DJ_MiheC je napisal/-a:Je že kdo ugotovil za kake funkcije pri Renault Laguni ali Scenicu?
ja, če dežuje in nimaš dežnika, se usedeš v avto in ga ne rabiš več...to je dobra funkcija.
DJ_MiheC je napisal/-a:Je že kdo ugotovil za kake funkcije pri Renault Laguni ali Scenicu?
perxes je napisal/-a:Da dodam še jaz eno za Golf 5 (mogoče je še kje tako).
Če zakleneš vrata z daljincem, potem se jih od znotraj ne da odpret na noben možen način.
Če jih pa zakleneš šeenkrat (še en stisk gumba), potem pa se dajo odpret tudi od znotraj.
Uporabno če kdo npr. spi v tvojem avtu
sebaveh je napisal/-a:Podoben primer sem opazil na našem T5 Transporterju. Če trikrat pritisnem tipko za zaklenit, se prtljažna vrata odklenejo.Nič jasno...
'P' pomeni ne Portugalsko, temveč Zwickau-Mosel (vzhodna Nemčija). To velja od 1992, prej je P označeval tovarno v Braziliji.W3s7_S1D3 je napisal/-a:11 črka v številki šasije, pomeni kje je bil avto narejen (W-Wolfsburg, P-portugal, M-Mexico, U-South Africa)
perxes je napisal/-a:Da dodam še jaz eno za Golf 5 (mogoče je še kje tako).
Če zakleneš vrata z daljincem, potem se jih od znotraj ne da odpret na noben možen način.
Če jih pa zakleneš šeenkrat (še en stisk gumba), potem pa se dajo odpret tudi od znotraj.
Spidi_ je napisal/-a:Mogoče malo offtopic: Ali je možno pri Clio-tu letnik 2002 1.5dci izklopiti dnevne luči? Se da rpeko kakšnega skritega menija ali je potreben priklop na računalnik?
ban je napisal/-a:perxes je napisal/-a:Da dodam še jaz eno za Golf 5 (mogoče je še kje tako).
Tole sem včeraj probal na svoji "petici" pa ne deluje, vrat od znotraj še vedno ne moreš odpreti.
mmikolj je napisal/-a:Pred nekaj dnevi sem na novem C4 odkril zanimivo funkcijo, ki pa deluje le 30 sekund po izklopu vozila. Če pritisneš npr. na vklop desnega smernika zasveti desna luč. Pojavi se tudi všečen pisk
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov