Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Re: Pazite na svoje jeklene konjičke

Napisal/-a DragonForce Po mar 11, 2013 1:42 pm

Ne bit tako prepričani, da slabih avtov in stvari ne kradejo. Meni so ukradli stare, malce popraskane 15'' Volvo feltne. Nič vredne feltne, pa se jim je vseeno dalo krasti.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Po mar 11, 2013 2:01 pm

Brez skrbi, če se le da je avto v garaži in ne na dvorišču, sploh v nočni urah... prvič zato, ker je vw iskana roba, drugič, ker živim ob cesti in tretjič, ker imam izkušnjo izpred nekaj let, ko so mi cigani vlamljali v avto skoraj pred nosom. So me prej zaznali in se pobrali v avto, ker se mi je vse skupaj zdelo sumljivo sem si zapomnil reg. številko. Šele doma sem ugotovil, da so mi z izvijačem uničili klučavnico na prtljažnih vratih (zastava). Na policiji so ugotovili, da je bil BMW 318, s katerim so haral naokrog ukraden v NM.
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

vuli
Novinec

Kraj: Bovec

Napisal/-a vuli Po mar 11, 2013 5:03 pm

arijan je napisal/-a:Vsaj napiši katero območje in kateri avtomobili, oz znamke.

+2

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Po mar 11, 2013 5:08 pm

-alfe so verjetno "varne" pred tatovi,saj kdo bo to kupil :?: :D
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

Uporabniški avatar
mihhec
Novinec

Napisal/-a mihhec Po mar 11, 2013 5:13 pm

Ali pa pač niso plačali lizinga in so jim bili avti odvzeti lepo čez noč :D

Black_Racer

Napisal/-a Black_Racer Po mar 11, 2013 6:56 pm

Kolegu so par mesecev nazaj ukradli 13 let starega puntota tako da niti stare kripe niso več varne. So pa čez 2 dni našli avto v Murski soboti čisto cel brez vsake praskice samo prazen kesl verjetno ga nekdo rabil samo za prevoz domov v MS a na koncu je moral plačati 350 eur da so mu avto pripeljali domov ker pa je hotel iti sam ponjga z kantico bencina pa mu niso pustli ker morajo to kao oni odpeljat in na koncu je potem dobil položnico 350 eur za odvoz avtomobila + nekaj denarne kazni ker so mu našli rezervni ključ v predalu :roll:

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Napisal/-a dottore Po mar 11, 2013 7:06 pm

Okoli mene živijo sami kriminalisti, tako da si živ hudič ne upa ukrasti mojega avta 8).

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po mar 11, 2013 10:13 pm

dottore je napisal/-a:Okoli mene živijo sami kriminalisti, tako da si živ hudič ne upa ukrasti mojega avta 8).

Si potrkal na les ob tej izjavi? =P
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po mar 11, 2013 10:34 pm

.com je napisal/-a:če se nekdo vpiči v tvoj avto, je skoraj 100% možnost, da ti ga ukradejo...nažalost

V mojga so se dvakrat vpičli. Prvič 5 dni po nakupu, drugič pred tremi leti in pol.Ni jim ratalo :mrgreen: Prvič so ga prestavli za par metrov,kot da bi ga hotli zmanevrirat in naložit, drugič pa je avto celo bil odklenjen in alarm koda je signalizirala odklep prednjih vrat in odprtje voznikovih vrat in sprožitev notranjih senzorjev, tko da notr so prišli,odnesli nič, poškodb na in v ključavnicah,vratih itd. pa nikjer. Le alarm se je ponoč pred bajto drl ko fukjen,da je celo ulico dvignil pokonc.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
ojnica
aka Sonček

Kraj: daleč še iz Vrhnike

Napisal/-a ojnica Po mar 11, 2013 10:49 pm

IN kaj naj nekdo naredi, da se zaščiti pred krajo.

GPS?
Alarm?

Kaj se dogaja s takim avtom, ko ga ukradejo, razrežejo na kose, peljejo čez mejo, kje čaka cel za odvoz. ???
Član od leta 2004 :)

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ To mar 12, 2013 10:57 am

Na Vrhniki sta naenkrat šla izpred hiše Peugeot 306 brake in Renault Espace.

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a en3rgie To mar 12, 2013 12:14 pm

iz ucer na danes ponoci je bil forumasu na bmwforumu ukraden BMW 120d. :huh:

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ To mar 12, 2013 3:46 pm

Kradejo kot srake....se je kakšna nova tolpa pojavila al kaj.....zgleda bo treba samo še gare kupovati pa še to nisi zihr, ampak vsaj mal manj denarnica boli....sploh če je avto parkiran na kakšnem blokovskem parkirišču, ampak kot kaže, tako ali tako ni več nikjer varen....kasko in vrnitev po eurotax je pa sraje...ok neki je, ampak za tist denar ne dobiš enakega avta nikoli.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ To mar 12, 2013 5:02 pm

Eno vprašanje glede zaščite pred krajo... Je kakšna pomembna varovalka (v kabini, ne v motornem prostoru), da jo vzameš ven in brez nje ne zalaufa avto?
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com To mar 12, 2013 5:16 pm

tommy...nekaj naj bi obstajalo, ampak če mi vemo za to, potem najbrž tudi oni :!:
najboljša zaščita je pomojem še vedno kakšna gps naprava, katera takoj javi premikanje vozila..

drugače pa:(malo za hec, malo za res) eksploziv pod avto, kdor ne vnese pravilne kode v 10sek, ga raznese :twisted: :lol:
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica To mar 12, 2013 5:19 pm

Vsak večer vržeš avto na klocne, pobereš dol kolesa iz notranjosti odstraniš sedeže in volan pa naj se banda j**e.

Ali pa v živalskem vrtu najameš special edition varnostni sistem. Izvedba od 1:00 naprej je več kot prepričljiva http://www.youtube.com/watch?v=nKchooj-PQM
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ To mar 12, 2013 5:38 pm

.com je napisal/-a:tommy...nekaj naj bi obstajalo, ampak če mi vemo za to, potem najbrž tudi oni :!:
najboljša zaščita je pomojem še vedno kakšna gps naprava, katera takoj javi premikanje vozila..

drugače pa:(malo za hec, malo za res) eksploziv pod avto, kdor ne vnese pravilne kode v 10sek, ga raznese :twisted: :lol:

Jah če vedo al pa ne, pobereš pravo varovalko ven in s tem povečaš možnosti, da ti ne odpeljejo avta...

Eksploziv bi imel dvojno korist, znebil bi se lopovov in pijanih voznikov! :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo To mar 12, 2013 9:20 pm

Kupiš avtoalarm z lastnim napajanjem, ki ob sprožitvi pobere ves štrom v avtu.pol pa naj ga vžiga preko obd in podobnih fint :)
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To mar 12, 2013 9:45 pm

To se mafije očitno selijo po krajih.. pred kake pol leta so sosedu ukradli Golfa 4 in še 2 avtomobila tisti večer pa potem čez nekaj dni še v centru mesta audija 6 in bmw x6 od takrat naprej pa spet mir. Tako da očitno pridejo, nakradejo kar mislijo in potujejo naprej..

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Napisal/-a PogachnyK To mar 12, 2013 11:19 pm

Slika

Avto imaš po tem parkiran, Moje mnenje, da je to najboljša varnostna rešitev, zraven pa še skozi sveti 5w varčna sijalka...

Je pa res, da doma nimamo avtomobila, ki bi bil vroča roba. Naj
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: madpanter in 5 gostov