Debate, ki niso vezane na ostala področja...

J1897
Novinec

Re: Sekcijsko merjenje hitrosti na naših cestah

Napisal/-a J1897 Ne mar 13, 2011 8:58 pm

Aja v Bači pri modreju misliš? Možno da je, ampak če je to to, potem je črna točka na karti zelo slabo označena - kot da bi bila v centru mesta in ne slabih 10 km proč :lol:

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Če maj 26, 2011 7:07 pm

Malo sem gledal po italijanskih spletnih straneh,da kako sploh to sekcijsko merjenje hitrosti v Italiji deluje.
Kot jaz to razumem oni imajo na tablah,kjer opozarjajo na kolone,na merjenje hitrosti kamere fiksirane in tisto je Tutor.Če se ne motim te kamera slika in gre v arhiv.

Slika

Slika

Zdaj naši pravijo,da je glede tega problem,ker če se to uvede smo vsi snemani,ker to dela 24ur na dan.Vsi smo pod kontrolo in človek nima več nobene zasebnosti.

Ja v Italiji kar se tiče tega ni nobenega problema,ker sama kamera res,da registrira vse avtomobile ampak vsi tisti,ki ne kršijo kamera podatke osebnega avtomobila automatsko zniči in v arhiv gredo samo podatki osebnih avtomobilov,ki so prekoračili dovoljeno hitrost in to je to.

Uporabniški avatar
egster
Novinec

Napisal/-a egster Po avg 22, 2011 7:00 pm

Offtopic: sem naredil kar nekaj km po Italiji in dodobra proučil ta sistem Tutor.. Ima kamero za vsak pas. Edino ni mi jasno, a lahko meri pravilno če se ti pelješ po črti med dvema pasoma? Recimo, da v trenutku ko prečkaš kamero ravno prehitevaš?
BMW 530d M E60
Audi A4 Cabrio 3.0 quattro
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov