TrijoAdijo je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:mire je napisal/-a: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2545176&show=
ena zanimivost
a isto mislivatudi mene asociira na včerajšno debato jeseničanov.....
A mi trije mislimo isto?Pa še na pravem mestu je "poškodovan"..
LP!
esem je napisal/-a:mire je napisal/-a:....
ps. upam da si zapustila forum
Zakaj neki?
Od začetnega razburjanja je z našo pomočjo prišla do "vsak je kriv". Če bomo z debato na forumu še koga pripeljali do širšega vpogleda in razmisleka ter bo sam sebi priznal in morda povedal/pojasnil kolegom, kako stvari v resnici stojijo in kako je bilo poskrbljeno za varnost (zero - vsaj šest faktorjev je bilo, zaradi katerih ne bi smeli dragat tam - in oni so čisto vse spregledali - kao dobri vozniiki?) ter kdo vse je res kriv (vsi), bomo od tega nekaj imeli vsi. Da bodo čez nekaj mesecev bolje razmišljali, kako in kje to speljat - če sploh.
To je edini način, da pokojni niso umrli zaman.
queen222 je napisal/-a:Avto ki ga prodaja ima tocno ta odbijac na seb. Preverjeno vceraj na Jesenicah. Ta larifari da ga ma u kletu je krneki. Ce bi samo pluzu bi biu spodaj poskodovan in ne na levi strani??? On je z leve strani udaru(zrinu) corradota. Ker corrado ni biu na uni strani do reke. Lej ta prodaja mi je dala misljenje tko da kot so eni ze povedali danes grem z preminulimi starsi na policijo in vam sporocim kaj se dogaja. Lp
Templar je napisal/-a:queen222 je napisal/-a:Avto ki ga prodaja ima tocno ta odbijac na seb. Preverjeno vceraj na Jesenicah. Ta larifari da ga ma u kletu je krneki. Ce bi samo pluzu bi biu spodaj poskodovan in ne na levi strani??? On je z leve strani udaru(zrinu) corradota. Ker corrado ni biu na uni strani do reke. Lej ta prodaja mi je dala misljenje tko da kot so eni ze povedali danes grem z preminulimi starsi na policijo in vam sporocim kaj se dogaja. Lp
Ne vem zakaj takoj ko ste našli mobitel niste šli na policijo. Zdaj je že tolko časa šlo mimo da vprašanje če se bo "domnevni" posnetek dalo sploh uporabit na sodišču, in glede na to da je verjetno ta honda že tolko spucana da bi se vidlo ali je gor barva od Coradota.
queen222 je napisal/-a:Avto ki ga prodaja ima tocno ta odbijac na seb. Preverjeno vceraj na Jesenicah. Ta larifari da ga ma u kletu je krneki. Ce bi samo pluzu bi biu spodaj poskodovan in ne na levi strani??? On je z leve strani udaru(zrinu) corradota. Ker corrado ni biu na uni strani do reke. Lej ta prodaja mi je dala misljenje tko da kot so eni ze povedali danes grem z starsi od preminulih na policijo in vam sporocim kaj se dogaja. Lp
abbe je napisal/-a:queen222 je napisal/-a:Avto ki ga prodaja ima tocno ta odbijac na seb. Preverjeno vceraj na Jesenicah. Ta larifari da ga ma u kletu je krneki. Ce bi samo pluzu bi biu spodaj poskodovan in ne na levi strani??? On je z leve strani udaru(zrinu) corradota. Ker corrado ni biu na uni strani do reke. Lej ta prodaja mi je dala misljenje tko da kot so eni ze povedali danes grem z starsi od preminulih na policijo in vam sporocim kaj se dogaja. Lp
nisi me zastopla.hotu sem povedat da se on ze en mesec voz z drugim odbijacem .pa da tut na dan nesrece,ko naj bi zrinil corradota je mel un drugi odbijac ne ta ki je na sliki,tko da ta odbijac ne more bit poskodovan od nesrece.
pa zj nevem a si tok nedokazna al kaj ampak ocitno o enih stvareh nimas pojma.glede na to da ne ves da je mel v casu nesrece drug odbijac gor poj ocitno NIC ne ves pa kle kr neki nabijas pa pametujes...
@templer ce posnetek je pa ce je iz njega kaj razvido se ga bo dalo uporabiti na sodiscu,zakaj se ga nebi dalo?kar se pa tice da bi avto popravu pa to,ja ce se na posnetku vid poj je vseen a ga bo/je popravu
@quenn222 to da so policaji nesposobni pa da lovijo sam mamilase itak ze vsi vemo...
queen222 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:queen222 je napisal/-a:Avto ki ga prodaja ima tocno ta odbijac na seb. Preverjeno vceraj na Jesenicah. Ta larifari da ga ma u kletu je krneki. Ce bi samo pluzu bi biu spodaj poskodovan in ne na levi strani??? On je z leve strani udaru(zrinu) corradota. Ker corrado ni biu na uni strani do reke. Lej ta prodaja mi je dala misljenje tko da kot so eni ze povedali danes grem z starsi od preminulih na policijo in vam sporocim kaj se dogaja. Lp
nisi me zastopla.hotu sem povedat da se on ze en mesec voz z drugim odbijacem .pa da tut na dan nesrece,ko naj bi zrinil corradota je mel un drugi odbijac ne ta ki je na sliki,tko da ta odbijac ne more bit poskodovan od nesrece.
pa zj nevem a si tok nedokazna al kaj ampak ocitno o enih stvareh nimas pojma.glede na to da ne ves da je mel v casu nesrece drug odbijac gor poj ocitno NIC ne ves pa kle kr neki nabijas pa pametujes...
@templer ce posnetek je pa ce je iz njega kaj razvido se ga bo dalo uporabiti na sodiscu,zakaj se ga nebi dalo?kar se pa tice da bi avto popravu pa to,ja ce se na posnetku vid poj je vseen a ga bo/je popravu
@quenn222 to da so policaji nesposobni pa da lovijo sam mamilase itak ze vsi vemo...
Pomoje bi napisal ta odbijac ni vec gor. Že en mesec se vozim z drugim. Ce pravs da se ze en mesc prodaja na netu zakaj ga pa ni slikal ko je dal novi odbijac gor? Mozno da je mel v casu nesrece tocno ta odbijac pa ga je zj cudezno zamenjal starega pa ima v kleti? Hja nevem kdo kle nabija...ni mi jasn zakaj bi poj pisal da je avto tocno tak kot na slikah in da je leva stran poskodovana? Napisal bi da ima nov odbijac alpa dau nove slike z novim odbijacom. Ali pac? Ce ni to res me prosim popravi da vidim kako stvari stojijo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov