Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj To dec 16, 2003 8:17 am

maky je napisal/-a:isto ko da bi rekel da vse ženske slabše vozijo od moških(pa naj so to začetniki/ce al pa že izkušeni vozniki/ce)

"Baba butasta, kaj delaš za volanom, če na znaš vozit!?! ..##$&$&#%#$#$%%#....."
Približno take komentarje poslušam, ko dam punci avto v roke.
Mislim, prov zabavno jo je poslušat, ko "pluva" po voznicah, nad tipim se niti ne buni, pa lahk še večje sranje delajo po cesti...

lp

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To dec 16, 2003 9:01 am

Matt je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:
jky je napisal/-a:Večina teh hčerkic, sinčkov in podobno ne obvada tolko vožnje, da bi si zaslužili tak avto. Velik je v praksi in kolkrat si probal drset čez ovink, kolkrat si bil na parkplac ponoči in treniral.
Večina jih ma samo zato, ker majo dnar in si v svoji družbi NE SMEJO privoščit kaj slabšega.

Ja, se strinjam, čista resnica...

Na parkirplacih pa itak skoz, kdr je dž, sneg,... Brez vaje ni nič, pa tud avta se bolj navadiš tm...

Kar se pa službe tiče maš pa tud prov. Večina ljudi sploh ne ve kaj vozi, sam da je image!

JAZ SE NE STRINJAM Z TEM!!!
še en klasični kliše...
če imaš na primer pri 18 letih M3 ne znaš vozit...
če pa imaš pri 20ih jugiča pa razturaš vožnjo!

ma daj ne najbijat no!!!

Maky kok si pa ti str
k mas A4 upedenanga???????

21

samo ne vem kaj ima to veze z tem kako vozim in kaj vozim...
imam že 3 leta izpit pa še vedno ne morem trditi da totalno obvladam vožnjo! tega noben ne more trditi :wink:
Zadnjič spremenil maky, dne To dec 16, 2003 9:33 am, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To dec 16, 2003 9:06 am

tj je napisal:
"Baba butasta, kaj delaš za volanom, če na znaš vozit!?! ..##$&$&#%#$#$%%#....."
Mislim, prov zabavno jo je poslušat, ko "pluva" po voznicah, nad tipim se niti ne buni, pa lahk še večje sranje delajo po cesti...

Kaj to sama sebi daje komentarje? :D :D :D
Šala pa brez zamere :wink:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj To dec 16, 2003 9:26 am

lisko1 je napisal/-a:tj je napisal:

Kaj to sama sebi daje komentarje? :D :D :D
Šala pa brez zamere :wink:

Tud če si resno mislu, mene to ne gane; če pa moja punca tole prebere, bo pa tebe ganlo - do solz :):):):):):)

lp

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To dec 16, 2003 9:29 am

Hehehe eh do solz lih ne.... mogoč bo pa začela pluvat po moškem delu voznikov.... mogoč celo po men :D :D :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To dec 16, 2003 9:31 am

tj je napisal/-a:
maky je napisal/-a:isto ko da bi rekel da vse ženske slabše vozijo od moških(pa naj so to začetniki/ce al pa že izkušeni vozniki/ce)

lp

Ha ha sounds like me :lol: :P

Uporabniški avatar
jky
Novinec

Napisal/-a jky To dec 16, 2003 11:28 am

maky je napisal/-a:
Matt je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:
jky je napisal/-a:Večina teh hčerkic, sinčkov in podobno ne obvada tolko vožnje, da bi si zaslužili tak avto. Velik je v praksi in kolkrat si probal drset čez ovink, kolkrat si bil na parkplac ponoči in treniral.
Večina jih ma samo zato, ker majo dnar in si v svoji družbi NE SMEJO privoščit kaj slabšega.

Ja, se strinjam, čista resnica...

Na parkirplacih pa itak skoz, kdr je dž, sneg,... Brez vaje ni nič, pa tud avta se bolj navadiš tm...

Kar se pa službe tiče maš pa tud prov. Večina ljudi sploh ne ve kaj vozi, sam da je image!

JAZ SE NE STRINJAM Z TEM!!!
še en klasični kliše...
če imaš na primer pri 18 letih M3 ne znaš vozit...
če pa imaš pri 20ih jugiča pa razturaš vožnjo!

ma daj ne najbijat no!!!

Maky kok si pa ti str
k mas A4 upedenanga???????

21

samo ne vem kaj ima to veze z tem kako vozim in kaj vozim...
imam že 3 leta izpit pa še vedno ne morem trditi da totalno obvladam vožnjo! tega noben ne more trditi :wink:

To maš prav, da NOBEN ne obvlada vožnje!
Jaz mam izpit 7 let, začel sem z matkinim Puntoto, potem od kolega yugota navitga, potem je prišel moj avto Clio 16V letnik 93, z njim sem naredil 55.000km+ potem sem ga moral prodati (šel nazaj na fax). Z vsemi sem bil na rondoju, parkiriščih, makadamu in tako dalje (skupaj je blo okol 20.000 km (plus-minus) , skupaj mam okol 180.000km+) in še vedno ne verjamem da obvladam in nikoli ne bom!

Ampak če maš tako po izpitu M3 in v glavi nimaš pošlihtan, pol ti ne more noben pomagat in je prvi stebriček njegov.

Priznam, da jih dosti vozi ko po jajcih z "dirkalniki" (ravno včeraj sem videl eno z R-Type civic tanovo, in sem jo moral prehiteti z 1.2 16V corso, ker je vozila 90 kmh na obvoznici, pa je vedla kam gre!). Večina tako ali tako po ovinkih vozi previdno in počasi, potem pa terajo po ravnini, to ni nič, brezveze.
NO GO!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To dec 16, 2003 11:39 am

jky je napisal/-a:
Ampak če maš tako po izpitu M3 in v glavi nimaš pošlihtan, pol ti ne more noben pomagat in je prvi stebriček njegov.

če nimaš v glavi vse pošlihtano ni važno a je stroj z 300km al pa običen avto z 50km! to hočem jaz folku dopovedat!

mislim tako mnenje je tu da če se 18 letn poba(al pa deklina) furata v novi a3 z 150km ga ziher ne obvlada,če pa fura 10 let staro crx pa raztura u nulo!pa halo??? ne sodit nekoga ki ga niti poznate ne!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
jky
Novinec

Napisal/-a jky To dec 16, 2003 12:14 pm

Je važno, z A3 sploh ne veš da že voziš čež 200km/h, pr 50 KM avtu pa misliš, da bo vse odletelo stran in še oglušiš samo pri 140 km/h, to je velika razlika.

Pri puntotu začne avto drset čez ovinek z 60-70km/h, samo pritisneš bremzo pa se ustaviš, pri A3 je ta hitrost 90-100km/h.

Poznam nekaj takih, ki majo dobre avte (čež 120KM) in so vsi že razbili avto v prvem letu in po svoji krivdi, jaz še nisem razbil avta po moji krivdi pa sem agresiven voznik.

V Italiji prvo leto vozniškega izpita ne smeš met avto čež 55KM. A mislis, da majo to brezveze???
NO GO!

Uporabniški avatar
jky
Novinec

Napisal/-a jky To dec 16, 2003 12:44 pm

Pa kdo bo bolj pazil avto, tisti ki ga je dobil od ateka in mamice al tisi ki si ga je sam zaslužil ?

Mislim pa da smo zašli iz teme? !
NO GO!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To dec 16, 2003 8:50 pm

jky je napisal/-a:Pa kdo bo bolj pazil avto, tisti ki ga je dobil od ateka in mamice al tisi ki si ga je sam zaslužil ?

Odvisno, spet posplošujete. Jz merkan na fotrov avto 10x bolk kot vsi prjatli in vrstniki ki jih poznam. Ker uni vejo ča ga ruknejo ga bojo zrihtal al pa če je samo kakšna praska sploh ni blema. Jz pa vem da če bom na fotrovem avtu naredu samo 2 cm ris da se lahko VSAJ za nekaj tednov obrišem pod nosom in da če bom šel kam da bom šel peš!!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Re: HUDAAAAAAAAAAAAA.......

Napisal/-a HUGO_BOSS To dec 16, 2003 8:53 pm

getsomeblow je napisal/-a:res je pomota!!! Maja ma črnega, un k je na fotki je od Jasne, unga k je pa nekdo postal je pa promocijski, k stoji pred Smartovim salonom. Smart namreč.... Mater, u bistvu me boli k.... za tegale Smarta sam tale Majci je pa res huuuuuudaaaaaaaaaa........... :lol:

:D :D JA jst sem ga fotknu pred salonom :D
Drugač pa tud Maja ni slaba, res...
Sam baje ma že tipa :? AH WTF, bomo pač šli
v Trbovlje mal z Ibizo šminkerat :lol: :lol: :lol: :P
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To dec 16, 2003 8:58 pm

jky je napisal/-a:Pa kdo bo bolj pazil avto, tisti ki ga je dobil od ateka in mamice al tisi ki si ga je sam zaslužil ?

Jst sem si ga sam kupu, pa ga pazim ko... huh, no full ga pazim,
ampak ga pa tud nenormalno tiščim, ker mi je to pač užitek,
tako da ni fora v tem, kdo bolj pazi,
ampak kdo ma večji feeling kje je meja...
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To dec 16, 2003 9:25 pm

Evo jaz sem si ga večino sam zaslužu ampak je koštal 350k SIT. Pazim ga res pa, da ga ful tiščim.
Je to ful odvisno če ga sam zaslužiš al pa ga da bogat očka, ki se ne sekira, če ga razsuje (npr: sošolc ma dobre pol leta izpit pa vozi ful pijan u kao svojem Roverju).

Kako ste ga pa vi dobil oz. kupil in kako ga pazite :wink: ?
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To dec 16, 2003 9:50 pm

jao jao jao jao jao!in še enkrat JAO!!!!

ste kdaj pomislili da tudi če ga komu kupijo starši to še ne pomeni da majo tako prekleto veliko denarja da lahko v vsakem trenutku kupijo še 5 istih??????
ha?????
ja meni sta ga kupila starša.prejšnjega sem pa podedoval in sem ga tudi pazil!
in kaj potem če sta ga mi kupila starša???? a sedaj si morem pa sam avto kupiti da bom dobri voznik???a sedaj sem pa razvajeno dete in mamini in fotrov sinko ki se mu j**e za avto??? mislim wtf!!!!mislim da jaz sesujem avto VEM da novega ne bom dobil več od staršev!tud naslednjega si bom kupil sam! zdej vsi skeptiki tu mislite da vsak,kateremu starši kupijo avto tudi dobijo od staršev denar za predelovanje... YEA RIGHT!!!!
SlikaSlika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr dec 17, 2003 9:28 pm

Ne saj to ni letel nate..
Pač sam je ogromno folka, k je pač takšen.

(bom zdaj rajš tih, da se ne bom po nepotrebnem zamerjal)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

goldi
Novinec

Kraj: Kropa

Napisal/-a goldi Sr dec 17, 2003 10:05 pm

mislim da ni prav da presojate folk glede na to kaki avto vozi in sploh ni važno gdo ga je kupil
sem pa jest eden tistih ki je direktno iz avto šole sedel v avto z 193KM in mislim da zaradi tega nisem nič slabši voznik od tistih ki vozijo avto z manj konji
če pa nimaš vsega pošlihtanega v glavi ti pa ne more nihče pomagat,pizdarijo lahko narediš tako v m3-ki kot v kakem yugotu
in ne me narobe razumet,ker nimam nič proti nobenemu
ni mi pa všeč če vidijo kakega 20 letnika v dobrem avtu in rečejo "lohk se je nemu furat v takmu avtu k sta mu ga tastara kupla" čeprav sploh nimajo pojma kdo si,kaj delaš,kolk maš??? al si mamin sinček al pa si mafijozo :P

Uporabniški avatar
jky
Novinec

Napisal/-a jky Če dec 18, 2003 8:57 am

Ne govorim o vseh! Kaj delata vidva vesta vidva (maky, goldi), jaz govorim o tistih, ki vem za njih ali jih poznam.

En primer poznanca, ni mi osebni prijatelj:
-naredi izpit
-dobi Z3 kupil ata
-po treh mesecih popraskan povsot, zbit odbijac (na parkirišču)
-čez petih mesece, je trpel en drevo in avto (bok fardirban voznik cel)
-se je vozil tri mesece z maminim avtom, pazil kot da je iz zlata
-po treh mesecih (delal je pri fotru), dal 300.000SIt +ostalo dal ata novi BMW323
-bogi avto je spet popraskan, ampak priznam še cel!

lahko bi nadaljeval z zgodbami, na lagerju mam vsaj še pet istih.

Poznam tudi take ki so si sami kupili avto in so ga zbili, pa take ki vozijo yugo in so ga totalka, ... .

Jaz ne govorim o vseh in na splosno ampak o tem kar sem videl na lastne oci, čeprav sem slišal še hujše in tega ne bom omenjal. Vic je v tem, da je dost takih KI IMAJO ZADOSTI DENARJA, maky.

Poleg tega nisem rekel, da to delajo vsi k majo dnar, ker poznam tud enga ki je zbil avto in ma zdaj prepoved voznje za leto od ata in bi mu lahko kupili nov avto!

Torej maky ti ne pašeš v serijo maminih sinčkov, mate pa dnar za avte.
NO GO!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če dec 18, 2003 9:03 am

Jst mam tut tazga bratranca.
tastara sta mu kupila novga twingota 1.2 in KTM 650ccm star eno leto.
Twingota po treh mesecih razbil - totalka - prodal za 350k sit kar je ostalo - od zavarovalnice ni dobil nič. KTM razsul pri skakanju po dveh mesecih in ga prodal za 500k sit ceneje - zdej ma golfa dizla, k je pa tok zgonen da bo revež tist k ga bo kupu.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če dec 18, 2003 9:10 am

jst bi tak reku: so ljudje s ful keša pa pazjo na avte, in so ljudje s ful keša k ne pazjo na avte, so ljudje z mal keša pa ful pazjo na avte in so ljudje z mal keša k nč ne pazjo na avte! :lol:
če me razumete kaj hočm povedat!?!?! :lol:
ni važn kaj maš, da bi lahko bil slab al pa dobr voznik!
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost