brs je napisal/-a:Torej trajnost materialov naj bi bila pri PRINSU dokazano daljša kot pri BRC.
Do sedaj nobenega dokaza za to trditev še nisem nikjer prebral, zato iziboya lepo prosim, da to svojo trditev podkrepi s kakšno referenco, oziroma z dokazom.
Ali imaš kakšen dokaz za to, da Boyski vgrajuje tanke iz Turčije?
Boyski je namreč uvoznik za Hrvaško za tanke Boromech, ki so tanki Poljskega proizvajalca, narejeni na Poljksem.
Še enkrat te prosim, če poznaš kakršno koli referenco po kateri naj bi bil PRINS boljši od BRC, jo prosim napiši!
Če je bila kjer koli na svetu narejena kakšna raziskava v tej smeri, nam to prosim napiši, da si to lahko tudi sami pogledamo.
To sem te že večkrat prosil, a žal tega zaenkrat še nisem dočakal.
Tudi to, da ima PRINS vsaj štiri solidne servise v naši državi mi je novo!
Kateri so to?
Saj sem sam pogledal na njihovo spletno stran in jih ne najdem?
Je v ceno PRINSA 1650 evrov vštet tudi Valve care sistem?
Če ni, smo verjetno pri ceni blizu 2000 evrov kot je bilo napisano.
A število zadovoljnih strank in količina prevoženih kilometrov ni dovolj dobra referenca?! Kot sem že rekel: brezvezno teoretiziranje...
Ja imam dokaz kaj Boyski vgrajuje...bil sem pri njemu v delavnici! Je to dovolj ali rabiš raziskavo?
Nehaj se obešat na raziskave, trg je povedal svoje. Še noben BRC-jev injektor ni zdržal 400k km(in več), brez menjave ali vsaj obnove, Prinsovi so.
Prinsovi uradni (solidni) monterji:
- Domžale, matična delavnica
- Radomlje, Honda Ambrož
- Ptuj, AH Furman
- Maribor, AH Šerbinek
Ne, v ceno 1650 ni vštet ValveCare, a je pri BRC-ju?! Govorimo o ceni vgradnje, brez mazalnega sistema, zakaj je ValveCare dražji od ostalih sem pa že zdavnaj razložil.
Sej ne vem zakaj sploh še odgovarjam, v glavnem tistim, ki s Prinsom sploh nimajo osebnih izkušenj...