sašo5 je napisal/-a:gasolinedream je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:gledal sem do Žižkako pa tega vidim, me pa vse mine in mi gre na bruh.....mislim, - bolje, da sem tiho...
Hej!
Nočem se kregat ali karkoli, zanima pa me na kratko kaj te moti na njemu?
tudi jaz ne, najmanj pa okol politike, aaaaaaaaaaaaaampak - že sama pojava je antipatična u tri pm......sicer pa sploh nisem vedel zanj, dokler budalo tam pred volitvami 2004 ni začelo tupit, da če janševci zmagajo, se bo on izselil iz Slo.........on, ki je navaden "đabalebaroš" celo življenje na državnih jaslih, predavatelj, ki se 1x na leto pojavi za katedrom, vleče 4.000 eur mesečno.....................halo![]()
![]()
osebno zame ni rjavga šusa vreden_tri ure gobezdat, pa nič povedat......ne vem no - človek brez vsake morale in človeških vrednot....
Hahahaha ....

In to je govor o človeku, ki že vrsto let spada na lestvico največjih 100 svetovnih mislecev (http://en.wikipedia.org/wiki/FP_Top_100_Global_Thinkers). In gre nadalje za enega najpogosteje citiranih avtorjev na svetu (ne le filozofov

Več kot očitno pa je njegova reputacija bistveno večja zunaj meja Slovenije, pri nas pa si takoj cenjen ter takoj etiketiran LE in SAMO na podlagi tega, kateremu političnemu polu pripadaš oziroma ti je bolj simpatičen. Zatorej še enkrat ponavljam, kar se kaže tudi v slednjem primeru: Slovenci smo ujetniki strankokracije ter umetno ustvarjene politične bipolarnosti, katere ne zmoremo/znamo/nočemo pretrgati!