to ne moreš pomislit niti na kaj slabega ko te zvija pa si hvaležen bogu za wc na katerem sediš pa seveda za pir ki ga srebaš zraven

RegY pravi:
jaz pa odvajalo pa pir
to ne moreš pomislit niti na kaj slabega ko te zvija pa si hvaležen bogu za wc na katerem sediš pa seveda za pir ki ga srebaš zraven:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Salsa pravi:
Hmmmm.... Regy... ali si bil pijan, ko si tole pisal? Ker sem že dostikrat zasledila, da si najbolj hvaležen bogu za Laško.
grehc pravi:
Jasno, da laško postaja prevladujoča vrsta, sej ga od nekdaj točijo na vseh WC-jih.
UNION RULZ!!!!!!!!!!!!!!!!11
Salsa pravi:grehc pravi:
Jasno, da laško postaja prevladujoča vrsta, sej ga od nekdaj točijo na vseh WC-jih.
UNION RULZ!!!!!!!!!!!!!!!!11
YEEEEEEEEAAAAAHHHH!!!!To, Grehc, to!!! Union rulz!!!!
bambi pravi:
zdaj ste pa pri pivu?
potem pa se fotografirajte s svojim priljubljenim pivom in slikico objavite...![]()
![]()
![]()
![]()
vem da si mislite, kaj še vedno težim s temi fotkami...
ampak mislim, da nisme edina, ki ima željo jih videti???
???
bambi pravi:
oooo, to pa je lepo za slišat oz. prebrati...
kaj pa pomeni "obdelat"?
Pa ja ne v takšnem smislu kot so Salso??????
grehc pravi:
...pa pol jo morm še nekak gor spravt.
4Sale pravi:grehc pravi:
...pa pol jo morm še nekak gor spravt.
Pošlji jo Scoobyu na mail - samo se mi zdi, da on samo ženske fotke sprejema (upam, da si se slikal z žensko lasuljo)![]()
![]()
.
grehc pravi:
Kva pa če jo salsi pošljem.
4Sale pravi:grehc pravi:
Kva pa če jo salsi pošljem.
Hehe, če jo pa njej pošlješ, sem pa prepričan, da te bo dala v foto album zraven ostalih tipčkov, ki jih namerava omrežit![]()
![]()
.
Bambi, jst poznam Scooby-a in lohk rečem, da je on poosebljena prijaznost, čist res. Tko, da ni čudno, da ti je pomagal in sem prepričan da bo tud Grehcu
. Scooby, sam ne mi zdej zafarbat
.
bambi pravi:
oj, si videl grehc?
to s smile-čki mi je uspelo...
hvala za link, ta pozdravček pa je zate
4Sale, Scoooby-ja sicer ne poznam, ampak na tem forumu so samo prijazni ljudje...
vprašaj ga, mogoče bi bil pripravljen urediti tudi slikco od kakšnega fanta???
bambi pravi:
ti samo nalagaj sliko...
sem potrpežljiva
zakaj pa si zafarbal??? ? ???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov