Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jan 01, 2004 9:30 pm

Sej vem!!! Hotu sm rečt, da če kupš Peugeot 307 si 99% obsojen na pizdarije, fukancijo, letanje po servisih, nategovanje,... Če pa kupš Mazdo 6, maš pa 90% možnosti, da bo tvoj strošek do 100000 km kakih 200000 in da boš 4x na servisu (redni pregledi)...

Važna je statistika. Skorej vsak (lexu, porsche,.. odpadejos - kontrola kvalitete) avto je dones lahk PM.
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če jan 01, 2004 9:33 pm

jaz pa mislim da ni več tako kot je bilo pred leti da so nemci veljali za špico pri kvaliteti in da si z njimi kupil garancijo za vzdržljivost brez okvar.
daewoo, kia ipd. zelo lepo služijo ljudem z zelo malo stroški.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Če jan 01, 2004 9:34 pm

MGsax je napisal/-a:
salesky je napisal/-a:Ups MGsax me je prehitel z isto mislijo. :twisted:

finta je v tem da sva oba ob enakem času pisala pa sem pač hitrejej zaključil, potem pa tak glupo izpadeš kot da bi za kom ponavljal misli.

eh se zgodi ne? :wink:
The MAN

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Če jan 01, 2004 9:35 pm

salesky je napisal/-a:
MGsax je napisal/-a:
salesky je napisal/-a:Ups MGsax me je prehitel z isto mislijo. :twisted:

finta je v tem da sva oba ob enakem času pisala pa sem pač hitrejej zaključil, potem pa tak glupo izpadeš kot da bi za kom ponavljal misli.

eh se zgodi ne? :wink:

tudi najboljšim :lol:
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Če jan 01, 2004 9:40 pm

Pugi: sm gledu tisti forum o RX8 in je res vredn ogleda če želiš kaj zvedet o tem afteku! Najhujši thread ka sm prebral je bu pa uni ko mu je en prbil in spizdil. Rezultat je bil pa to:
Slika

pa še ena

Slika

pa še popravljena

Slika

Popravilo ga je koštalo okrog $3,000.00
The MAN

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe jan 02, 2004 1:09 am

Pugi je napisal/-a:Nasplošno so italijanski avtomobili veliko zanesljivejši kot japonski.

( nemčija) letošnja adac-ova raziskava , 40.000 anketirancev, na prvem mestu 6 al celo sedem japoncev...tko da...ne mi s takimi :mrgreen:

hec :wink:

lp

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe jan 02, 2004 1:30 am

Pugi je napisal/-a:Js gam že 2006 prodajov... :)

Saj ne rečem, v mislih sem imel tudi rabljen Masserati 3200GT, pa ga ne upam kupt, ker se bojim okvar...

letnik 2000 te stane 40.000 € + % ddv. "strah te je okvar" ( čeprav brez razloga). pomoje si to samo napisal, da se malo duvaš češ da maš toliko denarja da brez veze.... ampak, ker je fiat ga pa ne bi imel...kao j***a :roll:

kir glumac majko... :roll:

p.s: če bi že imel kaj pojma o tem avtu bi vedel, da se napiše maserati ne pa masserati :wink:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe jan 02, 2004 1:42 am

na kratko o mazdah.
mazdo 3 so v avtomagazinu skritizirali. vsi so komentirali nekako takole...: da so pričakovali več ( zaradi predhodnjice 6-ice ). če se ne motim pa je ta isti avto bil avto leta na madžarskem. čudno nekje najboljši drugje tako tako .očitno slovenski zastopnik reviji ni dovolj plačal za reklamo :mrgreen:
šestico se spomnim so v avtomagazinu hvalili. en redkih avtomobilov s 5-imi zvezdicami .
mazda rx-8 mi ni všeč. bejbam seveda bo, ker je nizek :wink: . pač vsak si kupi tisto kar mu je všeč.
v tej temi sem prebral tudi to da so s tem avtom nekje prevozili že 70.000 milj...ne vem ni dolgo odkar je ven prišla in 110.000 kilometrov se mi zdi malo preveč za tako kratko obdobje :?

lp

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 02, 2004 2:23 am

menjekul je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Js gam že 2006 prodajov... :)

Saj ne rečem, v mislih sem imel tudi rabljen Masserati 3200GT, pa ga ne upam kupt, ker se bojim okvar...

letnik 2000 te stane 40.000 € + % ddv. "strah te je okvar" ( čeprav brez razloga). pomoje si to samo napisal, da se malo duvaš češ da maš toliko denarja da brez veze.... ampak, ker je fiat ga pa ne bi imel...kao j***a :roll:

kir glumac majko... :roll:

p.s: če bi že imel kaj pojma o tem avtu bi vedel, da se napiše maserati ne pa masserati :wink:

Masserati sem napisal pomotoma, ker sem zaradi hitrega tipkanja pritisnil 2 sja.

Ne, nimam 40000evrov in tud tolk ne nameravam dat za avto. Gledal sem letnik 2000 gtja in je bil 32000, vzel bi ga pa na lizing. Prav zato se bojim okvar, ker avto ni več v garanciji, lizing morš plačvt, poj pa kej narobe za 1 miljon in si v riti...
Če kupiš mazdo za 8 miljonov daš naprimer 2 miljona pologa in potem plačuješ po npr 150K na mesec... Ker je garancije dosti se nimaš kej bat...

Maserati niso j***a in tega nisem rekel. FIATa sm bolj ponesrečeno not vmešal, samo res nisem hotel, da tako izpade. Maseratiji so mi drugače eni najboljših avtov na svetu... Dobro pa veš koliko stane vzdrževanje za prve 3 leta v primerjavi z mazdo.

In že ves čas sm se bal, da mi bo en očital, da se duvam. Pač govorim o svojih načrtih in o stvareh, ki se mi res dogajajo, nisem pa hotel, da izpade kot bahanje. Pač ne morem se drgač pogovarjat o mazdi, kot da rečem, da jo bom morebiti nabavil, oziroma ne nabavil, ampak vzel na lizing,

Pa brez zamere!
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Pe jan 02, 2004 10:01 am

pa saj ni nič takega če rečeš kaj boš nabavil.
samo to je lep denar. osebno bi kaj drugega izbral, ampak vsak ima svoje mnenje.
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe jan 02, 2004 10:04 am

napiši kje se videl ceno 32.000€ jaz sem zasledil samo tisto (zgoraj napisano in sicer na autoscout24.de).

ima kdo ceno od rx-7 ? rx-7 sem malo primerjal s ta novo rx-8. moram rečt, da je v velikih pogledih bolj športna ( primerjajte s kakšnim avto katalogom je najlažje ) .

ej pugi pri 3 leta starem 3200gt dvomim, da boš moral za kakšno popravilo dat kar cel miljon :wink:

2 miljona za polog in ostane ti 36 mesecev odplačevanja po pribl. 150.000sit/mesečno. ja v praksi :wink: . realno na lizingu (ali fafingu kar ti je ljubše :mrgreen: ) za 3 leta zgubiš dodaten miljon. sepravi boš imel mesečni strošek okoli 195.000 sit. to je pa že res veliko denarja :shock:

je wankler res tok vreden? sem prebral en komentar za motor : ( prednosti ) kompaktnost in mirno delovanje brez vibracij, ( minusi ) niso znani ravno po vzdržljivosti in šparavnosti. tudi prodaja se jih ne veliko. zakaj je potem ta motor tok super ? zaradi reklame ?

lp vaš mirko

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 02, 2004 10:52 am

menjekul je napisal/-a:napiši kje se videl ceno 32.000€ jaz sem zasledil samo tisto (zgoraj napisano in sicer na autoscout24.de).

ima kdo ceno od rx-7 ? rx-7 sem malo primerjal s ta novo rx-8. moram rečt, da je v velikih pogledih bolj športna ( primerjajte s kakšnim avto katalogom je najlažje ) .

ej pugi pri 3 leta starem 3200gt dvomim, da boš moral za kakšno popravilo dat kar cel miljon :wink:

2 miljona za polog in ostane ti 36 mesecev odplačevanja po pribl. 150.000sit/mesečno. ja v praksi :wink: . realno na lizingu (ali fafingu kar ti je ljubše :mrgreen: ) za 3 leta zgubiš dodaten miljon. sepravi boš imel mesečni strošek okoli 195.000 sit. to je pa že res veliko denarja :shock:

je wankler res tok vreden? sem prebral en komentar za motor : ( prednosti ) kompaktnost in mirno delovanje brez vibracij, ( minusi ) niso znani ravno po vzdržljivosti in šparavnosti. tudi prodaja se jih ne veliko. zakaj je potem ta motor tok super ? zaradi reklame ?

lp vaš mirko

Kar se popravila tiče ni nič več zaston, potem pa karkoli je že narobe. Je določeno tveganje.

Pri lizingu mislm, da je to na 5 let in izgubiš skorej 2 miljona. Obrok ni natančno 150k, ampak tok, da na koncu pride iz 8 -10 miljonov.

wankel (napaka!! :twisted: :twisted: ) je to kar si napisal, le da ni več pokvarljiv tako kot v RX7. Če bi bil na prezentaciji bi zvedel zakaj. Motor je dobil številne nagrade in splošno je znano, da se ta naj nebi kvaril oziroma da naj bi bil vzdržljiv.
RX7 sam po sebi je po duši bolj športen avto. Jaz ne iščem popolnoma športne specialke, RX8 pa veš da je mešanica vseh svetov.
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe jan 02, 2004 11:03 am

pismu sem si izmislil nov motor :rofl (ampak itak nisem njegov privrženec tko da naj gre to v zapisnik zraven) :mrgreen:

na 5 let lizing :?: :?: :shock: dečko ne delaj si te usluge zaradi avta

ps:pismu zakaj ko napišem stavek pa kliknem kakega smajlija se mi zbriše stavek ali cel odtavek pismu :!: :!: :evil: :evil:
a se še komu to odgaja :?: :evil:

lp vaš mirko

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe jan 02, 2004 11:11 am

menjekul je napisal/-a:
ps:pismu zakaj ko napišem stavek pa kliknem kakega smajlija se mi zbriše stavek ali cel odtavek pismu :!: :!: :evil: :evil:

lp vaš mirko

dogaja dogaja...
če ti ga pobriše pritisni ctrl+z :wink: :wink: :wink: ti povrne nazaj napisano :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe jan 02, 2004 11:12 am

aaaa...hvala hvala :pivo

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe jan 02, 2004 11:22 am

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 02, 2004 11:22 am

menjekul je napisal/-a:pismu sem si izmislil nov motor :rofl (ampak itak nisem njegov privrženec tko da naj gre to v zapisnik zraven) :mrgreen:

na 5 let lizing :?: :?: :shock: dečko ne delaj si te usluge zaradi avta

lp vaš mirko

Ne,sej si ne delam usluge.... Ne me spet drkat, sam js ga lahko odplačam po 1 ali dveh letih, samo imam tudi druge načrte in bi rad šel naizi... Sj veš 40 na mesec je nekej čist druzga kot 200.

Kaj si pa mislil s tem, da si si izmislil nov motor??
2.ctrl-z pomaga
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe jan 02, 2004 1:50 pm

Pugi je napisal/-a:
Ne,sej si ne delam usluge.... Ne me spet drkat, sam js ga lahko odplačam po 1 ali dveh letih, samo imam tudi druge načrte in bi rad šel naizi... Sj veš 40 na mesec je nekej čist druzga kot 200.

Kaj si pa mislil s tem, da si si izmislil nov motor??
2.ctrl-z pomaga

pa saj te nič ne drkam :? sam zdi se mi škoda 2miljončka stran metat sepravi vzet lizing na 5 let. to je tako in tako najslabša varianta :? .počneš seveda kar češ, je pač tvoj denar

glede imena motorja sem se zajebal. namesto wankel sem napisal wankler (saj si me na to celo opozoril :wink: )

lp

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 02, 2004 4:25 pm

Ej dons me je prov minila želja, da bi ga mel. Sploh da bi kupval nov avto... Res gado.
Slb dan, ampak čutm, da me je res minila... Sm se odloču, da ne bom več nikoli jemal kreditov in kakorkoli se v naprej zadolževal.

Če do konca spedenam Pugeca in ga vzdržujem, bi mi držal vsaj še 4 leta. Prhranu bi pa gladko 7 miljonov. Eh k***. Bomo vidl polet. Do takrt bom pa tih, sej zdej sem vse zvedu kar sm hotu.

Res se slab počutm, ko ti propade en življenjski cilj.

:?
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Pe jan 02, 2004 6:33 pm

sam bi na tvojem mestu peugeota porihtal v nulo in ga imel, ker se mi ne zdi pametno da se zadolžiš v nulo zaradi avta
SlikaSlika
Stran za najmočnejše
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov