drgač pa tiste tudi niso slabe, pa še cenejše so

Moros je napisal/-a:Sem slišal da imajo lastniki (nekateri) probleme z GPS GARMINi NUVI, da rabijo zelo dolgo da najdejo satelite na začetku ko ga prižgejo. Celo po pol ure ali vec!? Ali imate lastniki Nuvijev iste slabe izskusnje?
LP
DriveAll je napisal/-a:Moros je napisal/-a:Sem slišal da imajo lastniki (nekateri) probleme z GPS GARMINi NUVI, da rabijo zelo dolgo da najdejo satelite na začetku ko ga prižgejo. Celo po pol ure ali vec!? Ali imate lastniki Nuvijev iste slabe izskusnje?
LP
Če se hitreje premikaš res rabi zelo dolgo. Drugače pa tako kot je kljukec napisal.
BBoss je napisal/-a:Moros je napisal/-a:Sem slišal da imajo lastniki (nekateri) probleme z GPS GARMINi NUVI, da rabijo zelo dolgo da najdejo satelite na začetku ko ga prižgejo. Celo po pol ure ali vec!? Ali imate lastniki Nuvijev iste slabe izskusnje?
LP
Sprobal sem sigurno deset različnih Nuvijev in nisem zasledil teh težav. Je pa res, da če si za več kot 160km od zadnje lokacije, ko je bil Nuvi prižgan, da rabi malo več časa, da najde satelite. Takrat je pomembno, da se ne premikaš saj v tem primeru veliko prej najde satelite.
paskvale je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:Moros je napisal/-a:Sem slišal da imajo lastniki (nekateri) probleme z GPS GARMINi NUVI, da rabijo zelo dolgo da najdejo satelite na začetku ko ga prižgejo. Celo po pol ure ali vec!? Ali imate lastniki Nuvijev iste slabe izskusnje?
LP
Sprobal sem sigurno deset različnih Nuvijev in nisem zasledil teh težav. Je pa res, da če si za več kot 160km od zadnje lokacije, ko je bil Nuvi prižgan, da rabi malo več časa, da najde satelite. Takrat je pomembno, da se ne premikaš saj v tem primeru veliko prej najde satelite.
Sam sem preiskusil 4 Nuvije (enega imam sam). Serija 6 (650 in 660) dela veliko boljše od serije 2 (250W) ali 3 (350) v smislu iskanja satelitov. Očitno ima dosti boljši GPS sprejemnik. Serija 2 - med sprehodom po parku se izgubi, čas iskanja je okoli minute, če pa se med iskanjem satelitov premikaš pa traja v nedogled ( do 20 min ! !). 650= nikoli se ne izgubi, signal ima tudi v hiši, če si le blizu okna, čas iskanja satelitov je tudu le 10 sek.
Ni primerjave, karte delajo pa malenkost počasneje, zaslon je isti. Nekje se pač mora poznati: razlika v ceni je vendarle cca 200/400 €.
LP
Moros je napisal/-a:http://www.cdiscount.com/search/nuvi%20250w/s-107.html?navid_nav=10&option_mode=0&q=nuvi%20250w
MacTron je napisal/-a:Moros je napisal/-a:http://www.cdiscount.com/search/nuvi%20250w/s-107.html?navid_nav=10&option_mode=0&q=nuvi%20250w
ajajaj... da se ne bos slucajno cudil ce bo govorilo v francoskem jeziku... razen
ce to obvladas in se te "malenkosti" ne bos branil... kakorkoli
vseeno ti za isto ceno poklanjam tale link (zal na mimovrste ni Wide-a)
http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=7 ... &linkid=15
Moros je napisal/-a:Jaz zivim v Franciji in sem tega Garmina kupil samo zaradi tega, da bom
lahko uporabljal Adria route, sicer bi kupil raje GPS mio. Kajti imam namen priti na dopust
v Slovenijo, ter imam veliko poti sem ter tja in zaradi tega razloga potrebujem GPS.
MacTron je napisal/-a:Moros je napisal/-a:Jaz zivim v Franciji in sem tega Garmina kupil samo zaradi tega, da bom
lahko uporabljal Adria route, sicer bi kupil raje GPS mio. Kajti imam namen priti na dopust
v Slovenijo, ter imam veliko poti sem ter tja in zaradi tega razloga potrebujem GPS.
off:
res je po preverbi.. si nekje v blizini Pariza oz. Noisy Sur Ecole
torej potem je zanimivo da se v sloveniji prodaja na cisto enaki vsotievo nekaj novega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov