5cho je napisal/-a:lej nebivedu načeloma se vedno strinjam s tabo, tud tuki se strinjam, da bi bilo lahko poskrbljeno za večje bolj opazne table. ampak to da ni opazil table mu še ni v opravičilo, da je obrnil na avtocesti! tudi če ne poznaš ceste ne boš šel obračat na avtocesti, če slučajno spregledaš znak za razvrstitev - vsaj upam. jaz osebno ne bi šel nikoli obračat na avtocest. Če se dobr spomnem smo vsi pluval čez una dva puljčana k sta pred neki cajta obrnila v dekanskem tunelu, pa ni noben pluvu čez DARS, da je napačna signalizacija!! Tko da očitno se lohka 10.000 ljudi normalno pelje čez zoženje in upošteva pravila, pol se pa najde eden al pa dva pa je štala in kažin.
Lej ne zagovarjam nobenga, ampak če lahko jaz (se nimam za superiornega voznika) upoštevam znake in omejitve in se normalono peljem čez predor Golovec, zakaj se tudi ostali normalni voznike ne morejo? Jaz osebno vem, da če bi sfalil izvoz oz. zgrešu pravilno razvrstitev NE BI ŠEL NIKOLI OBRAČAT NA AVTOCESTI!!!! NIKOLI.
toliko iz moje strani
Matej
Podpis!
Dodal bi le to, da glede na priče bmw ni obračal ampak ga je očitno zaradi prevelike hitrosti odneslo čez tiste plastične količke na nasprotni vozni pas. Aja tam pa ni pripeljal A4 karavan, kot trdi @Catch_me ampak običen A3.
In tisti, ki še vedno valite vso krivdo na DARS - pa čeprav še enkrat poudarjam da gre majhen del krivde tudi na njih, dajte ozrite se malo naokoli, poglejte kako določen folk objestno vozi po LJ obvoznici, ne upoštevajo cestnih predpisov,... Morda je tistih najhujših kamikaz resda le kak procent ali dva ampak to je dovolj, da se enemu izmed njih sem ter tja ne izide in nesreča je tu. Seveda je pa za to kriv DARS, država,... stric iz Amerike,... skratka vsi drugi, sami vozniki s(m)o pa v svojih superiornih avtih nezmotljivi... go figure