C4V4L13R je napisal/-a:To tvoje poudarjanje, kako je nesmotrno gledat na porabo se mi že kozla na tem forumu. Zdaj, ali živiš pri svoji mamici, ki te vsak večer pokrije z dekco al pa prekleto dobro zaslužiš, da živiš tako lahkomiselno. Lahko bi se že sprijaznil, da si TI tisti, ki si na tem forumu s takim mišljenjem v manjšini in TI izstopaš, ni zato cel svet neumen, ker TI tako misliš. Očitno si sam outsider in TI drugače razmišljaš. (BTW, brez zamere, tudi jaz ne vozim ekonomičnega mlinčka, zato ker rad tudi uživam v vožnji in se nerad prepiram o porabi, ampak res ne rabiš v čisto vsakem je*enem postu poudarjat kako si ti oh in sploh, ker je vsem jasno in nehej že enkrat turit to svoje redneckovsko prepričanje vsakemu, ki ti pride na pot. PRAV JA, JASNO NAM JE, OK?!)
Ne ni ti jasno! Zaradi porabe se ne sekiram zato, ker si drugje naredim manj stroškov zato me cene goriva in poraba ne prizadane hudo. Samo v tem je fora, da človek pač ne more imeti vsega pa je vseeno lahko zadovoljen. To si pa že skoraj sam ugotovil:
C4V4L13R je napisal/-a:
Kar se tiče tehnologije, ni je imel noben, ne da je sosed mel pa jaz nisem mel...če mobitelov ni blo, jih pač ni blo. Danes je situacija drugačna, na razpolago imaš vse, kupiš pa že bolj težko (vsaj kvalitetno). In no ja...v tej smeri se strinjam s predhodniki, pač je bilo manj faktorjev, ki so kratili dohodek, ni blo treba plačevat interneta, mobitela in še kakšne pi*darije, zaradi česar je marsikaj ostalo. Bi pa bila zanimiva primerjava povprečne plače, litra bencina, potrošniške košarice, cene gradbenega materiala itn...
Točno tako! Včasih marsičesa ni bilo danes je pa ogromno stvari,ki nam vlečejo denar ampak dokler ne pretiravaš in si privoščiš toliko, kot tvoj osebni standard prenese je lahko vse čisto v redu, ko pa si želiš imeti čisto vse kar ima sosed in še več pa nastane problem in takrat je tudi 6l/100km porabe in 1.4eur za liter bencina problem pri avtomobilu za 15,000eur katerega sploh še odplačal nisi.
Aja! Pa ne živim pri mamici, ne zaslužim prekleto dobro ampak dokaj povprečno in sem zadovoljen s plačo, ja sem v manjšini in sem outsider in hvala za kompliment....