Pugi je napisal/-a:Js gam že 2006 prodajov...
Saj ne rečem, v mislih sem imel tudi rabljen Masserati 3200GT, pa ga ne upam kupt, ker se bojim okvar...
menjekul je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Js gam že 2006 prodajov...
Saj ne rečem, v mislih sem imel tudi rabljen Masserati 3200GT, pa ga ne upam kupt, ker se bojim okvar...
letnik 2000 te stane 40.000 € + % ddv. "strah te je okvar" ( čeprav brez razloga). pomoje si to samo napisal, da se malo duvaš češ da maš toliko denarja da brez veze.... ampak, ker je fiat ga pa ne bi imel...kao j***a![]()
kir glumac majko...![]()
p.s: če bi že imel kaj pojma o tem avtu bi vedel, da se napiše maserati ne pa masserati
menjekul je napisal/-a:napiši kje se videl ceno 32.000€ jaz sem zasledil samo tisto (zgoraj napisano in sicer na autoscout24.de).
ima kdo ceno od rx-7 ? rx-7 sem malo primerjal s ta novo rx-8. moram rečt, da je v velikih pogledih bolj športna ( primerjajte s kakšnim avto katalogom je najlažje ) .
ej pugi pri 3 leta starem 3200gt dvomim, da boš moral za kakšno popravilo dat kar cel miljon![]()
2 miljona za polog in ostane ti 36 mesecev odplačevanja po pribl. 150.000sit/mesečno. ja v praksi. realno na lizingu (ali fafingu kar ti je ljubše
) za 3 leta zgubiš dodaten miljon. sepravi boš imel mesečni strošek okoli 195.000 sit. to je pa že res veliko denarja
![]()
je wankler res tok vreden? sem prebral en komentar za motor : ( prednosti ) kompaktnost in mirno delovanje brez vibracij, ( minusi ) niso znani ravno po vzdržljivosti in šparavnosti. tudi prodaja se jih ne veliko. zakaj je potem ta motor tok super ? zaradi reklame ?
lp vaš mirko
menjekul je napisal/-a:pismu sem si izmislil nov motor(ampak itak nisem njegov privrženec tko da naj gre to v zapisnik zraven)
![]()
na 5 let lizing![]()
![]()
dečko ne delaj si te usluge zaradi avta
ps:pismu zakaj ko napišem stavek pa kliknem kakega smajlija se mi zbriše stavek ali cel odtavek pismu![]()
![]()
![]()
![]()
a se še komu to odgaja![]()
![]()
lp vaš mirko
Pugi je napisal/-a:
Ne,sej si ne delam usluge.... Ne me spet drkat, sam js ga lahko odplačam po 1 ali dveh letih, samo imam tudi druge načrte in bi rad šel naizi... Sj veš 40 na mesec je nekej čist druzga kot 200.
Kaj si pa mislil s tem, da si si izmislil nov motor??
2.ctrl-z pomaga
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov