Rain je napisal/-a:ni važno katero vozilo je, važno da je VWzato ker mamo pri nas radi kvalitetna vozila, se ne kvarijo in malo pijejo, pa še gledajo vsi kako smo gosposki pri nas
foter sicer razmislja o par let starem pasatu ki bi zamenjal sedanjega golfa pa ne dobi lizinga ker v fabrki nocejo podpisat da je zaposlen za nedlocen cas (pa kao pravjo da itak nebo dobu lizinga z minimalcem, vglavnem kar neki komplicirajo za brezveze, pomoje se direktor boji da bo mel boljsi avto kot on, haha), hipoteko na garsonjero smo pa tut ze vzel za kredit za sharana od mtke in bratovga golfa, pa se kao ne da se enga avta gor obest
crxdelsol je napisal/-a:Če to ni šala, je zadnji čas, da začneš osebnost graditi na sebi in ne na avtu. En kura* je vredno če se v lokal ali kam pripelješ v novem VW al 10 let starem Hyundaju, nisi zarad tega "nekaj več", frajer boš ko bojo misli da si ti frajer kot oseba. Raje si dobi dobro punco, vsi radi zavidajo če se 2 skup najdeta pa sta srečna pa vsak ti bo "fauš" še bolj kot za VW. Na VW palijo smo Kmeti (velika začetnica ni tiskarski škrat). Če pa maš zarad takih kredite ko gledajo na avte pa je itak brezveze.
Hren je napisal/-a:Za moje pojme je kupovanje vedno ene in iste znamke bolano (če izvzamemo recimo to, da nekdo dela na določeni firmi in lahko zrihta dober popust)! Jaz recimo imam zdaj tretje leto Peugeota 206 in vem, da ob sedanji izbiri novih Peugeotov, ne bi več vzel le-tega.
Obrnil bi se predvsem na Citroen, ki ima za moje pojme v zadnjih par letih najbolj zanimive, pa tudi tehnično dovršene avtomobili od vseh na tržišču!
peroRS je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Če to ni šala, je zadnji čas, da začneš osebnost graditi na sebi in ne na avtu. En kura* je vredno če se v lokal ali kam pripelješ v novem VW al 10 let starem Hyundaju, nisi zarad tega "nekaj več", frajer boš ko bojo misli da si ti frajer kot oseba. Raje si dobi dobro punco, vsi radi zavidajo če se 2 skup najdeta pa sta srečna pa vsak ti bo "fauš" še bolj kot za VW. Na VW palijo smo Kmeti (velika začetnica ni tiskarski škrat). Če pa maš zarad takih kredite ko gledajo na avte pa je itak brezveze.
Če gledaš na to nisi potem nič boljši.
S punco si zato ker je prava zate, ne pa ker se pol lokala slini po njej kjer koli se pojavita
eclipse_R je napisal/-a:Napisal je da se dva najdeta in sta srečna, ne pa da si najdeš tako da se slinijo po njejTut v tem kontekstu je bila "dobra" punca najbrž mišljena bolj dobra zanj oz. če gre za srečo in ljubezen je tudi punca tistemu s katerim je, vedno "dobra" tudi na pogled
Še odebelil si tekst, a vseeno ga nisi prebral..
lp
Raje si dobi dobro punco, vsi radi zavidajo če se 2 skup najdeta pa sta srečna pa vsak ti bo "fauš" še bolj kot za VW.
Moj odgovor pa je bil mišljen kot (če poenostavim) "boli me k**** kaj si drugi misli o moji punci in mojem avtu", saj ju nimam zato, da bo sosed zadovoljen, ampak da bom jaz zadovoljen.
tristan01 je napisal/-a:Ker nisi podal možnosti ki bi jo obkrožil v anketi dajem svoj odgovor tule:
Kupujem avtomobile, ki ustrezajo mojim potrebam/željam/zahtevam, pri tem nisem obremenjen z znamko ampak imam jasno določene cilje kaj hočem...
Ko začneš tako razmišljati hitro ugotoviš da nakupovanje sploh ni težavno. Virov informacij je cel kup. Najpreprosteje je kar preko neta zbrati osnovne informacije (mere, pakete opreme, motorizacija, osnovne cenike...) in si zelo na hitro narediš seznam 3 ali 4 modelov ki pridejo v ožji izbor. Katerega nato izbrati pa je stvar prepričljivosti na preizkusni vožnji. Če je v igri nakup rabljenega je potrebno med kriterje dodati še ohranjenost vozila in servisno zgodovino ki naj igrata glavno vlogo pri odločanju med favoriti.
LP Tristan01
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov