Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Re: Cepci na cesti

Napisal/-a lancia hf So dec 25, 2010 9:46 pm

rosonero je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:
rosonero je napisal/-a:Ne, je bolje da prepozno greš pol pa "pedal to the metal" ne ?

Tu notri ti vidiš da sem napisal da je treba it prepozno ?

Ma sem še 5x prebral pa vedno isto preberem.

bon treba še prebrat...pa dojet tudi ..tisto pa pol zna bit problem ...

Jaz že vem kaj si mislil s tem, samo ti nisi mene dojel, ko sem ti napisal, da greš takoj v samo skrajnost, kar pa še ne pomeni, da je gdo to naredil.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 So dec 25, 2010 9:47 pm

Joj jo joj. Kot kregarija frocovja v vrtcu v mislu čigav očka je boljši, močnejši :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ So dec 25, 2010 9:54 pm

rosonero je napisal/-a:
Jerch_ je napisal/-a:logika je jasna. ne ti ne jst na tem svetu nisva pristojna za kakršnokoli oviranje in drugo verbalno ali neverbalno opozarjanje norcev in cepcev, da se s tem ne strinjava..

Po moje bo logika prej sledeča : počasnele je treba kar v graben porinat da ne bojo oviral prometa pa kolon delal :twisted:, dirkačem pa se potrebno takoj umakniti, če gre ne drugam pa kar v graben samo da ne bodo dragocenih sekund izgubljal .... :twisted:

O pristojnosti pa itak nima smisla

pa še pisal sem, da se boš z banalnimi izgovori in ekstremi ponovno izmikal resnici in ponovno nadaljeval z zavajanjem na forumu.. se umikam z debate, ker nima smisla. ko pridemo do bistva se kot otroci (le ti se zjokajo) začneš zanašati na ekstreme in še nedorečene predpostavke.. katere pa na tvojo žalost še vsi obsojamo.. še vedno pa ne poveš zakaj ne pojasniš tvojo citirano izjavo v kateri praviš da nekaterih voznikov apriori ne spustiš naprej in se ne čutiš dolžan..
Zadnjič spremenil Jerch_, dne So dec 25, 2010 9:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

plinaš
Uporabnik

Napisal/-a plinaš So dec 25, 2010 9:54 pm

grega983 je napisal/-a:Joj jo joj. Kot kregarija frocovja v vrtcu v mislu čigav očka je boljši, močnejši :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kaj tvoj je šel pa ven ???

čisto si me zmedel ... na kateri post se že ta vrtec navezuje ???? ah ...pa ja ne spet na vašega poštarja ... a so ga spet dobili ko je prehitro peljal ???
plin je cnej k bencin

rosonero
Novinec

Napisal/-a rosonero So dec 25, 2010 10:08 pm

Jerch_ je napisal/-a:
rosonero je napisal/-a:
Jerch_ je napisal/-a:logika je jasna. ne ti ne jst na tem svetu nisva pristojna za kakršnokoli oviranje in drugo verbalno ali neverbalno opozarjanje norcev in cepcev, da se s tem ne strinjava..

Po moje bo logika prej sledeča : počasnele je treba kar v graben porinat da ne bojo oviral prometa pa kolon delal :twisted:, dirkačem pa se potrebno takoj umakniti, če gre ne drugam pa kar v graben samo da ne bodo dragocenih sekund izgubljal .... :twisted:

O pristojnosti pa itak nima smisla

pa še pisal sem, da se boš z banalnimi izgovori in ekstremi ponovno izmikal resnici in ponovno nadaljeval z zavajanjem na forumu.. se umikam z debate, ker nima smisla. ko pridemo do bistva se kot otroci (le ti se zjokajo) začneš zanašati na ekstreme in še nedorečene predpostavke.. katere pa na tvojo žalost še vsi obsojamo.. še vedno pa ne poveš zakaj ne pojasniš tvojo citirano izjavo v kateri praviš da nekaterih voznikov apriori ne spustiš naprej in se ne čutiš dolžan..

Jaz ?

Pokaži mi post v katerem sem napisal da koga ne pustim naprej ? Če se pa slučajno obešaš na Repliko o logiki ki letela na miselnost tle gor( na tem forumu) jo grem pa poravit tako da boste vsi razumeli

Si prepričan da sem jst pravi naslovnik tvoje replike ?
Zadnjič spremenil rosonero, dne So dec 25, 2010 10:13 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Božiček je car, eno noč na leto dela, ostalo ma dopust......

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Napisal/-a grega983 So dec 25, 2010 10:10 pm

plinaš je napisal/-a:
grega983 je napisal/-a:Joj jo joj. Kot kregarija frocovja v vrtcu v mislu čigav očka je boljši, močnejši :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

čisto si me zmedel ... na kateri post se že ta vrtec navezuje ???? ah ...pa ja ne spet na vašega poštarja ... a so ga spet dobili ko je prehitro peljal ???

No dej si mal oglej vse objave, pa boš mogoče opazu da se tule nekateri obnašajo ko eno frocovje.

Pa brez zamere :D

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So dec 25, 2010 10:13 pm

rosonero je napisal/-a:Pokaži mi post v katerem sem napisal da koga ne pustim naprej ?

Ampak si pa b****r, kaj ni dosti, da sem ti jaz pokazal kaj pišeš, ker kaj stem misliš na forumu nevemo, in ti spet isto drgneš. :lol: :lol:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

rosonero
Novinec

Napisal/-a rosonero So dec 25, 2010 10:21 pm

lancia hf je napisal/-a:
rosonero je napisal/-a:Pokaži mi post v katerem sem napisal da koga ne pustim naprej ?

Ampak si pa b****r, kaj ni dosti, da sem ti jaz pokazal kaj pišeš, ker kaj stem misliš na forumu nevemo, in ti spet isto drgneš. :lol: :lol:

Kaj si mi že pokazal ? Dejva prvo razjasnat kaj sem in si ti zapisal ....

Aha ja, očitno grejo žalitve lažje od rok .....

edit: preuredil zaradi lažjega razumevanja bralcev
Božiček je car, eno noč na leto dela, ostalo ma dopust......

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne dec 26, 2010 12:02 am

Ne vem ampak eni pa ste modeli, da jih je treba iskat... koliko strani bo potreba napisat, da bo samo en argumentirano razložil zakaj je potrebno za vsako ceno zadrževati hitrejšega za seboj. Še najbolj se je temu približal Gustelj, ki je pač v svojem primitivno žaljivem slogu ozmerjal Xhaira, kot naklepnega morilca, ki se je ravno tisti dan napotil pobiti celotno družino voznika Mercedesa. Tako je pač na nek perverzno morbidno humornem slogu dal vozniku Mercedesa vso potrebno legitimnost, da se je obnašal na cesti tako kot se pač je - pač je ščitil vso svojo družino pred agresivnim napadom Xhaira.

Najbolj zanimivo pri vsem tem pa je, da takoj ko predvsem Domnu, pa Rosoneru, seveda Gustlju zmanjka logičnih argumentov začnejo zadevo spravljat z nekimi "izmišljenimi" a sicer možnimi primeri, v nerazumne skrajnosti, ki jih zanimivo obsojamo vsi po spisku. S temi ekstremnimi skrajnostmi skušajo uveljaviti svoj prav pa čeprav s samim primerom tega posnetka nima čist nobene veze.

Vsi vse vedo kakšne so razmere na cesti in to iz posnetka, točno vedo koliko sme biti ustrezna hitrost pa sploh nobenega ni bilo tam. Edini (razen,če je kdo od komentatorjev voznik tistega Mercedesa pa nima j**c, da bi priznal :lol: ), ki lahko pove kakšne so bile razmere v resnici za volanom, je bil in je edini še vedno Xhair sam in če je omenil, da je lahko normalno vozil hitreje brez težav resnično ni moje, da bi v to podvomil.

Očitno pa se prostovoljni prometniki pač s tem ne strinjajo in gonijo svoje, po potrebi malo manipulirajo, malo zavajajo, si malo zmišljujejo, se tudi zlažejo, zanikajo tisto kar so par postov nazaj črno na belem napisali na forumu zraven pa se grejo še strašni populizem, ki je v zadnjem času tako značilen za naše politike.

V praksi pa izgleda takole, da iz tega kar sem prebral vem, da sam na cesti ne bi imel težav ne z Xhairom, ne z Jerichom, ne z Wizom, z Lancio, Tommyem, Plinašom pa še s kakšnim, ki sem ga pozabil. Vsi teli bi mi omogočili varno prehitevanje, če bi bil sam hitrejši od njih in ravno tako bi jim to omogočil tudi sam če bi bili oni hitrejši od mene. Nobene živčnosti, nič vsi bi bili zadovoljni brez odvečnega stresa.

Popolno drugo zgodbo pri poskusu prehitevanja bi imel z Domnom, Gustljem, Rosonerom in še nekaterimi, ki bi, vsaj po napisanem, uveljavljali svojo prav, svoj ego, svoje frustracije in bi v meni videli cestnega sovražnika/razbojnika, ki ga je treba na vsak način onemogočiti. Od njih bi lahko torej pričakoval le zapiranja, nagajanje in vse druge nespodobnosti, ki ne sodijo na cesto. Hudo je res, ko ego takih posameznikov uravnava njihove odločitve in ne možgani - hudo je da se raje prepuščajo negativnim čustvom, kot razumom in da ne vedo da na cesto sodi le zdrava pamet, negativna čustva pa nikakor ne.

Verjamem, da je neprijetno za nekatere priznati, da niso popolni pa še egoti povrh (ubijalska kombinacija) ampak, da zraven natrosijo kopico BS-a in jim niti malo ni nerodn,o mi je pa nedojemljivo. Še naprej pridigajo o strpnosti, ki jo razumejo kot enosmerno dejanje se pravi strpen mora biti tisti, ki je hitrejši do tistega, ki je počasnejši, kontra pa očitno ne velja, da bi bil počasnejši strpen do hitrejšega in omogočil varno prehitevanje tako za prehitevalca kot prehitevanca. Če vzamemo Xhairov primer, je bil strpen skoraj do konca in je pokazal na vse kulturne načine, da bi rad šel naprej medtem, ko voznik Mercedesa ni pokazal niti kančka strpnosti ampak je na vse načine poskušal preprečiti, da bi ga prehitel tudi, če bi s tem povzročil nesrečo oziroma zrinil oba v graben (na koncu posnetka).

Še enkrat za tiste, ki ne razumejo razlike kdo je komu vsiljeval svoj način vožnje. Xhair ni zahteval od voznika Mercedesa, da bi vozil hitreje le želel je da bi mu omogočil varno prehitevanje in ga spustil mimo. Po drugi strani pa je točno ta voznik želel vsiliti Xhairu svoj način vožnje in ga je branil do zadnjega - kot bi se šlo za vojno oziroma za dirkanje, kjer je poskušal preprečiti prehitevanje in obdržati pozicijo. Kdo je tukaj cepec mislim, da je kristalno jasno.

Pa mogoče še zadnja zadeva v premislek. Kdo drži vse karte v rokah? Če sem v vlogi prehitevanega so vse karte v mojih rokah - lahko omogočim prehitevanje ali pa blokiram in ga preprečujem. Vse opcije so moje in nikakor ne na strani tistega, ki me prehiteva. Če pa sem v vlogi prehitevalca pa ne morem nič, če se prehitevani odločil, da me jebbe v glavo. Še enkrat torej v razmislek - kdo torej lahko igra vlogo cepca - a je to tisti, ki ima možnost, da razreši situacijo pa jo iz neznanega razloga noče in ne želi ali tisti, ki je odvisen od dobre volje in inteligenčne zrelosti nekoga drugega? Hmm, a je odgovor na to vprašanje za koga prezahteven?

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne dec 26, 2010 12:36 am

Bbos, "normalni" vozniki tega očitno ne bodo dojeli... NIKOLI!
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 Ne dec 26, 2010 12:57 am

Evo pa mam , par strani nazaj sem govoru kako so cepci vsi tisti ki zadržujejo za sabo hitrejše z počasno vožnjo.

Padel na radar pred 2urama, kjer bi moral 80km/h sem šel 134km/h(AC). Ja in tako sem jaz sedaj tisti cepec ki nori po cesti. Ker sem še voznik začetnik si lahko privoščim samo še eno piko potem pa adijo izpit.

Tako, da se vnaprej opravičujem če bom koga oviral na cesti, zdaj se mi ne splača tvegat. Če bom komu v napoto na cesti naj kar poblenda, to zame ni znak da moram dirkat, ampak de je nekdo hitrejši in se mu bom probal kakor se da hitro umaknit. ;)

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne dec 26, 2010 1:46 am

Situacija X-haira je sila enostavna za ljudi ki premorejo vozniško kulturo. Pa gremo skozi potek:

Voznik Mercedesa je hitrost vožnje prilagodil svojim sposobnostim in zmožnostim svojega vozila in je torej vozil s hitrostjo X.
X-Hair je hitrost vožnje prilagodil svojim sposobnostim in zmožnostim vozila, in je tako vozil s hitrostjo Y, hitrost Y je v tme primeru bila VEČJA od hitrosti X.

Tako je X-hair dohitel voznika Mercedesa. Če bi voznik Mercedesa bil kulturen voznik in seznanjen z ZVPC-jem, bi takoj ko bi opazil prihajajočega X-haira, naredil naslednje:
začel zmanjševati hitrost (in tako omogočil še varnejše prehtievanje, kot veleva tudi zakon) in vklopil desni smerokaz, s katerim se na kultutren način pokaže, da ima tisti za tabo prosto pot do prehitevalnega manevra. X-hair bi pravtako zmanjšal hitrost in ga normalno ter varno! prehitel, nato bi pa oba pospešila do prejšnje hitrosti X in Y. (((Zmanjšana hitrost obeh vozil za časa prehtevanja bi bila potrebna zaradi ozke ceste, ki je oteževala da bi se prehitevanje izvedlo pri hitrostih x in Y))).
Ker tega ni storil, je vsiljeval svoj način vožnje x-hairu, in nasploh pokazal da ni strpen in kulturen voznik. Temu je sledilo, da je X-hair po nekaj kilometrih vožnje začel izgubljati živce, po mojem mnenje glede na prebrano je zdržal zelo dolgo, sploh napram večini voznikov na naših cestah.

In poglejte čemu vsemu bi se izognili če bi voznik Mercedesa ravnal v skladu s kulturo in ZVPC-jem. In enim je še vedno tako težko dojemljivo, da je tisti, ki je začel z nekulturno vožnjo bil ravno voznik Mercedesa, kar je KOT POSLEDICO po nekaj kilometrih sprožilo še nekulturen odziv x-haira. Še 1x se vprašajmo, zakaj bi se moral x-hair prilagoditi vozniku Mercedesa oz. sprejeti njegovo hitrost? Kajti če bi ga spustil naprej bi oba VOZILA KOT BI HOTELA IN ŽELELA!, ker ga ni pa je samo eden vozil kot je želel in hotel in stem sprožil verigo nevarnih situacij!

Ta tema je pokazala, da recimo Domen (in podobni), ne samo da ni všeč ZVCP-ja, tudi cestni bonton in kultura sta mu tuja.

Je pa zelo dobro povedal tole BBoss:

Še enkrat za tiste, ki ne razumejo razlike kdo je komu vsiljeval svoj način vožnje. Xhair ni zahteval od voznika Mercedesa, da bi vozil hitreje le želel je da bi mu omogočil varno prehitevanje in ga spustil mimo. Po drugi strani pa je točno ta voznik želel vsiliti Xhairu svoj način vožnje in ga je branil do zadnjega - kot bi se šlo za vojno oziroma za dirkanje, kjer je poskušal preprečiti prehitevanje in obdržati pozicijo. Kdo je tukaj cepec mislim, da je kristalno jasno.

Pa mogoče še zadnja zadeva v premislek. Kdo drži vse karte v rokah? Če sem v vlogi prehitevanega so vse karte v mojih rokah - lahko omogočim prehitevanje ali pa blokiram in ga preprečujem. Vse opcije so moje in nikakor ne na strani tistega, ki me prehiteva. Če pa sem v vlogi prehitevalca pa ne morem nič, če se prehitevani odločil, da me jebbe v glavo. Še enkrat torej v razmislek - kdo torej lahko igra vlogo cepca - a je to tisti, ki ima možnost, da razreši situacijo pa jo iz neznanega razloga noče in ne želi ali tisti, ki je odvisen od dobre volje in inteligenčne zrelosti nekoga drugega? Hmm, a je odgovor na to vprašanje za koga prezahteven?
Zadnjič spremenil lizard, dne Ne dec 26, 2010 1:50 am, skupaj popravljeno 3 krat.

plinaš
Uporabnik

Napisal/-a plinaš Ne dec 26, 2010 1:48 am

grega983 je napisal/-a:
plinaš je napisal/-a:

No dej si mal oglej vse objave, pa boš mogoče opazu da se tule nekateri obnašajo ko eno frocovje.

Pa brez zamere :D

ma ni panike ... dobra delta ...iz domžal včasih ??? če je ta ... ata je znal lepo pohodit gas ...
plin je cnej k bencin

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Ne dec 26, 2010 1:56 am

dolenc46 je napisal/-a:Evo pa mam , par strani nazaj sem govoru kako so cepci vsi tisti ki zadržujejo za sabo hitrejše z počasno vožnjo.

Padel na radar pred 2urama, kjer bi moral 80km/h sem šel 134km/h(AC). Ja in tako sem jaz sedaj tisti cepec ki nori po cesti. Ker sem še voznik začetnik si lahko privoščim samo še eno piko potem pa adijo izpit.

Tako, da se vnaprej opravičujem če bom koga oviral na cesti, zdaj se mi ne splača tvegat. Če bom komu v napoto na cesti naj kar poblenda, to zame ni znak da moram dirkat, ampak de je nekdo hitrejši in se mu bom probal kakor se da hitro umaknit. ;)

nevem sicer kaj si hotel povedati z ironičnim postom.. ampak vseeno, to da si ali boš počasen je tvoja pravica in hkrati dolžnost, saj moraš biti dovolj počasen, da zadostiš omejitam.
še sam sem pisal 20 strani nazaj, da na leto naredim do 50.000km in imam zaradi športa s katerim se ukvarjam na strehi kar velik rekvizit vsaj pol teh kilometrov. in glej ga zlomka, takrat po AC vozim precej pod zgornjo omejitvijo, še posebaj v teh dneh, ko piha burja, ker drugače bi mi vse skupaj vtrgalo s streho vred! mi pa niti na misel ne pride, da bi se spuščal na nek nizek nivo in koga zadrževal ali mahal z roko. tako, da se ti čudim od kje tebi in še nekaterim povezava med počasno vožnjo in tem da si takrat nekomu v napoto?? jst namreč smatram da nisem, kar sklepam po tem, da mi res zelo redko kdo blenda, kaj šele trobi.

verjamem pa, da ste tisti, ki se cijazite (ni enakovredno počasni vožnji) bolj izpostavljeni tegobam posameznikom (katere ponovno poudarjam ne opravičujem). je nekako tako, kot bi recimo moj dedek rekel.. danes pa sploh ni bilo veliko kamionov na AC iz lj-kp, po tem ko sem z rezervno gumo peljal stalno med 80-90. :D ja normalno, da sem srečal 2 kamiona, če pa sem vozil enako hitro kot oni..
torej tistim, ki se cijazijo priporočam, da naj se ne čudijo, če na recimo enaki relaciji srečajo vsaj 30 voznikov, ki jim bodo ob delavnikih sprva na lep način in kasneje na žalost tudi na grd pokazali, da je kampiranje na javnih površinah v slo prepovedano. prav tako pa nismo angleži na cesti..

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne dec 26, 2010 6:19 am

domen_ je napisal/-a:
Ti si pa kao nepristranski? Vse podrediš tako, da imaš "prav".
Ja, jaz sem pristranski: obsojam objestno vožnjo. Me pa zanima v čem si ti videl pristranskost?

Vsak prometni zakon, izjavo na tem forumu in dogajanje na cesti prilagodiš tako, da obvelja za "varen" samo tvoj način vožnje. Vsako vprašanje tukaj obrneš tako, da imaš "prav", čeprav sploh ne odgovoriš na njega, ampak podaš neko dejstvo izven konteksta, ki deluje na prvi pogled pravilno. Ves svoj trud vlagaš v opravičevanje vsiljevanja lastnega tempa ostalim udeležencem v prometu. Daj že enkrat razloži kaj imaš ti osebno od tega, da se hitrejše namerno trudiš zadržat za sabo! Tega drugače ne podpirata niti ZVCP, niti splošna človeška kultura.

Nestrpno čakam pameten odgovor in ne še eno obračanje dejstev in vrivanje izvenkontekstnih resnic! ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Napisal/-a grega983 Ne dec 26, 2010 6:58 am

plinaš je napisal/-a:
ma ni panike ... dobra delta ...iz domžal včasih ??? če je ta ... ata je znal lepo pohodit gas ...

Ne, prejšnji lastnik je iz centra LJ, lastnik pred njim pa iz Idrije. In oba sta po mojih info zmerna voznika :D

gustelj
Novinec

Napisal/-a gustelj Ne dec 26, 2010 9:33 am

plinaš je napisal/-a:
gustelj je napisal/-a:Ne mešaj jabolk in hrušk, Đerk, ker srečanje nasproti vozečih vozil in prehitevanje ni eno in isto. V prvem primeru oba voznika gledata naprej na sebi nasprotni vozili in zelo dobro lahko ocenita razdalje in razmake. Pri tem oba upočasnita in kljub temu njun mimohod v vsakem primeru traja le trenutek.
Prehitevanje pa je povsem nekaj drugega. Traja kar nekaj dolgih, predolgih sekund in na bistveno daljšem odseku cestišča kjer se razmere spreminajo z metri.

Najbolj bedasto pa je tvoje pametovanje o šerifovstvu. Ma ne ga srati, le kaj je potem X-Hairovo dejanje? Primerjalno je to cestno razbojništvo. Voznik pred njim ga ni v ničemer ogrožal, ne zadrževal, pa se je cestni razbojnik vseeno odločil, da ga bo življensko ogrožal. In njegova rekacija je zgolj samoobramba, ne pa šerifovstvo. Šerifovstvo je tvoje modrovanje o "organih represije", katerih igranje prisojaš drugim, sam pa pametuješ, da se ti morajo "po zakonu" vsi umakniti. In ni ga zakona, ki bi me prisili, da se takšnemu bedaku umaknem v večjo svojo nevarnost, kot če se ne. Poleg tega pa nasilnežem že principielno nikoli ne popuščam.

plinaš je napisal/-a:če prehitevani samo stopi s stopalke za gas je samo prehitevanje lahko celo krajše od srečevanja z nasproti vozečim vozilom kjer oba upočasnita..teoretično je to dokazljivo..

Ha, ha, ha, ha, le kje si ti hodil v šolo, me zanima. Daj dokaži, prosim, komaj čakam, da vidim fizikalne predpostavke in teoretični dokaz!

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne dec 26, 2010 10:15 am

dolenc46 je napisal/-a:Evo pa mam , par strani nazaj sem govoru kako so cepci vsi tisti ki zadržujejo za sabo hitrejše z počasno vožnjo.

Pozanimaj se, kako je s pikami, če greš opravit tečaj varne vožnje. Če ne drugega se ti splača, da ne boš doplačal za mladega voznika pri zavarovanju ;)

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Ne dec 26, 2010 10:42 am

~toMmy~ je napisal/-a:Daj že enkrat razloži kaj imaš ti osebno od tega, da se hitrejše namerno trudiš zadržat za sabo!
To, da se gre za namerno zadrževanje je izmišljotina. Dajte si to dopovedat: tisti z mercedesom ni nek zlobni spaček, ki bi se zarotil proti x-hairu. Samo čisto normalno je vozil, sploh se ni obremenjeval z zadaj vedno bolj živčnim x-hairom, saj je bila vožnja čisto tekoča in se zaradi tega ni bilo s čim obremenjevati (mimogrede, še enkrat: če se nekaj km ne voziš s svojim tempom NIMAŠ BITI KAJ ŽIVČEN, pa če se ti zdi še tako počasi!). Očitno ste si to namernost, zapiranje, nagajanje (<- haha ta je dobra BBoss :lol: :lol: :lol: ), to ste si sami izmislili. V realnosti se ne dogaja nič od tega: tisti spredaj z mercedesom pelje razmeram primerno, daleč od tega, ubistvu čisto popolnoma nobene veze nima to, da bi se šel ne vem kakšne bedaste in otročje igrice z drugimi udeleženci v prometu (mogoče se pa vi skozi greste neke igrice, tekmujete, itd, in ne znate drugače kot da neke bedaste teorije zarote podtaknete tudi drugim). Nobenega namernega zadrževanja ni.

Je samo vožnja razmeram primerno, ki pa ni počasna in je povsem tekoča, zato se ni treba umikati zadaj vozečim "dinamičnim voznikom", ki bi se namesto s prehitevanjem morali ukvarjati s svojimi slabimi živci.

Nestrpno čakam pameten odgovor in ne še eno obračanje dejstev in vrivanje izvenkontekstnih resnic! ;)
Mogoče jih pa samo ti ne razumeš, ker še nisi imel dovolj izkušenj ali še nisi dovolj dobro premislil o tem. Morda jih niti ne vzameš dovolj resno, pa bi ti koristilo.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne dec 26, 2010 10:53 am

domen_ je napisal/-a:To, da se gre za namerno zadrževanje je izmišljotina. Dajte si to dopovedat: tisti z mercedesom ni nek zlobni spaček, ki bi se zarotil proti x-hairu. Samo čisto normalno je vozil, sploh se ni obremenjeval z zadaj vedno bolj živčnim x-hairom, saj je bila vožnja čisto tekoča in se zaradi tega ni bilo s čim obremenjevati (mimogrede, še enkrat: če se nekaj km ne voziš s svojim tempom NIMAŠ BITI KAJ ŽIVČEN, pa če se ti zdi še tako počasi!). Očitno ste si to namernost, zapiranje, nagajanje (<- haha ta je dobra BBoss :lol: :lol: :lol: ), to ste si sami izmislili. V realnosti se ne dogaja nič od tega: tisti spredaj z mercedesom pelje razmeram primerno, daleč od tega, ubistvu čisto popolnoma nobene veze nima to, da bi se šel ne vem kakšne bedaste in otročje igrice z drugimi udeleženci v prometu (mogoče se pa vi skozi greste neke igrice, tekmujete, itd, in ne znate drugače kot da neke bedaste teorije zarote podtaknete tudi drugim). Nobenega namernega zadrževanja ni.

Trdiš, da so to o namernem zadrževanju teorije zarote, obenem pa tvoj "kolega pri opravičevanju takih osebkov" napiše tole:

In ni ga zakona, ki bi me prisili, da se takšnemu bedaku umaknem v večjo svojo nevarnost, kot če se ne. Poleg tega pa nasilnežem že principielno nikoli ne popuščam.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov