Nu-NRG je napisal/-a:Jaz sem svojega sam kupil. Sam krijem stroske avta, svoje stroske in se nekaj dajem mami za stanovanje. No ja pa ce pomislim, registracija + zavarovanje brez kaska. 0% bonitete avto zavarovan pod pogojem, da ga vozi oseba z manj kot 3 letnimi izkusnjami .. 167.000 SIT. No ja .. to je blo novembra. Pa ma avto samo 90KM. Pa treba bo nove gume kupit poleti ce bom zelel imeti litke gor, katere imam v omari. Pa verjetno bo treba nove zimske kupit nasledno sezono, ker sem jih prevec znucal. Pa mislm, da bom cist brez dnarja do konc leta. Vsi, ki jim to financirajo in sofinancirajo ockati pa mamice, potem lahko drkajo avte po izbiri, ce pa temu nebi bilo tako, bi drkal katrce pa petke ce na kar falus. In to je verjetno hotu rect darkdog23. Na trenutke pomislim da bi svojega prodal ker je le velik strosek. No ja .. ucasih smo velik hodil na burek pa plesko, pa zure, danes pa je avto vse to odzru. Res pa je tukaj ena lepa stran - IZLETI!
mini_db je napisal/-a:ZA vse sem sam, vse kar si kupm na avtu pa za registracijo+zavarovanje dam sam pa jst mam 120% registracijo ker sem se lani v enga polota zaletu pa sm mu prasko naredu pa je hotu kuponček. Pa sm ga dal, pa vse gume, bencin pa vse pišukarije z mojga dnarja kupm mat mi ne da nč, razen za kazen mi je zdj posodla za policaje, drgač sem pa sam, VTIja pa hočem zato da ga lepo zrihtam pa da bo vsaj kam šlo, kredit bo treba vzet in to je to, sam to šele čez pol leta in upam da mi bo ratal!!
Če bi mi fotr dal dnar za avto pa za vse bi mel zdj ECLIPSA ne pa HYUNDAIJA
G-4S je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:PS: Da widim komu rata stlacit 17 se zapakiranih racunalniskih ohijsij v civica al pa kejhehehehe to je edn izmed razlogov
Ej stari ni problema. Zice podreš, sovoznika pa doma pustiš![]()
:P
Mercury je napisal/-a:Pozdravljeni,
Mene zanima, kako se zdeluje 90° ovinke s ročno zavoro. Mi lahko kdo prosim opiše celoten postopek, torej kdaj se menja prestave, kako se dela s sklopko, kdaj se zategne in kdaj spusti ročno, kako je s plinom...
Lep pozdrav iz vetrovne Ajdovščine,
G-4S je napisal/-a:Ročna na suhem asfaltu? Ne hvala, predvsem z Bridgestonkami Potenza :P
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov