JAPANAC glede kajenja sem hotel napisat da marsikdo kadi in se ne zaveda koliko denarje se skadi v zrak, tukaj pa dela kalkulacije in zaradi mililitrov večje-manjše porabe tehta za predelavo
Glede predelave vozila sem naredil kaj sem in upam na najboljše upam da mi bo vozilo delovalo tako kot mi sedaj deluje, ker pa je teh vozil zelo malo sem se obrnil na tale forum z namenom da mi kdo pove izkušnjo plin-murano
pred tem sem imel A6 2.5 tdi 180KM quatro in imel mešane porabe 12 litrov dizela, ker sem si želel 4x4 pogon in avtomatski menjalnik sem našel CX-7 Avtomatik uvoz iz Amerike v nemčiji sem malo povprašal za predelavo na plin in so mi odsvetovali, ker še ni sistem izpopolnjen za te avtomobile, potem pa sem naletel na muranota in dobil zagotovilo da se ta motor da predelat in po izračunih sem ugotovil da se mi splača kljub povprečni porabi 18l predelava na plin
registriranega pa imam kot osebno vozilo
zanimiv prispevek se mi zdi pa tole, zato mi ni jasno zakaj pravijo na forumu da je to nateg -slovenski proizvod. koliko je v prispevku povedano da je slovenski proizvod samo računalniški program, ali pa jaz ne razumem
http://www.rtvslo.si/play/prava-ideja-p ... 2.31977900CELINKO vsak dober obrtnik ki je profesionalec in skrbi za svoj ugled ne bo nikoli kritiziral obrtnika podjetja ki se ukvarja z enakim biznisom. Vsaka stvar se lahko naredi lepše in boljše. Govorim o poljakih ki so kritizirali kako je narejeno
IZIBOY to da ima dober motor in še boljši CVT menjalni sem se prepričal, menjalnik je tako sprogramiran da ko se pelješ po hribu navzdol se povečajo obrati motorja in z tem zavira, tiptronik se lahko skrije. Glede olja pa je res ima samo 4.5 l olja in sedaj v 7000 km sem ga dolil 1,5l
koliko jih jaz razumem v G1 imajo samo svoj računalniški program,
vseeno hvala obema za mnenje, če pa pozna kdo koga ki ima predelane muranota pa prosim za kakšno izmenjavo izkušnje