ojnica je napisal/-a:Vam so novinarji in razni časopisi čist spral možgane
a ne vidte, da je Slovenija vredu država, nismo in nikoli ne bomo kot Švica je pa definitvno boljše tu živet kot v kaki Afriški državi, kjer še vode nimajo, polne riti vsega bi radi imel a še najbolj ˝smešni˝so ljudje, ki se nad sistemom pritožujejo sami pa imajo doma avto za 25000 evrov, 2x na leto počitnice, premoženje, v razmislek raje pomislite na ljudi, ki nimajo nič, so brezposelni in še za kruh nimajo, ko kaj takega vidim mi solze pritečejo![]()
![]()
Pero je napisal/-a:Ne me narobe zastopit in napadat z Jugonostalgijo. To so časi moje mladosti in bilo mi je lepo (bile so dobre in slabe stvari). Bil je tudi neki red in se niso kradlji miljoni (v tuji valuti).
čare je napisal/-a:Ne ne saj te ne obsojam sam pravim da včasih je blo vse kul danes pa je vse en velik qrac.
čare je napisal/-a:Cruiser ti si posebne sorte tič.Yebiga ti si nor na amerikance ki ne znajo naredit malega motorja in ti si tukaj nayebal ampak lahko pa kupiš amerikanca oldtimerja in imaš poštene bonifikacije na zavarovanje in cestnino pa je mir.Nisem zdaj brihten,ker jaz nimama ampak tako je staro ogromno kanto imam lahko že jutri na dvorišču in kaj mi bo??Žrla bo X 3,servis bo X 3,zavaroavnje bo X 3 na izgubi bom X 3.Je pa tudi že skrajni cajt da se gre na cesto,ker na forumu bomo rešili NIČ!!
KIKO-1 je napisal/-a:Podpis
Slovenci imamo nenormalno razkošje,trgovine so polne bifeji še bolj,vozni park skoraj tak kot v Monacu....dandanes ima skoraj vsak mulc že kakšnega bmw-ja je bilo to v faking jugi možno???
KIKO-1 je napisal/-a:čare je napisal/-a:Ne ne saj te ne obsojam sam pravim da včasih je blo vse kul danes pa je vse en velik qrac.
Jaz pa mislim da nam je (večini) zelo lepo.
Si morda lačen?brez strehe nad glavo?
KIKO-1 je napisal/-a:
Slovenci imamo nenormalno razkošje,trgovine so polne bifeji še bolj,vozni park skoraj tak kot v Monacu....dandanes ima skoraj vsak mulc že kakšnega bmw-ja je bilo to v faking jugi možno???
KIKO-1 je napisal/-a:Seveda da nam ne bo koristila vseprej kot to,ampak jamranje kako je vse u kurcu pa tudi ne....
pač se sprijazniš in greš dalje kaj pa boš drugega?
cruiser1 je napisal/-a: Naj obdavčijo luksuz glede na ceno avtomobila pa bomo videli kdo bo bolj obdavčen. Jaz si novega cliota ne morem kupiti, ker je zame predrag in lahko rečem, da je to luksuz. Naj obdavčijo vse, ki imajo dovolj denarja, da si lahko kupijo popolnoma nov avto v salonu.
cruiser1 je napisal/-a:KIKO-1 je napisal/-a:Podpis
Prav ampak zakaj nam bi to morali zdaj vzeti??
radar je napisal/-a:KIKO-1 je napisal/-a:Seveda da nam ne bo koristila vseprej kot to,ampak jamranje kako je vse u kurcu pa tudi ne....
do kdaj?
nekateri ne zmorejo in teh je vsak dan več...
radar je napisal/-a:KIKO-1 je napisal/-a:Seveda da nam ne bo koristila vseprej kot to,ampak jamranje kako je vse u kurcu pa tudi ne....
do kdaj?
čare je napisal/-a:radar je napisal/-a:KIKO-1 je napisal/-a:Seveda da nam ne bo koristila vseprej kot to,ampak jamranje kako je vse u kurcu pa tudi ne....
do kdaj?
Seveda KIKO in ker se vsi sprijaznimo in gremo dalje oni še bolj kradejo.NAM!!KIKO kje si ti zaposlen?? V parlamentu?
KIKO-1 je napisal/-a:radar je napisal/-a:KIKO-1 je napisal/-a:Seveda da nam ne bo koristila vseprej kot to,ampak jamranje kako je vse u kurcu pa tudi ne....
do kdaj?
Taki so vedno bili-so ljudje ki imajo in ljudje ki nimajo...
Če si zdrav in vsaj malo delaven lahko normalno preživiš služb je dovolj...ja takih za 5.0000€ na mesec pa ni to vem tudi sam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov