maky je napisal/-a:Matt je napisal/-a:maky je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:jky je napisal/-a:Večina teh hčerkic, sinčkov in podobno ne obvada tolko vožnje, da bi si zaslužili tak avto. Velik je v praksi in kolkrat si probal drset čez ovink, kolkrat si bil na parkplac ponoči in treniral.
Večina jih ma samo zato, ker majo dnar in si v svoji družbi NE SMEJO privoščit kaj slabšega.
Ja, se strinjam, čista resnica...
Na parkirplacih pa itak skoz, kdr je dž, sneg,... Brez vaje ni nič, pa tud avta se bolj navadiš tm...
Kar se pa službe tiče maš pa tud prov. Večina ljudi sploh ne ve kaj vozi, sam da je image!
JAZ SE NE STRINJAM Z TEM!!!
še en klasični kliše...
če imaš na primer pri 18 letih M3 ne znaš vozit...
če pa imaš pri 20ih jugiča pa razturaš vožnjo!
ma daj ne najbijat no!!!
Maky kok si pa ti str
k mas A4 upedenanga???????
21
samo ne vem kaj ima to veze z tem kako vozim in kaj vozim...
imam že 3 leta izpit pa še vedno ne morem trditi da totalno obvladam vožnjo! tega noben ne more trditi

To maš prav, da NOBEN ne obvlada vožnje!
Jaz mam izpit 7 let, začel sem z matkinim Puntoto, potem od kolega yugota navitga, potem je prišel moj avto Clio 16V letnik 93, z njim sem naredil 55.000km+ potem sem ga moral prodati (šel nazaj na fax). Z vsemi sem bil na rondoju, parkiriščih, makadamu in tako dalje (skupaj je blo okol 20.000 km (plus-minus) , skupaj mam okol 180.000km+) in še vedno ne verjamem da obvladam in nikoli ne bom!
Ampak če maš tako po izpitu M3 in v glavi nimaš pošlihtan, pol ti ne more noben pomagat in je prvi stebriček njegov.
Priznam, da jih dosti vozi ko po jajcih z "dirkalniki" (ravno včeraj sem videl eno z R-Type civic tanovo, in sem jo moral prehiteti z 1.2 16V corso, ker je vozila 90 kmh na obvoznici, pa je vedla kam gre!). Večina tako ali tako po ovinkih vozi previdno in počasi, potem pa terajo po ravnini, to ni nič, brezveze.