Moros je napisal/-a:Z temo okoli tega ali sem ali nisem v Franciji je moje vprašanje padlo v pozabo, zato ga bom postavil še enkrat. In če kdo pozna odgovor, bi prosil da ga napiše.
Zanima me ali kartica SDHC je kompatibilna z Garminom? OZ. Ali SDHC karica funkcionira na Garminu (nuvi 250w)? Ali samo "navadna" SD kartica?
LP
Moros je napisal/-a:Hvala za odgovor.
GPS sem dobil in dela tako kot treba. Sem imel pomisleke zaradi iskanja satelitov. Jih je našel v pičlih 2 minutah. Zadeva ima celo slovenske nastavitve, tako da ni problema in je vse v slovenščini. Super. Tudi hitrost preračunavanja je odlična, preračuna v 2 dveh sekundah (naznani da preračunava in ko izgovori to besedo je že našel novo pot). No tako je tukaj v Franciji, kako je to satelitsko urejeno v Sloveniji ne vem, toda mislim da je popolnoma isto. Sem zadovoljen.
Pa še to, Slovenija je zelo dobro pokrita, sem zanalašč iskal manjše vasi in je našel celo hišne številke. Tako da sem prezadovoljen. Adrio rout bi vzel iz čiste radovednosti, morda jo celo potegnem iz neta. V bistvu niti ne vem kakšne dodatne ugodnosti bi mi nudil Adria Route??????
LP
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov