veqlargh je napisal/-a:Pa dajte že nehat no.
Če je mislil prav pri Plinexu montirat (v Mislinji), ajde. Če pa pri pooblaščencem je pa povsem OK. Nehite že srat no. Polno nas je, ki mamo v tej mreži predelane avte pa se furamo čisto fajn.
Govorte o monterjih in napravah.
hansolali je napisal/-a:ćiziboy je napisal/-a:hansolali je napisal/-a:Živio
Sem nov tu na forumu,imam Mercedez CLK 200 kompresor letnik 2004 zanima me koga mi priporočate za predelavo na plin.
Dobrodošel na forumu!
Vsi smo bili enkrat novi na forumu in vsi smo si prebrali forum. Zato je..da se bere in s tem dobi informacije...
Živio
sem nekaj bral pa ni bilo drugega kot: ta ne naredi dobro,drugi tudi ne...
mene zanimajo pozitivne izkušnje,vas ki že imate avto na plin.
da lahko med najboljšimi izberem majstra ki opravi svoje delo,ne pa da mi pobere denar pol pa se j...
Lp Ali
murano 3.5 je napisal/-a:plinex, včeraj sem se pogovarjal z kolegom ki vozi porsheja in ima predelanega pri plinexu (podjetje ki je pri vas na foromu na črni listi) dela vse super in je zelo zadovoljen,
murano 3.5 je napisal/-a:G1 sam sem predelal muranota pri tem podjetju(podjetje ki je pri vas na foromu na črni listi) dela vse super, s tem da me ni zanimalo koliko bo stalo ampak da mi dobro naredijo to sem jim v začetku dal vedet, dali so mi leto bančne garancije in mislim da 5 let garancije na sistem. Tankam v mb pri enem od vgrajevalcu za plinske sisteme(njihovi konkurenci) 0,6€/l, beseda na besodo in serviser tega podjetja je pokomentiral vgradnjo njihove konkurence, povedal je da ni nobenih presežkov in nobenih pomanjkljivosti, potem sem mu rekel naj se pelje peljal se je in ni šparal na polno je vozil , izklapljal vkljapljal med vožnjo in je rekel da sistem dela super , pohvalil je delovanje sistema njegove konkurence
murano 3.5 je napisal/-a:če bo pa kaj narobe z sistemom od G1 pa boste sigurno zvedeli preko TV ja ker to sem jim pred vgradnjo obljubil da če bo sistem zajebaval bodo na televiziji
murano 3.5 je napisal/-a:Imam pa občutek da so nekateri forumaši nastavljeni od določene vgrajevalca in blatijo konkurente , to pa ni lepo
murano 3.5 je napisal/-a:zato vam prosim ne blatite konkurence ker z tem blatite sebe.
kaka13 je napisal/-a:Mene pa samo nekaj zanima ali lahko sam zamenjam filtre ..a je potrebno po menjavi filtrov kakšna nastavitev preko računalnika..
kaka13 je napisal/-a:Mene pa samo nekaj zanima ali lahko sam zamenjam filtre ..a je potrebno po menjavi filtrov kakšna nastavitev preko računalnika..
Drugače šraufanje in popravljanje mi ni tuje..
L.p
kemykos je napisal/-a:Jaz sem dal predelat pri temu predelovalcu. Predlagam da se sam dogovoris za ponudbo. Predelovalec je ok, sam sem prevozil sedaj 2000 km, kar je blo naroe je to, da so se injektorji naslanjali na haubo od avta, kar sem resil sam tako da sem odvecen pleh ssm odrezal stran in se tako znebil zvoka klk klk, ki je bil res motec. Pa tudi posodo za mazanje ventilov sem zalil s silikonom, ker je bla vseskozi mokra spodaj. Drugac pa naprava dela super, doplacal sem 20€ za vecji tank, vse skupaj z homologacijo pa je bilo malo cez 800€ kar je super cenaMors vedet, da poleg tiste cene 650€ pride se omenjena homologacija in mazanje ventilov, pa monter neki plina tanka tako, da pride potem se nekaj € zraven.
Mi pa mogoce mal "pridisi" po plinu, ko avto laufa pod stantgasom ampak moram it ta tedn mal na obisk, ker je ze 2x preteklo tistih 1000km po katerih imas free servis oziroma pregled zastonj.
To je vse kar lahko povem, ni mi zal za predelavo, sploh ker je bla kolker tolk poceni. Na dolgi rok bomo pa vidli kak bo, je pa vseeno razlika pri stroskih porabe, ko naredis 1000km za 48€
iziboy je napisal/-a:Vse je SUPER!!!
Mam ful izkušenj...že 2000 km...
Samo pokrov motorja sem rezal, pa tekočina pušča, pa po plinu smrdi....
Vse je super....
kseb je napisal/-a:Nimam besed za vgradnjo, kjer si stranka sama popravlja stvari in, kjer "smrdi" po plinu.
Sicer pa glavno, da je stranka zadovoljna z vgradnjo.Pardon: glavno je, da je poceni.
Itak, da mora "smrdet" po plinu, če je avto predelan na plin.Homologacija gre skozi z lahkoto, če malo, ampak res malo, smrdi po plinu. Monter je svoje delo opravil odlično, ker samo malo smrdi po plinu. Lahko bi namreč močno smrdelo po plinu.
japanac je napisal/-a:In še nekaj, ali je kdo sploh pomislil, koliko ljudi se je "nasankalo" in jim je to nerodno priznati, nekateri se ne želijo izpostavljati, drugi se raje vozijo na bencin, kljub vgrajeni napravi (ja poznam tudi take) kot da bi se tožarili na naših sodiščih (in verjetno v tem času zamenjali vsaj 3 avtomobile), tretji žal niso toliko pismeni, da bi sploh napisali pritožbo oz. reklamacijo, četrti se bojijo finančnih stroškov, spet nekateri mislijo, da je vse ok, če avto cuka in jim ugaša, ker je pač to "cena" cenejše vožnje . . . tu na forumu nas "trobi" eno in isto max. 20 uporabnikov, če pa je potem kdo preveč len, da bi se v zadevo poglobil in prebral forum, pa naj raje kupi dizlaša s poreklom.
kemykos je napisal/-a:Joooj kak panicarite, problem je v mojem motorju, ki ga zvija naprej in nazaj, zato mozno da je zribalo cev pod pokrovom (okrasno plastiko motorja). Nevem zakaj uporabljate neke besedne zveze "svasta p...rodi" itd, saj ce sem se nasral sem se sam, poleg tega pa je monter izredno prijazen tak, da bomo vse uredilitakoj je reko da je mozno kar sem opisal in da bova takoj danes pogledala. Sam ne delam neke panike, kot jo nekateri tukaj. Ce se da kaj sam popravim, ker mi je to v uzitek, da neki sam postudiram. Drugac pa niti enkrat ni naprave vrglo ven in dela skos super, prakticno avto gre boljse na plin kot na bencin
Nevem v cem je problem, ce ga niti sam ne delam. Jaz se ravno iz tega razloga nisem odlocil za drugega ponudnika ker je bil ta najgodnejsi, najprijaznejsi in kar je najbolj pomembno je 20km stran od doma. Napake se pa pojavijo pri vseh monterjih v nekem casu, zato ima ta tudi brezplacen servis po 1000km. Eni furate avto 200km v eno smer in potem se enkrat na dodatne nastavitve, pa se vam nihce ne dela norca. Itak ste pa sami hudi mehaniki tu, tak da se mi res ne da ukvarjat z vami. Bom napisal kako smo uredili, ze pa v naprej vem, da bo vse ok.
Me pa izredno moti, da se kr zacnete vzigat in posplosevat podobno kot za vse ostale predelovalce, ki niso isti kot jih imate vi.
pa Lep pozdrav!
Po forumu brska: Google [Bot] in 20 gostov