Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN Sr jan 14, 2004 7:45 pm

Sam tole s šibicam... Morm jih kupt :twisted:
Nazadne, ko so me zaparkiral, sem uspel tolk vrata odpret, da sem odprl šipo (blo je polet, ko nisem mel budne :P ), pol sem pa u ler dal pa avto rikverc potegnu na roke. :twisted: :twisted:
Kaj bi dal da bi se to spomnu :twisted: :twisted: :twisted:
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr jan 14, 2004 7:49 pm

nebivedu je napisal/-a:... urca do dve da sva s sinom mal pobrskala med igračami in vse nabavla ... Lepo spokam stvari v avto, tamauga na zadnje sedeže ... prestavim v rikverc in v 4X4 ter reduktor in gas do konca na 8000 obratov, ter spustim sklopko. Tip je pustu 2 jamice od oči na svojih šipah, k se je začel premikat bočno. Ko sem ga tko odrinu za ene 4 metre.

Vse lepo in prou, ampak, v avtu si meu mejhnga otroka. Kaj, če bi kam padu, pa si kej polomu? :ne To se ne dela! Sej, k si sam u avtu, pol ti kr počni traparije, pa še to pazi, da nau sinko brez atija ostou. Sej je čist tko, dobonamerno mišljeno.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr jan 14, 2004 11:36 pm

darwin je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:... urca do dve da sva s sinom mal pobrskala med igračami in vse nabavla ... Lepo spokam stvari v avto, tamauga na zadnje sedeže ... prestavim v rikverc in v 4X4 ter reduktor in gas do konca na 8000 obratov, ter spustim sklopko. Tip je pustu 2 jamice od oči na svojih šipah, k se je začel premikat bočno. Ko sem ga tko odrinu za ene 4 metre.

Vse lepo in prou, ampak, v avtu si meu mejhnga otroka. Kaj, če bi kam padu, pa si kej polomu? :ne To se ne dela! Sej, k si sam u avtu, pol ti kr počni traparije, pa še to pazi, da nau sinko brez atija ostou. Sej je čist tko, dobonamerno mišljeno.

Sicer tko .. ce ti prides z takim avto do boka, ga naslonis pa gas do podna .. se zgodi tocno to kar je rekel nebivedu. Ce si zaparkiran nimas placa za zalet. pa tudi ce ga ima en meter verjami .. custi se ampak pa niti slucajno ne toliko da bi ti kej padl kam. No ja sklepanje je debilizem.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Napisal/-a HMX Po jan 19, 2004 11:51 am

Vandali! :evil: :evil: :evil:

Zgleda, da je en že zalaufal kak p2p program in dol potegnu

ed2k://|file|The.Great.Handbook.of.Road.Revenge.by.NeB1vedU.__v_001_beta__.pdf|14997504|
965c013e991ee246d63d45ea71954c4d|/

še preden ga je avtor objavu.

Sem bil parkiran pred blokom pri punci, pa sem verjetno komu zaparkiral
omiljeni parkplac, kjer sicer nikjer ne piše da so rezerviran, in mi je potem
tipson odtrgal brisalce. Dobesedno odtrgal od mehanizma naprej.

Ojojoj, samo da zvem kdo je bil. Že vlečem dol

ed2k://|file|The.Great.Handbook.of.Road.Revenge.by.NeB1vedU.__FULL_RELEASE__.pdf|26669992| 63d45ea71954c4d965c013e991ee246d|/
:twisted:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Po jan 19, 2004 1:17 pm

ja men so prerezal zadmjo desno gumo, v murglah :evil:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jan 19, 2004 2:11 pm

Sej za alarmno napravo lahko nardite pretvornik iz 12 na 220V in to vežete na karoserijo avta.
A si kdo zamišlja faco enga pijančka ki gre scat na vaš avto?

LP
Nebivedu

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Po jan 19, 2004 2:28 pm

nebivedu je napisal/-a:Sej za alarmno napravo lahko nardite pretvornik iz 12 na 220V in to vežete na karoserijo avta.
A si kdo zamišlja faco enga pijančka ki gre scat na vaš avto?

LP
Nebivedu

Mene bolj zanima, kako bi izgledalo nekaj drugega njegovega. ;) :lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po jan 19, 2004 2:33 pm

To je u angliji en stari naredu, ker so se mu sosedovi mulci vsak dan poscali na avto, enkrat je pa povleku kabl, pa avto na 220V prklopu in mulci so šli spet zvečer scat po njegovem avtu - dobil je 2 leti pogojno, ker niso lih pomrl, drmal jih je pa kar nekaj časa - dokler ni nehal tečt.

LP
Nebivedu

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če jan 22, 2004 10:27 am

Hja tko k en model, ki je šel scat na električnega pastirja za koze.
Je tako zarjul, kot bi prasca klal. :twisted:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jan 22, 2004 10:34 am

U BTC-ju je dost parkirnih mest, če bi se ljudem dalo hodit, pa se jim ne da, ker so preveč komot pa leni ratal - prpeljejo se čist do vrat, še mal manjka, pa bodo v trgovino notri parkiral.

LP
Nebivedu

P.S. Ne rečem, da full dež pada, pa prideš čimbližje vrat, da nisi moker, ampak tut za to obstajajo dežniki. Tistih par minut od avta do trgovine in nazaj pa že lahko prehodimo.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Če jan 22, 2004 11:17 am

Definitivno se strinjam da če si vsaj mal normaln človek ne zaparkiraš tujih avtomobilov na parkplacih. Seveda če si notri ga lahko ampak pol ko vidiš da bi šel ''zaparkiranec'' ven se mu umakneš.

AMPAK A STE VI VSAJ PRBLIŽN NORMALNI????

Daewoo je jezn ker so mu gumo prerezal
HMX nori ker so mu brisalc odtrgal
ampak oba sta navdušena če se je to zgodil enmu drugmu. (glava je očitno zato da mata kam kapo odložit kadr ni placa na obešalniku)

Pugi bi brcu u vrata
nebivedu dela totalke na parkplacih pa bi šibice u klučavnice tlaču
TITan pokrade vse kar se da (očitno mal kleptomana tko da zaklepite avtomobile)
Symoon bi tut gume rezou
... se mi neda več naštevat

Vsaj na TEM forumu ki je 3/4 članov dobesedno zaljubljenih v svoje konjičke bi lahko mel kej spoštovanja do tujih avtomobilov. Upam da bo vsakmu ki je poškodval tuj avto tut sam dubu nazaj.

Tut sam sem bil že večkrat zaparkiran pa še nikol nisem poškodval avta ki me je zaparkiral. Čeprav me je orenk mikal sem ohranil še tisti kanček razuma.

PS: za vse tiste nadarjence ki tega ne vejo: če avto nima ročne zategnjene se ga da prestavit in se lepo odpelješ ven.

Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jan 22, 2004 11:22 am

Tomaž - kaj bi pa ti naredil, če si zaparkiran in človek sedi v avtu, ter te nadere, da kaj pa misliš da si in da on se že ne bo umikal, pa da kr lepo počaki, da bo žena, ki je lihkar skočila v trgovino prišla čez ene 2 ure ven? Sam sem šel po nakupih osnovnih sredstev - pa še z otrokom sva se mal po igračah razgledala, in je to trajalo 2 ure, ker je blo tok ljudi v trgovini, da sav skor 45 minut čakala na blagajni.
A misliš, da bom jst z otrokom v avtu čakal 2 ure da se mu žena primaje iz trgovine?
Ko ga je*e. Ma srečo da ga nisem še parkrat okol kepe zarad tega, ker je bil nesramen.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN Če jan 22, 2004 11:26 am

tomaz40 je napisal/-a:PS: za vse tiste nadarjence ki tega ne vejo: če avto nima ročne zategnjene se ga da prestavit in se lepo odpelješ ven.

Kaj pa če je avto v prestavi? Jaz recimo ga vedno puščam v prestavi...
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jan 22, 2004 11:27 am

Jst ga tut vedno pustim v prestavi in še ročno zategnem. Tako je 1675kg težak avto skor nemogoče prestavit.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Če jan 22, 2004 11:41 am

NEBIVEDU: se popolnoma strinjam. Če je situacija taka kot si jo ti opisal nimam kej rečt proti tvoji reakciji. Če se tip noče umaknt bi verjetno men tut živci popustil in bi se tip lahko poslovil od avta ampak poglej kolk ljudi je takih, ki so poškodval avto čeprou tipa/ženske ni blo v njem. Ma sori sam se mi ne zdi fer. Jest sem tut že parkrat zaparkiral koga. Res da sem bil vedno v 5 minutah nazaj ampak da vidim da mi en dol trga napise, pa rajdkape, pa brisalce... ma Molotova mu vržem na avto.
Predstavli si ti, da bi se ti enkrat nekam ful mudil pa ne bi bil niti pozoren na to da si koga zaparkiral un ti pa pokrade pol avta, druge pol ti ga pa uniči. :shock: :shock: :shock:
Tko da TITan pazi čigavga avta se dotikaš pa večina drugih tut. :evil: :evil: :evil:

GAPSON: verjetno ima nebivedu preveliko kompresijo na njegovem tanku da bi ga kam rinu, pa če je ročna tut nimaš kej ampak v 1. prestavi sm rinu že ene par različnih avtomobilov. Samo morta bit vsaj dva kolkrtolk močna pa se da. Rinu sm pa od Renoja 5 pa do nove BMW serije3(za novo leto ko sem šel praznovat se je spomnil men garažo zaparkirat). Drugač pa probi. Ga morš zazibat pol pa sam orenk porint pa prou čutiš ko se premika cela mašina.

LP Tomaž

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Napisal/-a HMX Če jan 22, 2004 12:00 pm

tomaz40 je napisal/-a:AMPAK A STE VI VSAJ PRBLIŽN NORMALNI????

Daewoo je jezn ker so mu gumo prerezal
HMX nori ker so mu brisalc odtrgal
ampak oba sta navdušena če se je to zgodil enmu drugmu. (glava je očitno zato da mata kam kapo odložit kadr ni placa na obešalniku)

Ma ti si to malo prevec resno vzel no! :( Jaz še nikoli nisem in nikoli
ne bom nikomur namerno poškodoval avtomobila, pa če me zaparkira
ali ne. Tudi drugače nisem nasilen človek. Samo občudoval sem nebivedu-jeve
ideje in moram priznat, da dvomim, da jih tudi on realizira kje drugje kot
v svoji glavi.

Lahko pa da se motim...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Če jan 22, 2004 12:10 pm

Če sem preveč resno vzel se opravičujem. Sem pač tak da raj vedim da si jest roko zlomim kot da imam vdrt blatik na avtu. Avto je pr men skor :8

LP

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jan 22, 2004 12:25 pm

ni noben problem avta premaknit če je v prestavi...
smo jih že ene 30 premaknili.. in to najmanj 2 pa vedno na rolerjih... tako da vse se da...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jan 22, 2004 12:48 pm

Men avto ni sveta stvar. Avto mi nudi samo možnost prevoza stvari in mene in pripelje me iz točke A do točke B, kako zgleda, kok je podrajsan in če ga pol manjka mi je vseeno - važno mi je samo tole: gume bremze brisalci in luči morjo delat, pozimi pa še gretje in dihtat mora vsaj tok, da te ne zebe u avtu, k se voziš.
Če kdo ne verjame naj vpraša Nu-NRG-a, on je vidu mojo škatlo in ve da mi je vseen za avto.
Ni mi pa vseen, če mi kdo teži za brezveze in če me kdo obsoja za kej kar nisem naredu. Če sem pa kej naredu, pa nekomu ni všeč - je*at ga - sej se mi bo samo vrnilo, če ni bilo prov narejeno. Večinoma pa delam samo bedarije takim, ki so si zaslužili. Mogoče si tut sam kej zaslužim, vendar to pride samo od sebe.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Če jan 22, 2004 12:57 pm

V Mariboru so me zaparkiral pa mi je kolega od pajka številko dal, sem poklical 15 min počakal pa sem se že mirno odpeljal. :P Ni mi vseeno za avtomobil, prav tako pa vem, da mogoče tistemu, ki me je zaparkiral tudi ni. Pač nisem škodožejen apak, če me zaparkirajo sem prav tako besen in ga potem pač na legalen in miren način odstranimo, če se pač da :wink:
Če se bojiš brzine prelepi števec!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov