King1 je napisal/-a:Da si malo sposodim temo me zanima, če kdo ve kje bi lahko dobil tisto zeleno stvar, ki je kot nekakšna streha, ki jo imajo ljudje za zaščito vrta oz. prodajalci vozil za zaščito avtov. Kot nekakšna zaščita pred točo. Doma imam veliko jeklene zajle pa bi se malo poigral, da bi si naredil streho za avto.
Upam, a mi bo kdo znal pomagat.
Hvala
lp
King1 je napisal/-a:Hvala vsem.Grem naslednji teden v akcijo. Res hvala.
lp
King1 je napisal/-a:Da si malo sposodim temo me zanima, če kdo ve kje bi lahko dobil tisto zeleno stvar, ki je kot nekakšna streha, ki jo imajo ljudje za zaščito vrta oz. prodajalci vozil za zaščito avtov. Kot nekakšna zaščita pred točo. Doma imam veliko jeklene zajle pa bi se malo poigral, da bi si naredil streho za avto.
Upam, a mi bo kdo znal pomagat.
Hvala
lp
sunbeam je napisal/-a:Tem pregrinajlom ne zaupam ker ne zaščitijo stranic avta. Imam nekaj, lahko da je od Propipa. Ščiti pač streho, havbo in prtljažnik. Ostalo pa ne in ko pade konkretna toča ti mimogrede stolče po strani, useka po ogledalu itd. Najboljša zaščita je dobro zavarovanje in avto, za katerega niste zapravili vsega denarja. Pač, prevozno sredstvo je, pripomoček.
_furby_ je napisal/-a:
imamo mi isto narejeno za avte spodaj parkirat. do zdej je delovalo.
spomni me in ti jutri povem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov