Debate, ki niso vezane na ostala področja...

MetodTrobec

Re: Clio el futura:)

Napisal/-a MetodTrobec To jan 13, 2004 11:29 pm

U HAVE BEEN FUCKED BY JEBALISTA :twisted:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 13, 2004 11:33 pm

Vsakemu svoje - meni osebno je styling malo bolj všeč Tud če bi mel ful dnarja in ful močno mašino, bi avto še zmer naštupov s spojlarji... Tkoda ne govor, da je to za une brez dnarja.
Fora je sam v drugačnem odnosu do avta...
Slika

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport To jan 13, 2004 11:35 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
eXtreme je napisal/-a:itaq pa vsak pocne stvari na svojem avtu za lastno veselje, right?

Mas podpis moj. Kot sem rekel pol ko sam nekaj naredis se dobro pocutis pa toliko bolj cenis.

Se vama pridružujem. 8)
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To jan 13, 2004 11:40 pm

MetodTrobec je napisal/-a:
darkdog23 je napisal/-a:Čuj MetodTrobec ne trosit neumnosti o tem kaki so ljudje ko dajo plastiko na auto.kot prvo ni vse plastika ampak poliester kot drugo pol je po tvoji glupi logiki več kot polovica folka tule na forumu butasta ker daje plastiko na auto!!!!??????
Preden kej blekneš se malo zamisli kaj boš napisu.
Js dajem prednost staylingu čeprav tuning je tudi prava stvar.Moje mnenje je pač tako da bi rajš nabavu auto ki že ima močno mašino ker so tam že materiali narejeni bolj kvalitetno kot pri navadnih mašinah.tuning na navadnih mašinah pa za sabo prinesejo še druge pomankljivosti.Tako da če auto izgleda lep tud ni slabo da bi fajn letel!!!

Metotrobec ti se pa mal zamisli nad svojo izjavo o plastiki pa o teh ljudeh. :ne

:huh:
Hvala ti da takole pljuvaš na moje mnenje. Jaz sem pač podal svoje videnje zadeve, po katerem je konec koncev spraševal avtor topica. In ne bom lagal, IMO je plastika na avtomobilu čisto odveč. Ponavadi jo najdeš na avtomobilih ljudi, ki nimajo možnosti (denarja, znanja ali pa obojega), da se spravili v predelavo 'hardvera' ali pa kupili dražji in zmogljivejši avtomobil. Če pa se ti ne strinjaš s tem, kar sem napisal, ti ni treba takoj napadat, kot da sem ti kaj hudega naredil. S tem samo kažeš svojo nezrelost, da ne rečem neinteligentnost. :ne

KOLEGA NE TI MENI O CENI STYLINGA:....!!!!!
A VEŠ KOK TE PRIDE TO KAR IMAM JST GOR ?!?!
KAR VELIKO VEŠ... NAVADEN ŽEP IMA PREMALO!!!
PROSIM TE... NE GOVORI TAKIH STVARI... STYLING JE DRAG U BOŽJE....
PA DELA SE IZ POLIESTRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NE GOVORI O STVAREH O KATERIH SE NE SPOZNAŠ!!!

ME PRAV ZANIMA KAK AVTO IMAŠ... POKAŽI GA DA GA VIDIMO ?!
ajde... 100% IMAŠ BOLHCO Z 99999HP IN 1593458 TURBINAMI IN 349829 NOS sistemov

faaak.... kak eni vse veste...
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec To jan 13, 2004 11:42 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:KOLEGA NE TI MENI O CENI STYLINGA:....!!!!!

Hmm, mi je na tole sploh treba odgovarjat? :D Najprej me poskusi nagovorit kot človek, ne pa kot neka nepismena opica. :ne :ne Pa pazi na caps lock drugič. :P

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To jan 13, 2004 11:45 pm

And we iz fighting. Blood all over forum.
Tole sem mogu napisat, da mal pomislte pa da se debata pomiri, pa med branjem tega teksta posvecate veliko koncentracije le temu in ste pozabili na fight.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To jan 13, 2004 11:49 pm

MetodTrobec je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:KOLEGA NE TI MENI O CENI STYLINGA:....!!!!!

Hmm, mi je na tole sploh treba odgovarjat? :D Najprej me poskusi nagovorit kot človek, ne pa kot neka nepismena opica. :ne :ne Pa pazi na caps lock drugič. :P

peesda pa ne moreš tako govoriti o stvareh...
lepo te prosim... ne vem kako lahko komu na kraj pameti pade da
napiše take, oprosti, ampak oslarije... mislm...
ta tvoj post je bil višek viška...

saj ni nič narobe če imaš raje tuning, ampak ne moreš tako govoriti...
premisli malo kaj si napisal čez noč, pa mi jutri povej kaj si razmislil :wink:
Slika

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec To jan 13, 2004 11:51 pm

Moje mnenje se čez noč ne bo kaj dost spremenilo, ti pa bi se ga v tem času lahko naučil spoštovat. :-P

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To jan 13, 2004 11:53 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Moje mnenje se čez noč ne bo kaj dost spremenilo, ti pa bi se ga v tem času lahko naučil spoštovat. :-P

OK, saj tvoj nick na forumu in tvoji podatki z slikami mi vse povedo
o tebi... potrebuješ pomoč... samo jst ti ne bom pomagal :wink:
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To jan 13, 2004 11:54 pm

Rad bi pa vseeno videl tvoj avto
styling & tuning EXPERT!
upam da prideš pokazat na naslednji meeting!
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr jan 14, 2004 9:06 am

v tem pogledu se strinjam z hugotom.

malo se pozanimaj koliko syling pride! potem pa govori. styling zadeve te pridejo kremko čez mio odvisno kaj se daš tudi več. kot je rekel hugo pokaži avto potem se bomo pa bomo dalje pogovarjali. ne pa govorit da je styling za tiste ki nimajo denarja, očitno se ne spoznaš na to področje!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jan 14, 2004 9:18 am

Meni reciomo plastika ali pa poliester na avtu sploh ni všeč. Imam pač plastične odbijače - vendar v prihodnosti bodo tudi ti nadomeščeni z železnimi, samo ne bom nikoli govoril, kok je ker drago poceni ali pa zanič. Vsak človek ima svoj okus in dela tako, kot njemu paše. Če je enmu všeč avto s polno poliestra - sicer dobro oblikovanege in pobarvanga nej ga ima. Sam recimo ne maram nič takega.
Styling je drag, tudi styling za terence je drag - cena 2metra dolge 6X ukrivljene cevi, da zgleda tkole:
Slika
je 25.000 tolarjev brez montaže. S tem, da je taka cev 500 tolarjev in da jo rabiš samo 6X zakrivit in pobarvat z črno barvo. Da so pa te štange malo bolje narejene in oblikovane ter, da je še narejen odbijač iz pleha ali železa zraven, je pa cena takoj preko 200.000 tolarjev - s tem, da je to še vseeno kup železa, ki bi ga na odpadu (po isti kilaži mislim) prodal mogoče za 1000 tolarjev. Vsakak stvar stane - že za dvig avtomobila za 10 cm porabiš, če narediš vse sam najmanj 50.000 tolarjev, kaj šele da ti to naredi ena uspešna firma.

Ne govort, da styling ni drag in da to dajejo tisti k nimajo denaja na avto - brez veze - to delajo tisti k imajo denar - tisti k ga nimajo se pa z navadnimi avti okol vozjo al pa z avtobusom in vlakom.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr jan 14, 2004 9:35 am

Strinajm se z Vincem in G-4S-em....Tudi jaz naredim na dan vsaj 70 km in na mesec dam za benz od 30k sit gor...torej mi ni, da bi dajala za tuning in si se povecala stroske za benz.
Osebno sem bolj za styling, seveda vse v mejah normale. Ful mi je lepo videt lepo spedenan avto...obicajno obstojim in ga obkrozim :D

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr jan 14, 2004 9:40 am

[quote="nebivedu"]
Ne govort, da styling ni drag in da to dajejo tisti k nimajo denaja na avto - brez veze - to delajo tisti k imajo denar - tisti k ga nimajo se pa z navadnimi avti okol vozjo al pa z avtobusom in vlakom.quote]

Z navadnimi avti se okol vozjo tudi tisti, ki jim taksno pedenanje avta pac nic ne pomeni. Ne samo tisti, ki nimamo dnarja :wink:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jan 14, 2004 9:47 am

Govorim za tiste ki bi imeli ali imajo željo po stylingu. Vemo da velika večina pač avto kupi za vozit ne za štimat.

K sm jst mel twingota je bil moj full spedenan in ko ga je moj očim vidu je začel moji mami, ki je tudi takrat imela enak avto najdat, da morta dat spojlerje gor, pa da mora bit spuščen in da mora imel litke gor, ker mu je to bilo všeč - s tem, da je bil že 2 leti brez službe in ni imel tud tolarja ne v žepu, mat je mogla pa še za 2 otroka zraven skrbet z eno plačo. In sta ga pol počas uštimala - sicer nista dala spojlerjev gor - sta pa zamenjala amortizerje, dala gor litke in stari je clo mal po mašini šaru, da je avto bl letu - starost - oba sta bila takrat čez 50 stara.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr jan 14, 2004 9:51 am

nekaterim j epa lepo samo so skeptični ker mislijo to dajo samo mladi gor,.. mislijo tudi da potem avto ni skoraj nič vozen,..

moj oče je bil podobnega mnenja (on prisega na original), a ga je na srečo spremenil. pač kaj moreš pazit če je avto prenizek kako parkiraš pa te finte drugače pa ni panike.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr jan 14, 2004 10:13 am

Jaz osebno gledam pri avtu najbolj na avtoakustiko kot pa na styling in tuning, čeprav tudi to mora biti malo dodelano :D
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
majaCRX
Stalni uporabnik

Napisal/-a majaCRX Sr jan 14, 2004 10:25 am

Popolnoma odvisno od posameznika, koliko $$$ da za styling ali tuning.

Če želite karkoli od tega narediti kvalitetno, gre za to OGROMNO DENARJA. Nikakor pa se ne da govorit o tem, ali je dražji styling ali tuning.

Meni pomenita finančno nekje 50:50. [/b]

Uporabniški avatar
VIGI
Nov uporabnik

Napisal/-a VIGI Sr jan 14, 2004 11:44 am

Ta mojster se je pa lepo potrudil s stylingom :shock: . Kako bo pa kaj s tuningom? A bo pokrov motorja zadosti? :oops:
Vsekakor je pa car, kapo dol.

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jan 14, 2004 11:44 am

majaCRX je napisal/-a:Popolnoma odvisno od posameznika, koliko $$$ da za styling ali tuning.

Če želite karkoli od tega narediti kvalitetno, gre za to OGROMNO DENARJA. Nikakor pa se ne da govorit o tem, ali je dražji styling ali tuning.

Meni pomenita finančno nekje 50:50. [/b]

No ja, konec koncev lahko zapraviš za vsako stvar kolikor hočeš, samo IMO nimaš od plastike (čist tko btw, poliester JE plastika) čisto nič konkretnega. Ok, mogoče avto nekaterim potem izgleda 'lepše', ampak meni ne. Če pa zapraviš za plastiko milijone, je to čista neumnost in metanje denarja skozi okno. Ta denar bi lahko namreč dosti dosti bolj izkoristil.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov