SaleXIII. je napisal/-a:un lopov brez noge ostal![]()
Pa jo prvezes na ogledalo(obesek)

SaleXIII. je napisal/-a:Je ena varianta sam je mal sumljiva (sam to se je res zgodilo v Rusiji):
na gas al pa sklopko das gor eno past za medvede oz. volkovece ne druzga bo un lopov brez noge ostal
![]()
nebivedu je napisal/-a:Pod radio zmontiraš pol kile C4 okoli njega daš 2 kili žebljev in vžigalnik priklopiš na mobitel. Na telefon naštimaš, da se vklopi pisk (ki da štrom vžigalniku), samo na tvojo cifro. Avto imaš kasko zavarovan za primer vandalizma in ko ti ga vkradejo samo pokličeš tisto cifro. Zarad pol kile C4 boš sigurno vedu kje je tvoj avto - drgač boš pa drug dan v cajtngu prebral.
LP
Nebivedu
G-4S je napisal/-a:Hm ja pri hondi ni èist tko: najprej sem mogu kupit kljuè na uradnem servisu. Potem sem ga šel izrezat, pa mi ga kljuèavnièar ni hotu proti plaèilu. Torej naredil mi ga je zastonj (on že ve zakaj). No potem sem šel s tem kljuèem in "rdeèim" kljuèem (ki je namnjen zgolj kodiranju) na servis, kjer so mi naštimali novo kodo v raèunalnik in na kljuèe.
__PAJSAR__ je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Pod radio zmontiraš pol kile C4 okoli njega daš 2 kili žebljev in vžigalnik priklopiš na mobitel. Na telefon naštimaš, da se vklopi pisk (ki da štrom vžigalniku), samo na tvojo cifro. Avto imaš kasko zavarovan za primer vandalizma in ko ti ga vkradejo samo pokličeš tisto cifro. Zarad pol kile C4 boš sigurno vedu kje je tvoj avto - drgač boš pa drug dan v cajtngu prebral.
LP
Nebivedu
Stari, to je beseda. Ko se kje srečava, me spomni. Dobiš za pir.
maky je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Sej pri fiatu in večini drugih avtov je isto. Zakaj pa misliš, da si dobil un rjav ključ.
pri audiju je isto...
cela procedura naročiti recimo 3 dalinjski ključ
Symon je napisal/-a:maky je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Sej pri fiatu in večini drugih avtov je isto. Zakaj pa misliš, da si dobil un rjav ključ.
pri audiju je isto...
cela procedura naročiti recimo 3 dalinjski ključ
Nakar zamenjajo ključe in ni pravi. Kot pri stricu (ni bil pravi ključ). Seveda je takoj dobil pravega, sam vseen.
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov