monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Ce ni vse razmetano pa ce ne isces pravega kljuca vsaj 10 minuto to enostavno ni to:![]()
![]()
![]()
LOL sam se strinjam
Ti pa sam suti, ker pri tebi se gedor ne najdes, kaj sele kak ring al pa vilico![]()
lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Ce ni vse razmetano pa ce ne isces pravega kljuca vsaj 10 minuto to enostavno ni to:![]()
![]()
![]()
LOL sam se strinjam
Ti pa sam suti, ker pri tebi se gedor ne najdes, kaj sele kak ring al pa vilico![]()
Sam tiho ti....... drgač pa ful rad k men na kanal hodiš a? pa ko kaj ne znaš....... LIIIIIIISSSSSSKKKKKKOOOOOOO :P
sam TIŠINA :P
user562 je napisal/-a:Zelo lepo, lepa delavnica.Kolk pa si dal za tisti steno kjer mas kljuce obesene
lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Ce ni vse razmetano pa ce ne isces pravega kljuca vsaj 10 minuto to enostavno ni to:![]()
![]()
![]()
LOL sam se strinjam
Sam tiho ti....... drgač pa ful rad k men na kanal hodiš a? pa ko kaj ne znaš....... LIIIIIIISSSSSSKKKKKKOOOOOOO :P
sam TIŠINA :P
Pugi je napisal/-a:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Sosed, a sam lah tvoj parjatel?!?!?!?!?!?!
Stari, tootoootooototootooooo, a bom lahka gdaj pršel, pa va skup kej ustvarla, js se zmer neki matram doma z dvigalko, jebemtiš, ti maš pa cel skedn....
Ejga, morva na pjačo, a maš dons cajt!?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov