abajc3 je napisal/-a:lani smo kupili nove zimske gume za takrat družinskega karavana. potem ga je zamenjal drugi karavan in tega sem dobil jaz. avto ima 250k km in na leto naredi max 15k (sedaj ko ni več glavni avto). te gume ki so sedaj gor pa dajmo rečt da bojo zdržale 70k km, glede na to da se vozim večinoma po ac. zakaj bi zapravljal denar in kupoval nove letne gume, če še teh ne bom uspel znucat. vozim dokaj dinamično in večkrat žlajfam na polno, vendar gume držijo dovolj dobro. mislim da nas bolj ogrožate tisti, ki vozite na mejah gum kot tisti ki vozimo kolikortolko pametno z zimskimi.
Resnično upam, da se ne srečava kdaj v kritični situaciji. Ker če me ne boš spravil na oni svet, te bom jaz potem ko bova zlezla iz razbitin. Zaradi takega razmišljanja imamo vsak dan prometne nesreče.
Da bo zadeva malo bolj nazorna naj ti opišem primer ki sem ga doživel pred nekaj leti. V jutranji konici pred LJ iz smeri Trojan je prišlo do trčenja. Nekaj 100m za mestom trčenja smo morali močno zavirati. Takrat sem vozil R Clio in kakšne 3-4 mesece pred dogodkom sem avto obul v nove letne gume. Zaviranje je bilo res močno, vendar daleč od posredovanja ABS ali česa podobnega. Sredi zaviranja je radio v mojem avtomobilu preglasilo cviljenje gum. Za mano je zaviral voznik zavit v dim blokiranih gum (ura je bila okrog 7h zjutraj). Da danes tega posta ne pišem kot žrtev naleta na avtocesti se lahko zahvalim dvema srečnima naklučjema. Kaj se dogaja za mano sem opazil pravočasno in voznik pred mano je počakal toliko za robom voznega pasu, da sem lahko ustavil vštric njega. Tako je revež s slabimi gumami imel še dodatno dolžino avtomobila da se je ustavil. Sicer bi imeli še eno verižno trčenje.
Žal opisan primer ni izjema, ampak vsakodnevni dogodek na večjih vpadnicah v naša mesta.
LP Tristan01