Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe jan 23, 2009 5:28 pm

število ogledov oglasa tud pove svoje
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe jan 23, 2009 5:46 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
mire je napisal/-a: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2545176&show=
ena zanimivost

a isto misliva :?: tudi mene asociira na včerajšno debato jeseničanov.....

A mi trije mislimo isto?Pa še na pravem mestu je "poškodovan"..

LP!

no da naute prevec mislili da se vam ne poskodujejo mozgani :D :D .mal heca mora bit.
avto se ze vec kot en mesec vozi z original vti odbijacem.tega je dal dol ker je pluzu,tut zato je poskodovan...tko da ne prevec hitro sklepat ce ne poznate dejstev.aja pa tut nalepk nima vec gor oz jh ma komaj kaj se,ker sva jh skupaj dol dajala.
p.s. da se nau zj kdo (ala quenn) najdu pa reku da zagovarjam koga.sm vam sam hotu povedat an kako stvari stojijo.na avtu ni tega odbijaca ki je zj na slikah.ta je v "kleti",po besedah lastnika
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe jan 23, 2009 6:18 pm

Kdaj pa se je zgodila ta nesreča ko so dragal?
Nikjer nisem zasledil.. kak link?
Sožalje ..

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Pe jan 23, 2009 10:54 pm

esem je napisal/-a:
mire je napisal/-a:....
ps. upam da si zapustila forum

Zakaj neki?
Od začetnega razburjanja je z našo pomočjo prišla do "vsak je kriv". Če bomo z debato na forumu še koga pripeljali do širšega vpogleda in razmisleka ter bo sam sebi priznal in morda povedal/pojasnil kolegom, kako stvari v resnici stojijo in kako je bilo poskrbljeno za varnost (zero - vsaj šest faktorjev je bilo, zaradi katerih ne bi smeli dragat tam - in oni so čisto vse spregledali - kao dobri vozniiki?) ter kdo vse je res kriv (vsi), bomo od tega nekaj imeli vsi. Da bodo čez nekaj mesecev bolje razmišljali, kako in kje to speljat - če sploh.
To je edini način, da pokojni niso umrli zaman.

Koliko poznam razmere, so umrli zaman. In še več jih bo. Upam samo da pri tem ne ubijejo še koga drugega razen sebe...
Slika

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 So jan 24, 2009 10:16 am

Avto ki ga prodaja ima tocno ta odbijac na seb. Preverjeno vceraj na Jesenicah. Ta larifari da ga ma u kletu je krneki. Ce bi samo pluzu bi biu spodaj poskodovan in ne na levi strani??? On je z leve strani udaru(zrinu) corradota. Ker corrado ni biu na uni strani do reke. Lej ta prodaja mi je dala misljenje tko da kot so eni ze povedali danes grem z starsi od preminulih na policijo in vam sporocim kaj se dogaja. Lp
Zadnjič spremenil queen222, dne So jan 24, 2009 10:26 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar So jan 24, 2009 10:19 am

queen222 je napisal/-a:Avto ki ga prodaja ima tocno ta odbijac na seb. Preverjeno vceraj na Jesenicah. Ta larifari da ga ma u kletu je krneki. Ce bi samo pluzu bi biu spodaj poskodovan in ne na levi strani??? On je z leve strani udaru(zrinu) corradota. Ker corrado ni biu na uni strani do reke. Lej ta prodaja mi je dala misljenje tko da kot so eni ze povedali danes grem z preminulimi starsi na policijo in vam sporocim kaj se dogaja. Lp

Ne vem zakaj takoj ko ste našli mobitel niste šli na policijo. Zdaj je že tolko časa šlo mimo da vprašanje če se bo "domnevni" posnetek dalo sploh uporabit na sodišču, in glede na to da je verjetno ta honda že tolko spucana da bi se vidlo ali je gor barva od Coradota.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 So jan 24, 2009 10:29 am

Templar je napisal/-a:
queen222 je napisal/-a:Avto ki ga prodaja ima tocno ta odbijac na seb. Preverjeno vceraj na Jesenicah. Ta larifari da ga ma u kletu je krneki. Ce bi samo pluzu bi biu spodaj poskodovan in ne na levi strani??? On je z leve strani udaru(zrinu) corradota. Ker corrado ni biu na uni strani do reke. Lej ta prodaja mi je dala misljenje tko da kot so eni ze povedali danes grem z preminulimi starsi na policijo in vam sporocim kaj se dogaja. Lp

Ne vem zakaj takoj ko ste našli mobitel niste šli na policijo. Zdaj je že tolko časa šlo mimo da vprašanje če se bo "domnevni" posnetek dalo sploh uporabit na sodišču, in glede na to da je verjetno ta honda že tolko spucana da bi se vidlo ali je gor barva od Coradota.

Bravo! Sej mobitel je bil takoj na policiji. Isti dan. Samo jeseniska policija je za en d*rek. Oprostite na izrazu ampak so nesposobni. Raj lovijo đankije po Jesenicah. Tako da smo to poslal v Kranj kjer preiskujejo vse. Samo tukaj mi dosti ni jasno, tako da danes isprasam na policiji pa vam sporocim. Lp

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe So jan 24, 2009 11:08 am

queen222 je napisal/-a:Avto ki ga prodaja ima tocno ta odbijac na seb. Preverjeno vceraj na Jesenicah. Ta larifari da ga ma u kletu je krneki. Ce bi samo pluzu bi biu spodaj poskodovan in ne na levi strani??? On je z leve strani udaru(zrinu) corradota. Ker corrado ni biu na uni strani do reke. Lej ta prodaja mi je dala misljenje tko da kot so eni ze povedali danes grem z starsi od preminulih na policijo in vam sporocim kaj se dogaja. Lp

nisi me zastopla.hotu sem povedat da se on ze en mesec voz z drugim odbijacem .pa da tut na dan nesrece,ko naj bi zrinil corradota je mel un drugi odbijac ne ta ki je na sliki,tko da ta odbijac ne more bit poskodovan od nesrece.
pa zj nevem a si tok nedokazna al kaj ampak ocitno o enih stvareh nimas pojma.glede na to da ne ves da je mel v casu nesrece drug odbijac gor poj ocitno NIC ne ves pa kle kr neki nabijas pa pametujes...

@templer ce posnetek je pa ce je iz njega kaj razvido se ga bo dalo uporabiti na sodiscu,zakaj se ga nebi dalo?kar se pa tice da bi avto popravu pa to,ja ce se na posnetku vid poj je vseen a ga bo/je popravu
@quenn222 to da so policaji nesposobni pa da lovijo sam mamilase itak ze vsi vemo...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So jan 24, 2009 11:14 am

Pa saj v oglasu piše, da je malo poškodovan tudi levi blatnik, katerega je verjetno imel med nesrečo na avtu. Zanimive zgodbe se razpletajo :o

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 So jan 24, 2009 11:23 am

abbe je napisal/-a:
queen222 je napisal/-a:Avto ki ga prodaja ima tocno ta odbijac na seb. Preverjeno vceraj na Jesenicah. Ta larifari da ga ma u kletu je krneki. Ce bi samo pluzu bi biu spodaj poskodovan in ne na levi strani??? On je z leve strani udaru(zrinu) corradota. Ker corrado ni biu na uni strani do reke. Lej ta prodaja mi je dala misljenje tko da kot so eni ze povedali danes grem z starsi od preminulih na policijo in vam sporocim kaj se dogaja. Lp

nisi me zastopla.hotu sem povedat da se on ze en mesec voz z drugim odbijacem .pa da tut na dan nesrece,ko naj bi zrinil corradota je mel un drugi odbijac ne ta ki je na sliki,tko da ta odbijac ne more bit poskodovan od nesrece.
pa zj nevem a si tok nedokazna al kaj ampak ocitno o enih stvareh nimas pojma.glede na to da ne ves da je mel v casu nesrece drug odbijac gor poj ocitno NIC ne ves pa kle kr neki nabijas pa pametujes...

@templer ce posnetek je pa ce je iz njega kaj razvido se ga bo dalo uporabiti na sodiscu,zakaj se ga nebi dalo?kar se pa tice da bi avto popravu pa to,ja ce se na posnetku vid poj je vseen a ga bo/je popravu
@quenn222 to da so policaji nesposobni pa da lovijo sam mamilase itak ze vsi vemo...

Pomoje bi napisal ta odbijac ni vec gor. Že en mesec se vozim z drugim. Ce pravs da se ze en mesc prodaja na netu zakaj ga pa ni slikal ko je dal novi odbijac gor? Mozno da je mel v casu nesrece tocno ta odbijac pa ga je zj cudezno zamenjal starega pa ima v kleti? Hja nevem kdo kle nabija...ni mi jasn zakaj bi poj pisal da je avto tocno tak kot na slikah in da je leva stran poskodovana? Napisal bi da ima nov odbijac alpa dau nove slike z novim odbijacom. Ali pac? Ce ni to res me prosim popravi da vidim kako stvari stojijo?

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo So jan 24, 2009 11:34 am

queen222 je napisal/-a: On je z leve strani udaru(zrinu) corradota.

huda obtožba,če nimaš dokazov :idea: :[]
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 So jan 24, 2009 11:44 am

Ocitno nisi prebral mojih postov. Telefon smo nasli in je dokaz. Tako da hvala za razumevanje.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So jan 24, 2009 11:55 am

če jst abbeta kej razumem, naj bi mel čez zimo gor drug odbijač - ki naj bi ga imel gor tud v času nesreče. Prodaja pa avto najbrž z odbijačem, s katerim je "plužil" - torej ni na "pravem" mestu podrgnen. Kaj je pa problem zamenjat odbijač? Najbolj ga pomoje izda blatnik, ki je, tako kot v oglasu piše, poškodovan.
Slika

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz So jan 24, 2009 11:58 am

slike na netu so pa tako ali tako od dneva, ko ga je lastnik nabavil (preglejte njegovo temo na a.com). Še različne tablice so na avtu!
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 So jan 24, 2009 12:02 pm

Samo da je zdaj se leva stran poskodovana. Saj pise pod opombe.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jan 24, 2009 12:36 pm

off:
@queen222: kar se tiče "te" nesreče smo zaključili :!:

vsakršno "izdajanje" informacij o nesreči lahko vpliva na samo preiskavo

kakršno koli blatenje ni dopustno na a.com brez dokazov in o ustreznosti dokazov pa presojajo organi pregona

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe So jan 24, 2009 1:13 pm

queen222 je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

Pomoje bi napisal ta odbijac ni vec gor. Že en mesec se vozim z drugim. Ce pravs da se ze en mesc prodaja na netu zakaj ga pa ni slikal ko je dal novi odbijac gor? Mozno da je mel v casu nesrece tocno ta odbijac pa ga je zj cudezno zamenjal starega pa ima v kleti? Hja nevem kdo kle nabija...ni mi jasn zakaj bi poj pisal da je avto tocno tak kot na slikah in da je leva stran poskodovana? Napisal bi da ima nov odbijac alpa dau nove slike z novim odbijacom. Ali pac? Ce ni to res me prosim popravi da vidim kako stvari stojijo?

evo sm si uzel cas pa da ti napisem lepo vse.
najprej da ti povem da jst ne zagovarjam tistega ki je vozil hondo,zato si to izbij iz glave.jst tukaj pisem cim bol neutralnko kokr lahko.nikjer nisem napisal da sta zasluzla da umreta (ker vem da nista zasluzila tega) nkedr nism hotu pisat da so cesto zaprl pa ostale stvari ki jih vem dokler ti nisi zacela njega krivit da je on kriv da sta umrla(ti tega ne mores vedt,jst tut ne)za to je policija pa sodni izvedenci...pa se bi lah pisal.
kar se pa odbijaca tice.gre pa tko.
on se ze vec kot en mesec vozi z drugim odbijacem(sive barve),ker s tem pluzi.to je 100% res ker sm ga doskrat videl.slike od avta so tok stare kokr cajta ma on avto.poglej v njegovo temo in bos vidla iste slike.slike so stare vsaj 6 mesecev.
avto se prodaja tak kot je na slikah ker ma ta odbijac ki je na slikah v kletu,al v garazi in ga seveda da zraven avta.lahko pa da ga je ze namontiral na avto (v teh nekaj dnevih)
jaz avta videl nism ze 1 teden.

pa se o tem kdo ma kok kj pojma pa kdo kok nabija.vrjam da vec vem k ti,pa mislm da sm to tut dokazal z pisanjem tukaj v tej temi.
zj pa lahko me nehas napadat pocas kako js drzim z njim pa kako ga zagovarjam pa nevem kaj se.

p.s. djte tisti k se z jesenic pa ste tole hondo vidl v preteklem mesecu povedat kaksn odbijac ma gor...
Ni vse res kar napišem

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 So jan 24, 2009 1:39 pm

Ok zj pa tko. Ocitno se ti cuts ogrozenga(nevem a kj ves al te je cesa strah?) ker moji zadnji posti se sploh niso nanasal na to da bi jst tebe napadala al kokrkol ze. Lepo sm napisala da mi napises ker nism kapirala tega z odbijacm. Lej pa sej ni vazn sploh..sej policija dela na temu...citiram izjavo policije : "Vse je v nasih rokah. Kmalu bojo nekateri dobili pismo na dom. Vec vam ne morem povedati ker so to zaupni podatki. Hvala za informacijo o prodaji avta in to da ste nam pokazali kje pise da ima zamenjan blatnik. Kmalu bo vse jasno." to so citirane besede. Nimam kj za pisat men je dost jasn kako in kaj bom pa danes pogledala kaksn odbijac je zj na njegoumu autu. Lp pa se slismo ko bo vse jasno.

Lp

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe So jan 24, 2009 1:47 pm

ne pocutm se ogrozenega ker nc nimam s tem
blatnika niso menjal ampak odbijac,tko da vm je policaj narobe povedal...
Ni vse res kar napišem
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov