločno preblizu avtu pred seboj.
Ukrep: poskrbi za ustrezno varnostno razdaljo.
Prej bi moral povedat, da gre za primer, ko gre avto nasproti...gecco je napisal/-a:sonic je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Če gre po tleh mi je še kokrtok ravno...ampak da mi pa prleti tist klinc v avto...to mi pa dvigne pritisk.
Če ti prileti v avto, voziš odločno preblizu avtu pred seboj.
Ukrep: poskrbi za ustrezno varnostno razdaljo.
1. Dokler me ne poznaš ne predvidevej nič o meni!
2. Da prileti v avto je bilo mišljeno v primeru ko vržejo čez okno ko gre avto nasproti! Pa tudi če voziš za njim tisti ogorek ne prileti tako hitro na tla!
A pada na tla dlje kot sekundo? Ker varnostna razdalja naj bi nekako ustrezala poti, ki jo v 1 sekundi prevoziš pri trenutni hitrosti...Pa tudi če voziš za njim tisti ogorek ne prileti tako hitro na tla!
Jasminko je napisal/-a:zanalašč špricajo - čistijo stekla da bi za sabo pošpricali motorista... sej hitr vidš kdaj je namerno, k ga vidiš v ogledalu kako te gleda in spremlja reakcijo
no za take paciente, ki počno zgoraj našteto se hitro najde rešitev
gecco je napisal/-a:Pa kaj si ti zaljubljen v varnostno razdaljo?
Gosic je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Pa kaj si ti zaljubljen v varnostno razdaljo?
Ubistvu je lahko tudi zaljubljen, če ti temu tako rečeš. Potem sem tudi jaz.
Sicer pa, tebe ne moti, če vozilo vozi za teboj tako blizu, da niti ne vidiš luči? Da se sprašuješ, kako bo reagiral, če ti sam naletiš na oviro?
Vame je tak možak skoraj priletel, k sreči je odvil na odstavni pas, ko so se na AC vozila kar naenkrat zaustavila... In jaz menim, da je 40% naših nesreč krivih izključno samo zaradi premale varnostne razdalje,češ jaz sem zbran, meni nemore noben nič. In pri varnostni razdalji, ki znaša pri 100km/h okoli 27metrov, lahko čik, ki ga odvže teleban obvoziš v osmico, če želiš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov