Nihče ne gleda na unikatnost vsakega vsakega življenja na tem svetu!!! DA VAS NI SRAM!!!
Ej kolk je zadnja cena? Mam pitona pa že 3 tedne ni nč jedu

GREENPEACE POWER :P
LP
Vince
maky je napisal/-a:če si resen interesent poglej www.zajectuning.com samo boš pa pri veterinarskem zavodu slovenije pol urejal pa ni moj problem
din je napisal/-a:maky je napisal/-a:če si resen interesent poglej www.zajectuning.com samo boš pa pri veterinarskem zavodu slovenije pol urejal pa ni moj problem
Ej ............link ne dela![]()
![]()
maky je napisal/-a:din je napisal/-a:maky je napisal/-a:če si resen interesent poglej www.zajectuning.com samo boš pa pri veterinarskem zavodu slovenije pol urejal pa ni moj problem
![]()
ups pa res....
![]()
![]()
probi še tole:
www.petardazajec.si
www.turborabit.com
če pa kle kej ne najdeš poglej v a3m-ju... sej se da tud naročit če slučajno nimajo tistega kar iščeš![]()
![]()
din je napisal/-a:maky je napisal/-a:din je napisal/-a:maky je napisal/-a:če si resen interesent poglej www.zajectuning.com samo boš pa pri veterinarskem zavodu slovenije pol urejal pa ni moj problem
![]()
ups pa res....
![]()
![]()
probi še tole:
www.petardazajec.si
www.turborabit.com
če pa kle kej ne najdeš poglej v a3m-ju... sej se da tud naročit če slučajno nimajo tistega kar iščeš![]()
![]()
ma nimam jaz cajta 1/2 leta čakat na naročeno robo![]()
din je napisal/-a:maky je napisal/-a:če si resen interesent poglej www.zajectuning.com samo boš pa pri veterinarskem zavodu slovenije pol urejal pa ni moj problem
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov