Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Re: 2006 Mustang GT Cervini's Eleanor

Napisal/-a ninjeti Če dec 06, 2012 2:02 pm

gecco je napisal/-a:Jaz vem da ne bo z nobenim boljše in nobenega ne zagovarjam, za razliko od tebe. Najprej zagovarjaš človeka v naslednjem stavku te pa boli falus kdo bi bil boljši vodja. Te to na kaj spominja?

Zagovarjam? :shock: :lol:

Bože mili kaj dela sovraštvo do določenih ljudi. Kar privide začneš dobivat kot vidim :lol:

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če dec 06, 2012 2:04 pm

ninjeti je napisal/-a:
gecco je napisal/-a:Jaz vem da ne bo z nobenim boljše in nobenega ne zagovarjam, za razliko od tebe. Najprej zagovarjaš človeka v naslednjem stavku te pa boli falus kdo bi bil boljši vodja. Te to na kaj spominja?

Zagovarjam? :shock: :lol:

Bože mili kaj dela sovraštvo do določenih ljudi. Kar privide začneš dobivat kot vidim :lol:

Kaj pa je to?
udi mene to zanima kaj je narobe s tem? Verjetno si namerno pozabil dejstvo, da je mel okoli sebe še polno krokarjev in bogve koliko krivde je res nosil (če sploh kaj)

Zdaj pa ti argumentiraj kje vidiš sovraštvo?
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Če dec 06, 2012 2:10 pm

Ni bil sposoben kot predsednik vlade in potem ga gremo Slovenci izvolit za predsednika države, s tem da ima podporo človeka, ki sedaj ni sposoben bit predsednik vlade in je poleg tega še pravi lopov.

:hi

Haha aja to je nova definicija zagovarjanja? Kaj točno pa zagovarjam? No pa tak mimogrede še mi naštej vsaj 5 stvari, ki jih je storil narobe in jih poargumentiraj zakaj je tako. Me zanima, če dejansko lahko kaj našteješ al le nabijaš v prazno :twisted:

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Napisal/-a gecco Če dec 06, 2012 2:19 pm

ninjeti je napisal/-a:
Ni bil sposoben kot predsednik vlade in potem ga gremo Slovenci izvolit za predsednika države, s tem da ima podporo človeka, ki sedaj ni sposoben bit predsednik vlade in je poleg tega še pravi lopov.

Haha aja to je nova definicija zagovarjanja? Kaj točno pa zagovarjam? No pa tak mimogrede še mi naštej vsaj 5 stvari, ki jih je storil narobe in jih poargumentiraj zakaj je tako. Me zanima, če dejansko lahko kaj našteješ al le nabijaš v prazno :twisted:

:D Zdaj pa pokaži kje sem zgornje napisal? Vsaj poglej s kom se pogovarjaš! Biser si res! Nič čudnega da gre vse v falus pri taki malomarnosti!

Zagovarjanje... replika replíka -e ž (ȋ) 1. knjiž. odgovor, zlasti kratek, jedrnat, navadno zavrnilen.
Slika

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Če dec 06, 2012 2:34 pm

gecco je napisal/-a:
ninjeti je napisal/-a:

My bad. Spregledal. Ampak nič kaj pozitivnega nisi mel v mislih, ko si govoril o njem. Priznaj.

Kar se pa tiče zagovarjanja. Še vedno iščem pojasnilo kak ga že zagovarjam? So please, explain. Pa še vedno čakam tistih 5 argumentiranih stvari, ki jih je storil narobe.

Verjetno jih ne veš, ampak so te nahujskali da lajaš z vsemi ostalimi, da je on kriv kak nam gre hudo :lol:

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Napisal/-a gecco Če dec 06, 2012 2:51 pm

Pa človek, kaj ti je? Kdo laja, kdo hujska? Ti bom priznaval kaj sem imel v mislih...a dej človek bodi resen! Točno to sem napisal kar sem mislil...če v tem sedaj ne najdeš tega kar si me obtoževal pa odnehaj!
Ti imaš agresiven pristop že ves čas. Kar se tiče zagovarjanja sem ti že vse pokazal, dodatne razlage na tvojem nivoju ti ne bom dajal ker sem mnenja da normalen izobražen človek bi razumel. Isto ti ne bom dajal 5 stvari, ki jih je po MOJEM mnenju storil narobe, ker se bo samo nadaljevala taka debata kot je sedaj, ki je pa popolnoma brez pomena in že konkretno izgublja kakršnokoli kredibilnost.

:idea:
Slika

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Če dec 06, 2012 3:03 pm

Dude i'm just messing with u the whole time. Normalen izobražen človek bi [hitro] razumel. :lol: :mrgreen:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: Radarji v Mariboru!

Napisal/-a sašo5 Če dec 06, 2012 4:26 pm

BBoss je napisal/-a:.... kot bi si želel, da Slovenija in Slovenci pademo v vrsto nebodijihtreba brez lastne identitete, razuma in intelektualne veličine ter MORALNIH VREDNOT IN NAČEL

če še nismo, pa nam veliko ne manjka_le korak - rdeče sem dodal...

in mislim, da smo ratali podn od podna.....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če dec 06, 2012 4:59 pm

peroRS je napisal/-a:Mislite, da bi obstajala taka tema (oz. tudi forum), kjer bi lahko ljudje pisali po mili volji, če bi imeli un sistem.
Figo bi. Zaprli bi te še isti dan ;)

Po letu 1970 v sloveniji si lahko marsikaj napisal/izrekel/izjavil javno, pa te niso zaprli. Edino protidržavni element si bil, ampak to je pomenilo za mladoletnika 2x na teden obisk psihiatra/psihologa, ki te je futral z ideologijo bratstva in enotnosti (to vem iz prve roke, ker sem leta 1986 napisal na steno enega večjih podhodov v ljubljani "SLOVENIJA MOJA DRŽAVA" in to z metrskimi črkami).
Old subarus never die, they just get faster!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če dec 06, 2012 5:07 pm

nebivedu je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:Mislite, da bi obstajala taka tema (oz. tudi forum), kjer bi lahko ljudje pisali po mili volji, če bi imeli un sistem.
Figo bi. Zaprli bi te še isti dan ;)

Po letu 1970 v sloveniji si lahko marsikaj napisal/izrekel/izjavil javno, pa te niso zaprli. Edino protidržavni element si bil, ampak to je pomenilo za mladoletnika 2x na teden obisk psihiatra/psihologa, ki te je futral z ideologijo bratstva in enotnosti (to vem iz prve roke, ker sem leta 1986 napisal na steno enega večjih podhodov v ljubljani "SLOVENIJA MOJA DRŽAVA" in to z metrskimi črkami).

Pero, malo starejši sem od tebe in sem v Yugi še malo živel in se nekako ne spomnim tankov na cestah in takega totalirizma, kot ga nekateri omenjajo, zdaj ne vem ali sem mogoče vseeno premlad ali eni pretiravajo. V yugi nam je dosti tega manjkalo ( predvsem materialnega), ampak smo imeli nekaj, kar se ne da kupiti, človečnost, pozitivizem, vse skupaj je bilo drugače, mislim, da smo bili bolj srečni, čeprav nismo imeli i-phona :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če dec 06, 2012 7:31 pm

nebivedu je napisal/-a:Po letu 1970 v sloveniji si lahko marsikaj napisal/izrekel/izjavil javno, pa te niso zaprli. Edino protidržavni element si bil, ampak to je pomenilo za mladoletnika 2x na teden obisk psihiatra/psihologa, ki te je futral z ideologijo bratstva in enotnosti (to vem iz prve roke, ker sem leta 1986 napisal na steno enega večjih podhodov v ljubljani "SLOVENIJA MOJA DRŽAVA" in to z metrskimi črkami).

:D

maniaxxx je napisal/-a:Pero, malo starejši sem od tebe in sem v Yugi še malo živel in se nekako ne spomnim tankov na cestah in takega totalirizma, kot ga nekateri omenjajo, zdaj ne vem ali sem mogoče vseeno premlad ali eni pretiravajo. V yugi nam je dosti tega manjkalo ( predvsem materialnega), ampak smo imeli nekaj, kar se ne da kupiti, človečnost, pozitivizem, vse skupaj je bilo drugače, mislim, da smo bili bolj srečni, čeprav nismo imeli i-phona :mrgreen:

Res je, premlad sem, da bi (resno) doživel Yugo, sem pa slišal marsikatero doživetje (objektivno) starejših ljudi (politično neopredeljenih!, pustimo zdaj leve in desne).

Tudi meni je bilo bolje brez iphona =P

Kar se tiče tankov pri nas...poglejmo malo novejšo zgodovino. A ste vsi pozabili leto 1991? ;)

V parih letih naj bi se osamosvojili Katalonija in Škotska...bomo videli če bodo tudi pri njih španski oz. angleški tanki to skušali preprečiti.

p.s: malo smo zašli s teme :mrgreen:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če dec 06, 2012 7:53 pm

peroRS je napisal/-a:Kar se tiče tankov pri nas...poglejmo malo novejšo zgodovino. A ste vsi pozabili leto 1991? ;)

Ne, nismo pozabili - Oblast na prihodu je obljubljala novo švico, pa po 21 letih še vedno samo švicamo, od švice ni pa nič.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če dec 06, 2012 8:04 pm

peroRS je napisal/-a:Res je, premlad sem, da bi (resno) doživel Yugo, sem pa slišal marsikatero doživetje (objektivno) starejših ljudi (politično neopredeljenih!, pustimo zdaj leve in desne).

Hmmm, ne verjemi vedno vsega... tudi jaz sem iz tega obdobja in točno vem kako je bilo in ni bilo grozno. Mi je zdaj mnogo bolj moreče kot takrat, ko smo bili vsi polni optimizma.

peroRS je napisal/-a:Kar se tiče tankov pri nas...poglejmo malo novejšo zgodovino. A ste vsi pozabili leto 1991? ;)

No no, ne vsega v isti koš zmetat - v času skupne države ni bilo nobenih tankov na ulicah, državljani Juge smo z našimi pasoši lahko hodili tako po vseh državah za železno zaveso kot po državah na zahodu brez nekih vprašanj. Službo je imel vsak, socialno varnost tudi, na počitnice so veča li manj hodili vsi. Ja sej so bile nakupovalne meke izven Juge ampak država te ni kaj dosti omejevala, ko smo hodili v Trst, Trbiž, Celovec, KGM...

Kar se pa je zgodilo leta 1991 je pa bila le reakcija nekih zastarelih pogledov na spreminjanje sveta. Ne moreš to povezovat, da pa če so bli tanki 10 dni zunaj, da pa je cela zgodovina pred osamosvojitvijo bla prepletena s tanki in nasiljem.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če dec 06, 2012 8:06 pm

nebivedu je napisal/-a:

Ne, nismo pozabili - Oblast na prihodu je obljubljala novo švico, pa po 21 letih še vedno samo švicamo, od švice ni pa nič.

In od nas želijo, da še bolj švicamo in še bolj zategnemo pas s tisto neskončno demagoško retoriko, da naj danes zategnemo pas, da bo zato jutri boljši... hmm sam neki zategujemo, kdaj pa bo ta boljši jutri za vse - al je blo to vedno mišljeno samo za določene izbrance.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če dec 06, 2012 8:16 pm

BBoss, sej poznaš:
delavec: Vau kak dober avto imate šefe (ko se šef pripelje z novim BMW-jem)
šef: Ja ti kr delaj dvakrat bolj, pa še nadure, odpovej se regresu, pa na dopust ne it in se bom naslednje leto pripeljal s še boljšim.

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Če dec 06, 2012 9:14 pm

nebivedu je napisal/-a:

Nisi pazljivo poslušal, obljubljali so da bomo DRUGA Švica. In tudi smo. Prva je še vedno svetlobna leta pred nami.

Gospodarstvo se lahko uniči v enem letu za 99%. Gospodarska rast pa ne more biti tako hitra, samo par% na leto, če sploh... Pa tudi ostali Evropi se povečuje. Torej če njim raste 3% in nam 3% jih nikoli ne ujamemo.

Uporabniški avatar
kiki13
Novinec

Napisal/-a kiki13 Če dec 06, 2012 9:32 pm

Najbolje da se vsi odselite, saj je povsod drugje lepše in boljše kot v Sloveniji.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če dec 06, 2012 9:32 pm

Problem je ker ostalim raste za 1.7, švici za 3, nam pa za -3, torej se oddalujejo od ostalih, švica je pa svetlobna leta pred nami in se še hitrej oddaljuje.

očitno bomo ostal na "malt" pa u "švic", samo zgradba se nam bo pa podrla. :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če dec 06, 2012 9:37 pm

kiki13 je napisal/-a:Najbolje da se vsi odselite, saj je povsod drugje lepše in boljše kot v Sloveniji.

Slovenija je trenutno daleč stran od lepe in boljše. In ja, če eden od naju (žena in jaz) izgubi službo, greva delat v tujino, ker hočem otroku zagotovit boljše življenje, in brez dobre službe mu ga ne morem. Mi je pa vseeno, če zapustim neko območje, kjer so lopovi in kriminalci zaščiteni in se jih spušča na prostost ali pa se jim ne upa niti v faco povedat, da so kriminalci, medtem ko se navadne ljudi zapira, ker so ukradli štruco kruha in liter mleka, da otroci nebi bili lačni.

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Če dec 06, 2012 10:01 pm

kiki13 je napisal/-a:Najbolje da se vsi odselite, saj je povsod drugje lepše in boljše kot v Sloveniji.

Če bi bil mlajši bi verjetno to naredil. Nekoč smo bili najbolj razvita republika vzhodne Evrope, sedaj bomo izgleda prvi ki bomo zaprosili za kao pomoč (ki je ubistvu navaden kredit da te potlači še globlje v...)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov