murkoslavko je napisal/-a:oktavia 1.6 lahko da rabi mazanje, ker imajo motorji proizvedeni v Mehiki mehke ventile.
Malo preveri...
http://www.autogas-einbau-umbau.de/modules.php?op=modload&name=XForum&file=viewthread&tid=15154
firebird je napisal/-a:zzitop je napisal/-a:danci1973 je napisal/-a:Se mi pa zdi to, da je olje za CNG/LPG dražje, prvovrstni nateg. Če že kaj, bi takšno olje smelo biti kvečjemu cenejše, saj ne potrebuje toliko detergentov in drugih aditivov,.
Podpis!
Hvala,meni se zdijo argumenti kar smiselni. Toda murkoslavko,ki se je razpisal o oljih primernih za LPG pravi,da olja za DPF filtre niso OK,ker imajo premalo saj-tale Aral new,ki je zelo ugoden pa je ravno po spec. predviden za DPF. Pa smo spet na začetku...
zzitop je napisal/-a:Na servisu ti seveda NE bodo dali Brisk svečk. Jih pa zato lahko prineseš sabo in ti jih namontirajo.
kemykos je napisal/-a:Kje si pa tankal, če ni skrivnost oziroma na katerih Petrolih, da še drugi ne bomo izgubljali živcev..
veqlargh je napisal/-a:Ah, jaz mam tud ta problem od lani, ko sem menjal službo in ne morem več na verovškovi tankat, pa sem presedlal na Petrol, AC, Torovo. Sranje od plina ampak nimam kaj. Sem kupil klešče za te sponke narazen devat, 1L čistilnega bencina in ob pojavu težav vlijem cca 20ml v vod injektorjev. Pa mam spet za nekej časa mir
Petrol mi je odgovoril s klasičnim odgovorom (nisem drugega pričakoval, samo si nisem mogu pomagat, da nebi povprašal kako razlagajo tako razliko).
hansolali je napisal/-a:Živio
Sem nov tu na forumu,imam Mercedez CLK 200 kompresor letnik 2004 zanima me koga mi priporočate za predelavo na plin.
iziboy je napisal/-a:hansolali je napisal/-a:Živio
Sem nov tu na forumu,imam Mercedez CLK 200 kompresor letnik 2004 zanima me koga mi priporočate za predelavo na plin.
Dobrodošel na forumu!
Vsi smo bili enkrat novi na forumu in vsi smo si prebrali forum. Zato je..da se bere in s tem dobi informacije...
hansolali je napisal/-a:ćiziboy je napisal/-a:hansolali je napisal/-a:Živio
Dobrodošel na forumu!
Vsi smo bili enkrat novi na forumu in vsi smo si prebrali forum. Zato je..da se bere in s tem dobi informacije...
Živio
sem nekaj bral pa ni bilo drugega kot: ta ne naredi dobro,drugi tudi ne...
mene zanimajo pozitivne izkušnje,vas ki že imate avto na plin.
da lahko med najboljšimi izberem majstra ki opravi svoje delo,ne pa da mi pobere denar pol pa se j...
Lp Ali
hansolali je napisal/-a:Živio
Hvala za odgovore.
Plinex mi še najbolj odgovarja, bom še malo raziskal pol bomo pa videli..
Lp Ali
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov