robertto je napisal/-a:Rad bi si nabavil Brisk svečke in vem da se je nekdo v tej temi ponujal, da jih prodaja. Predelal sem večino strani pa ga nisem našel. Prosim za namig kje jih lahko kupim.
pinny je napisal/-a:MB24 v Slovenski Bistrici se je preimenoval v Agip, dobavitelj plina in cena ostajata isti, vsaj prodajalec je tako reku ..... cena lpg pa še vedno 0,608eur
pinny je napisal/-a:Ja resno ja, jaz danes proti večeru bil tam, in vem tolk kolkr mi je un čist neprijazn prodajalc povedu
robertto je napisal/-a:Rad bi si nabavil Brisk svečke in vem da se je nekdo v tej temi ponujal, da jih prodaja. Predelal sem večino strani pa ga nisem našel. Prosim za namig kje jih lahko kupim.
zzitop je napisal/-a:robertto je napisal/-a:Rad bi si nabavil Brisk svečke in vem da se je nekdo v tej temi ponujal, da jih prodaja. Predelal sem večino strani pa ga nisem našel. Prosim za namig kje jih lahko kupim.
Avtocona ima Brisk svečke najugodneje.
In oni so tukaj omenili ceno, katera je bila takrat mizerno nizka. Nekaj tudi zaradi akcije.
Vem pa, da so ugodne tudi brez akcije.
zzitop je napisal/-a:@japanac, @Avtocona je rekel, da so DR17YS po promocijski ceni 2,3€/kos.
Koliko je bilo potem, žal ne vemo. Tisti na bolhi na primer nima modela DR17YS-9, katerega jaz potrebujem. Cena za standardne je cca 5€/kos.
zzitop je napisal/-a:Morda zaupaš, kje bo dobil Boscheve za tako ceno?
Hvala in LP
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov