kar me zjeza je to da misliš da si upravičen pizdit ko voziš veliko čez omejitev in potem nekdo pogleda v špegu, tebe ni, da žmigovc, že zavija ven, še enkrat pogleda in kar naenkrat voooooooomm mimo ena raketa. a je kej čudno da se vas tolk na leto ubije, oz. čudno da se vas ne več? omejitve so zato da se take zadeve srečno končajo. al pa tale fora. kar naprej se seka ovinke. pride za tabo motorist, ovinek v levo, ga misliš, tako kot vedno posekat (tam kjer je varno in se vidi naprej) a je treba pazit še na motorista za tabo ker ti znajo prehitet ko jih najmanj pričakuješ. omejitve fant, omejitve! zato pa so.
ja, kr neki tem na to temo sm ze prebral, kok ste pizdili, in tud ta je ena izmed njih, sam da najprej vas ni, po pa tovornjak gre prehitevat, pa vi pizdite...
in prav zarad tega sekanja mam js sportn izpusni lonec in odprt airbox na motorju (pa ne zato da bi bil bolj kao sportn sound, ampak da me avtomobilisti lazje opazite). med motoristi velja pravilo, da je dolga luc podnevi obvezna, glasen izpusni sistem pa tudi, ce je le mozno (vse zaradi varnosti). mi je izpuh tud ze glavo resil k sm sou enga Colta prehitevat, ko sm pa bil ze skor vzporedno z njim je pa mislu ven skocit, pa me je zadnji cas zaslisal. in pol pravte da js ne gledam speglov...
V življenju še nism vidu avta, ke bi šu enga bajkerja prehitevat! To je prvo kot prvo.
mene je ze kr neki avtov prehitel - velika vecina brez varnostne bocne oddaljenosti, ki naj bi bila vsaj en meter!

to je stvar, ki motoriste najbolj raz***** - in ko bo crash bo seveda spet motorist kriv, ker je pac vozil vec kot en meter od desnega roba (ker i**** si je zmislu to pravilo, ko pa je ze navadn motor sirok skor en meter??

).
Pač tip je b****. Boli me q. če je odvetnik in zasluži si da njega in njim podobne folk spluva. Isto velja za tovornjakarje, motoriste, avtomobiliste, policaje.... Med vsemi se najdejo bedaki.
se popolnoma strinjam. moti me pa to, da je prislo do posplosevanja (in to sploh ni prvi topic s taksno vsebino). pa se tega niste uposteval, da lahk ma tovornjak k nardi napako za sabo ze 10 ur dolgocasne in utrujajoce voznje (ceprav je vse skup napredovalo, mors med voznjo se vedno bit skoncentriran dost bolj k v avtu, in s casom koncentracija pade, in pride do frke).
ce je pa nalasc narjena frka, temi bu pa res en samarac stisnu, k dela sramoto seb, svojim sodelavcem in se veliiiiko kolektivom soferjev po vsej sloveniji.
Pa kako si upaš trdit, da te kamionar ne vidi? Sej ma špegle velke kot moje bočne šipe in edini zorni kot pod katerim me ne vidi, je če mu peljem 1m za ritjo! Če je pa avto na prehitevalnem pasu in ga kamionar ne vidi, naj se pa kar lepo poslovi od svojega poklica! Brez skrbi, da vidijo vse samo pogledat morjo. Ampak verjetno si mislijo "sej bo zabremzu, pa sej bo počaku".
vsed se enkrat v tovornjak, pa naj te nekdo pelje na eno furo. da bi ti razlagu, ne bos mogu zastopit, k tud js nism dokler se nism v tovornjaka vsedu. da ne govorim tega, da so avti tk majhni da jih je hudicevo tezko opazit v primerjavi z drugimi tovornjaki.