ducky je napisal/-a:cliopower je napisal/-a:http://24ur.com/novice/slovenija/z-11-novimi-radarji-nad-tiste-s-tezko-nogo.html
grdobe
kixs je napisal/-a:Spet si bodimo na jasnem, da so ti radarji in vsi ostali laserski merilci predvsem in samo za polnjenje proracuna. Policisti so postali v vecini samo inkasanti.
ducky je napisal/-a:@dejvi
pejd v zibelko.. no comment
dejvi je napisal/-a: Sprijaznite se že enkrat s tem. Nismo več v zgodnjih devetdesetih, ko ni bilo nobene gostotote prometa in si dirkal po mili volji. Danes je situacija s plehom popolnoma drugačna. Slovenija bi rabila vsaj 4-pasovne AC. V glavnem, te ceste niso primerne za dirkanje, razen ponoči, pomirite se že enkrat s tem in vozite po pameti.
kolesar je napisal/-a:kixs je napisal/-a:Spet si bodimo na jasnem, da so ti radarji in vsi ostali laserski merilci predvsem in samo za polnjenje proracuna. Policisti so postali v vecini samo inkasanti.
mislim da je na cestah še premal policajev in kontrole kaj vse raznorazni ''bedaki'' počnejo po cestah..
pa vedno več wanabe schumacherjev (kupi swifta pa že hoče bit najhitrejši)
nebivedu je napisal/-a:dejvi je napisal/-a: Sprijaznite se že enkrat s tem. Nismo več v zgodnjih devetdesetih, ko ni bilo nobene gostotote prometa in si dirkal po mili volji. Danes je situacija s plehom popolnoma drugačna. Slovenija bi rabila vsaj 4-pasovne AC. V glavnem, te ceste niso primerne za dirkanje, razen ponoči, pomirite se že enkrat s tem in vozite po pameti.
Nope, slovenija rabi samo enga orenk politika (mladega hitlerčka), ki bo imel j***a in bo bencin pocenil, vse tuje kamionarje pa poslal na vlak, ter dovolil samo slovenskim kamionarjem voziti po naših cestah. Nad 7.5 tone samo ponoči, da so zjutraj pred razlagalnico, pod 7.5 tone pa podnevi, ko dostavljajo in konec. Tuji kamioni nimajo kaj počet na naših cestah, če pa že, naj pa plačjo to z previsoko cestnino, ali pa na vlak. S tem bodo naši prevozniki normalno živeli, manj bo kamionov na cestah, tujci bodo pa zaradi poceni bencina hodili sem tankat, pa bo vseeno dovolj denarja v žaklju.
Pa nej evropa reče karkoli, je*e se meni za evropo, dokler mi tukaj propadamo, debeli bruseljčani pa vlečejo vse niti in ves denar iz udobnega naslonjača za nič dela. Še tiste cepce naše v evropskem parlamentu bi nazaj poklical, pa samo enga nastavil - za povedat je dost tut en.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov