Debate, ki niso vezane na ostala področja...

veqlargh
Nov uporabnik

Re: Avtoplin - stari znanec?

Napisal/-a veqlargh So mar 14, 2015 8:25 am

Pa dajte že nehat no.

Če je mislil prav pri Plinexu montirat (v Mislinji), ajde. Če pa pri pooblaščencem je pa povsem OK. Nehite že srat no. Polno nas je, ki mamo v tej mreži predelane avte pa se furamo čisto fajn.

Govorte o monterjih in napravah.

Uporabniški avatar
japanac
Novinec

Napisal/-a japanac So mar 14, 2015 9:50 am

veqlargh je napisal/-a:Pa dajte že nehat no.

Če je mislil prav pri Plinexu montirat (v Mislinji), ajde. Če pa pri pooblaščencem je pa povsem OK. Nehite že srat no. Polno nas je, ki mamo v tej mreži predelane avte pa se furamo čisto fajn.

Govorte o monterjih in napravah.

Se popolnoma strinjam, ampak . . . vedno je pri takih zadevah AMPAK . . . kaj pa tisti, ki so imeli težave

- so jim težave uspešno odpravili
- je bil njihov odnos profesionalen
- so priznali morebitne svoje napake
- so jim priznali zadeve v garanciji

Odgovor na vsa ta vprašanja je iz lastnih izkušenj ter očitno iz izkušenj tistih, ki so opisali zadeve na tem forumu "nedvoumen".

NE, niso odpravili težav, niso imeli profesionalnega odnosa, niso priznali svojih napak in tudi ne garancije.

Naprava, ki smo jo demontirali je še danes v garaži in edino kar je brezhibnega pri njej je to, da je BREZHIBNO SPRAVLJENA V ŠKATLI in nas opozarja na to, kako smo verjeli obljubam. :/:o:/

Je pa dejstvo tudi to, da če jim zadeva "rata" iz prve je potem ok, če so pa težave pa "boga moli", da bo kdo znal porihtat.

Pa še to, ja govorimo o MONTERJIH, vsaka naprava bo z znanjem in izkušnjami dobrega monterja delovala brezhibno, ni pa nujno da bo enako delovala super-duper naprava, ki jo bo montiral "šalabajzer".

In še nekaj, ali je kdo sploh pomislil, koliko ljudi se je "nasankalo" in jim je to nerodno priznati, nekateri se ne želijo izpostavljati, drugi se raje vozijo na bencin, kljub vgrajeni napravi (ja poznam tudi take) kot da bi se tožarili na naših sodiščih (in verjetno v tem času zamenjali vsaj 3 avtomobile), tretji žal niso toliko pismeni, da bi sploh napisali pritožbo oz. reklamacijo, četrti se bojijo finančnih stroškov, spet nekateri mislijo, da je vse ok, če avto cuka in jim ugaša, ker je pač to "cena" cenejše vožnje . . . tu na forumu nas "trobi" eno in isto max. 20 uporabnikov, če pa je potem kdo preveč len, da bi se v zadevo poglobil in prebral forum, pa naj raje kupi dizlaša s poreklom.

Za zaključek pa še naša razvajenost, vsak bi najraje imel "soseda", ki bi mu vse porihtal. Naša prva predelava mislim da je od nje že več kot 10 let je bila v Mariboru, seveda so potem "maherji" 2x vozili vozilo v Ljubljano na nastavitve, juhu pa taki monterji. Danes vsaj po mojih izkušnjah ni tako, če želiš da nekaj deluje kot mora, pelji do nekoga, ki se spozna.

Sami se pač vozimo 102 km iz Maribora in vemo zakaj (da ne bo pomote vozimo vozila na montažo, saj dodatna nastavljanja do sedaj niso bila potrebna in tudi nobenih težav nismo imeli).

:vrum
Golf Plus 2.0 TDI (chiptuning)
Slika

BMW 320d (chiptuning)
Slika

plinaš
Uporabnik

Napisal/-a plinaš So mar 14, 2015 11:12 am

hansolali je napisal/-a:ć
iziboy je napisal/-a:
hansolali je napisal/-a:Živio
Sem nov tu na forumu,imam Mercedez CLK 200 kompresor letnik 2004 zanima me koga mi priporočate za predelavo na plin.

Dobrodošel na forumu!

Vsi smo bili enkrat novi na forumu in vsi smo si prebrali forum. Zato je..da se bere in s tem dobi informacije...

Živio
sem nekaj bral pa ni bilo drugega kot: ta ne naredi dobro,drugi tudi ne...
mene zanimajo pozitivne izkušnje,vas ki že imate avto na plin.
da lahko med najboljšimi izberem majstra ki opravi svoje delo,ne pa da mi pobere denar pol pa se j...
Lp Ali

ne bom citiral vseh postov vmes ampak ;
verjetno se boš - vsaj po naših izkušnjah tukaj - na koncu odločal med plinekšou in geena ...
tam boš dobil točno vse kar nočeš ...
in spoštovali bomo to tvojo odločitev saj denar ni naš ampak tvoj ...

vse kar bi želeli je to , da nas ne boš zapustil ne v dobrem ne v slabem ..
plin je cnej k bencin

iziboy
Stalni uporabnik

Kraj: močvirje

Napisal/-a iziboy So mar 14, 2015 12:31 pm

Ker mu še nobeden ni odgovoril, mu bom pa jaz, da se revček ne bo ''matral'' s 300 stranmi foruma:

ja, pomemben je monter (in naprava), če hočeš bit zadovoljen. Monter naj ima veliko izkušenj s predelavami in reševanjem morebitnih težav, ker se v obeh primerih veliko nauči.
Iz vseh postov lahko izluščiš dva naslova, Primož Jazbar in Prins. Prins je dražji, se pa po izkušnjah uporabnikov pri obeh potrudijo za svojo stranko. Kot pa ti je že napisal Plinaš: denar je tvoj, predloge si dobil, ko/če boš šel drugam in imel težave, boš pač dobil zgolj...smo ti rekli?!
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT!

brs
Novinec

Napisal/-a brs So mar 14, 2015 3:33 pm

Če boš pogledal na nemške spletne strani, boš ugotovil, da v Mercedesa nemci vgrajujejo največ PRINS, BRC in VIALLE.
Te tri naprave veljajo za najkvalitetnejše, a so hkrati tudi dražje od ostalih naprav.

Pri nas vgrajevalcev za BRC in VIALLE ni.
Imamo vgrajevalca za PRINS in tu imaš najboljšo kombinacijo pri nas, odlično napravo in monterja.
Problem PRINS-a je samo to da je dražji kot drugi. Torej, če si lahko privoščiš, je na prvem mestu PRINS.

Sigas, oziroma Jazbar je tudi dobra izbira, odličen monter, ki se s tem ukvarja že zelo dolgo in ima potrebne izkušnje in kvaliteto.
So pa njegove naprave cenejše od PRINS-a in zato lahko ponudi nižjo ceno.

Glede PLINEKS-a pa tako, vgrajujejo veliko različnih naprav in imajo veliko različnih vgrajevalcev, ki vsi vgrajujejo različne naprave.
Niso vsi vgrajevalci slabi, o HRIBARJU sem slišal, da ni slab. A na forumih najdeš kar nekaj nezadovoljnih uporabnikov PLINEKSa, ki so imeli težave.

Imaš še druge vgrajevalce, ki ti bodo vgradili poceni naprave za manj kot 1000 evrov vse skupaj.
A oni večinoma vgrajujejo poceni naprave in tudi kvaliteta vgradnje je lahko zelo...

Upam, da ti bo to kaj pomagalo pri izbiri.

murano 3.5
Nov uporabnik

Napisal/-a murano 3.5 Ne mar 15, 2015 8:37 am

plinex, včeraj sem se pogovarjal z kolegom ki vozi porsheja in ima predelanega pri plinexu (podjetje ki je pri vas na foromu na črni listi) dela vse super in je zelo zadovoljen,
G1 sam sem predelal muranota pri tem podjetju(podjetje ki je pri vas na foromu na črni listi) dela vse super, s tem da me ni zanimalo koliko bo stalo ampak da mi dobro naredijo to sem jim v začetku dal vedet, dali so mi leto bančne garancije in mislim da 5 let garancije na sistem. Tankam v mb pri enem od vgrajevalcu za plinske sisteme(njihovi konkurenci) 0,6€/l, beseda na besodo in serviser tega podjetja je pokomentiral vgradnjo njihove konkurence, povedal je da ni nobenih presežkov in nobenih pomanjkljivosti, potem sem mu rekel naj se pelje peljal se je in ni šparal na polno je vozil , izklapljal vkljapljal med vožnjo in je rekel da sistem dela super , pohvalil je delovanje sistema njegove konkurence

zato vam prosim ne blatite konkurence ker z tem blatite sebe.

če bo pa kaj narobe z sistemom od G1 pa boste sigurno zvedeli preko TV ja ker to sem jim pred vgradnjo obljubil da če bo sistem zajebaval bodo na televiziji

Imam pa občutek da so nekateri forumaši nastavljeni od določene vgrajevalca in blatijo konkurente , to pa ni lepo

kaka13
Nov uporabnik

Napisal/-a kaka13 Ne mar 15, 2015 9:38 am

To ni blatenje ..Napišemo pač svoje izkušnje ..Prav pri Plinexu sem doživel zelo slabo izkušnjo , ker pač moja naprava ni bila montirana pri njih, je v mojem avtu bila za njih montirana cenena šit naprava EMER, ki so jo tudi oni včasih montirali..
Odnos do strank katastrofa , kar pomeni , da mi še na misel ne pride , da bi še kdaj šel k njim, če hočeš kakšno informacijo je ne dobiš celo posmehljivo se spogledujejo v glavnem neprofesionalno obnašanje..stem pa odganjajo stranke namesto , da bi jih pridobili.
Ko sem ji vprašal koliko bi me prišel servis za menjavo filtrov je bil odgovor 96€, za dva filtra (halo za dva filtra) zakaj toliko ..zato ker filtorv za mojo napravo ne dobijo s popustom...ja tako pač je , če hočeš zaslužit :roll:

Uporabniški avatar
japanac
Novinec

Napisal/-a japanac Ne mar 15, 2015 1:37 pm

Če že "vlačiš za jezik".

Super, da sta tvoj kolega in ti (mislim, da se lahko tikamo na tem forumu) zelo zadovoljna, res sem vesel za vaju in za vse ostale, ki jim predelave pri omenjenih podjetjih delujejo kot morajo.

No pa gremo po vrsti . . .

Torej s tvojimi izkušnjami v mesecu dni (Pridružen: Ne feb 15, 2015 10:36 pm) in štirimi prispevki (Prispevkov: 4) želiš "odkrivati novo resnico", si mogoče pomislil, da nekako pretehta 315 strani foruma, kjer izstopata dva vgrajevalca s katerimi so imeli uporabniki težave. Pa saj drugače ni nobene logike, da bi se izpostavili eni in isti, če bi bilo vse v redu.

murano 3.5 je napisal/-a:plinex, včeraj sem se pogovarjal z kolegom ki vozi porsheja in ima predelanega pri plinexu (podjetje ki je pri vas na foromu na črni listi) dela vse super in je zelo zadovoljen,

Kot sem že večkrat napisal, če bi sam vozil Porscheja bi tudi izbral vgrajevalca, ki se začne na črko P . . . vendar je to Prins.

murano 3.5 je napisal/-a:G1 sam sem predelal muranota pri tem podjetju(podjetje ki je pri vas na foromu na črni listi) dela vse super, s tem da me ni zanimalo koliko bo stalo ampak da mi dobro naredijo to sem jim v začetku dal vedet, dali so mi leto bančne garancije in mislim da 5 let garancije na sistem. Tankam v mb pri enem od vgrajevalcu za plinske sisteme(njihovi konkurenci) 0,6€/l, beseda na besodo in serviser tega podjetja je pokomentiral vgradnjo njihove konkurence, povedal je da ni nobenih presežkov in nobenih pomanjkljivosti, potem sem mu rekel naj se pelje peljal se je in ni šparal na polno je vozil , izklapljal vkljapljal med vožnjo in je rekel da sistem dela super , pohvalil je delovanje sistema njegove konkurence

Tudi to sem že večkrat napisal:

Pri G1 smo predelali 2 vozili, prvo deluje brez večjih težav, nekajkrat so nastavljali, komplicirali so glede garancije, ko so menjavali uparjalnik, pred kratkim je crknil računalnik, kar so želeli zaračunati (kljub temu, da je bilo od vgradnje mislim, da 3 leta), na koncu smo sami dali drug računalnik, ki je ostal od demontaže pri drugem vozilu. Ok, pozabimo in sedaj drugo vozilo . . .

Vgrajeno v novo vozilo, skupaj narejenih cca 90k km, od tega 30k km brezhibnega delovanja, ostalo kolobocije, nastavljanja, obljube, rezime, demontaža (BREZHIBNO SPRAVLJENO V KARTONASTI ŠKATLI V GARAŽI - brez računalnika, ker je bil porabljen zaradi nepriznavanja garancije pri drugem vozilu) in prodaja vozila.

murano 3.5 je napisal/-a:če bo pa kaj narobe z sistemom od G1 pa boste sigurno zvedeli preko TV ja ker to sem jim pred vgradnjo obljubil da če bo sistem zajebaval bodo na televiziji

Kaj naj sedaj lažem, da je delovalo super, in da ni bilo težav pri priznavanju garancije in da so taki strokovnjaki da jim ni para, sorry "murano 3.5", pa če mi zastonj predelajo naslednji avto so dejstva jasna. Seveda sem pa tudi napisal, da če jim zadeva "rata" iz prve je potem v večini primerov ok.

murano 3.5 je napisal/-a:Imam pa občutek da so nekateri forumaši nastavljeni od določene vgrajevalca in blatijo konkurente , to pa ni lepo

Po naših izkušnjah je delal dobro Tomaž iz Ljubljane (r.i.p.), ki nam je porihtal marsikatero stvar, ki je drugi niso znali. Kasneje smo spoznali Primoža Jazbarja, ki nam je predelal po razočaranju od G1 vseh naslednjih 6 vozil in tudi uspešno odpravil težave na sistemih, ki jih ni vgrajeval, vendar jih "razni mojstri" niso bili sposobni rešiti.

Sami vozimo predelana vozila že 11 let, preizkusili smo Magic, Lovato, Tartarini, Prins, G1 in pri vseh zadnjih predelavah poljski AGC. Z delovanjem smo bili zadovoljni, razen z G1 (pri eni vgradnji pogojno, pri drugi katastrofa).

Smo zato nastavljeni, ne vem, kakor kdo vidi, je pa to forum na katerem se pohvalijo dobre izkušnje z nekom in grajajo slabe.

Npr. Plinaš prisega na Prins, nekdo drug na BRC, sami zadnja 4 leta na AGC, spet nekdo je zadovoljen z Versusom, itd. (se oproščam, če sem koga izpustil)

murano 3.5 je napisal/-a:zato vam prosim ne blatite konkurence ker z tem blatite sebe.

Največja konkurenca so vgrajevalci SAMI SEBI, če je njihovo delo strokovno in stojijo za njim ter se ne izgovarjajo na 100 in en način, se to razve, če pa se izgovarjajo na vse mogoče načine in je njihova strokovnost najmanj vprašljiva, so pač "šalabajzerji" in za tem trdno STOJIM (pika)

Slika

BMW 320d (chiptuning)
Slika

dejan19
Novinec

Napisal/-a dejan19 Po mar 16, 2015 7:20 pm

Je kdo vgradil plin od tega monterja:
http://privoscite.si/ponudbe/13138/bodi ... ekaj-urah/

Cena je kar ugodna samo kako je z kvaliteto materijalov,izkušnje,servisi,...

Dal bi ga na Laguno 1.8 16V 85kW 2002 letnik...

kemykos
Novinec

Napisal/-a kemykos Po mar 16, 2015 8:26 pm

Jaz sem dal predelat pri temu predelovalcu. Predlagam da se sam dogovoris za ponudbo. Predelovalec je ok, sam sem prevozil sedaj 2000 km, kar je blo naroe je to, da so se injektorji naslanjali na haubo od avta, kar sem resil sam tako da sem odvecen pleh ssm odrezal stran in se tako znebil zvoka klk klk, ki je bil res motec. Pa tudi posodo za mazanje ventilov sem zalil s silikonom, ker je bla vseskozi mokra spodaj. Drugac pa naprava dela super, doplacal sem 20€ za vecji tank, vse skupaj z homologacijo pa je bilo malo cez 800€ kar je super cena ;-) Mors vedet, da poleg tiste cene 650€ pride se omenjena homologacija in mazanje ventilov, pa monter neki plina tanka tako, da pride potem se nekaj € zraven. :-) Mi pa mogoce mal "pridisi" po plinu, ko avto laufa pod stantgasom ampak moram it ta tedn mal na obisk, ker je ze 2x preteklo tistih 1000km po katerih imas free servis oziroma pregled zastonj.

To je vse kar lahko povem, ni mi zal za predelavo, sploh ker je bla kolker tolk poceni. Na dolgi rok bomo pa vidli kak bo, je pa vseeno razlika pri stroskih porabe, ko naredis 1000km za 48€ :-)

kaka13
Nov uporabnik

Napisal/-a kaka13 Po mar 16, 2015 10:06 pm

Mene pa samo nekaj zanima ali lahko sam zamenjam filtre ..a je potrebno po menjavi filtrov kakšna nastavitev preko računalnika.. :D
Drugače šraufanje in popravljanje mi ni tuje..
L.p

Uporabniški avatar
OveN
Nov uporabnik

Kraj: Gorica pri Slivnici

Napisal/-a OveN Po mar 16, 2015 10:13 pm

kaka13 je napisal/-a:Mene pa samo nekaj zanima ali lahko sam zamenjam filtre ..a je potrebno po menjavi filtrov kakšna nastavitev preko računalnika.. :D

po mojih podatkih pri določenih novejših napravah je nastavljen servisni interval kateri izklopi napravo po časovnem obdobju ki je nastavljen in je potrebno napravo povezati z programom ter nastaviti ponovni časovni interval. če pa naprava tega nima ali nima nastavljeno pa lahko sam zamenjaš brez problema...

danci1973
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a danci1973 Po mar 16, 2015 11:15 pm

kaka13 je napisal/-a:Mene pa samo nekaj zanima ali lahko sam zamenjam filtre ..a je potrebno po menjavi filtrov kakšna nastavitev preko računalnika.. :D
Drugače šraufanje in popravljanje mi ni tuje..
L.p

Pri moji napravi (BRC) ob menjavi filtrov ni (bilo) treba ničesar nastavljat...

Ob obnovi uparjalnika pa tudi ob menjavi injektorjev pa je bilo treba imeti računalnik in BRC program, da sem lahko nastavil ustrezen pritisk plina (pri obovi uparjalnika) oz. da sem korigiral doziranje plina (novi injektorji imajo večji pretok plina kot stari).

iziboy
Stalni uporabnik

Napisal/-a iziboy To mar 17, 2015 5:43 am

kemykos je napisal/-a:Jaz sem dal predelat pri temu predelovalcu. Predlagam da se sam dogovoris za ponudbo. Predelovalec je ok, sam sem prevozil sedaj 2000 km, kar je blo naroe je to, da so se injektorji naslanjali na haubo od avta, kar sem resil sam tako da sem odvecen pleh ssm odrezal stran in se tako znebil zvoka klk klk, ki je bil res motec. Pa tudi posodo za mazanje ventilov sem zalil s silikonom, ker je bla vseskozi mokra spodaj. Drugac pa naprava dela super, doplacal sem 20€ za vecji tank, vse skupaj z homologacijo pa je bilo malo cez 800€ kar je super cena ;-) Mors vedet, da poleg tiste cene 650€ pride se omenjena homologacija in mazanje ventilov, pa monter neki plina tanka tako, da pride potem se nekaj € zraven. :-) Mi pa mogoce mal "pridisi" po plinu, ko avto laufa pod stantgasom ampak moram it ta tedn mal na obisk, ker je ze 2x preteklo tistih 1000km po katerih imas free servis oziroma pregled zastonj.

To je vse kar lahko povem, ni mi zal za predelavo, sploh ker je bla kolker tolk poceni. Na dolgi rok bomo pa vidli kak bo, je pa vseeno razlika pri stroskih porabe, ko naredis 1000km za 48€ :-)

Vse je SUPER!!!

Mam ful izkušenj...že 2000 km...

Samo pokrov motorja sem rezal, pa tekočina pušča, pa po plinu smrdi....

Vse je super....

:ue

Uporabniški avatar
japanac
Novinec

Napisal/-a japanac To mar 17, 2015 8:01 am

iziboy je napisal/-a:Vse je SUPER!!!

Mam ful izkušenj...že 2000 km...

Samo pokrov motorja sem rezal, pa tekočina pušča, pa po plinu smrdi....

Vse je super....

:ue

:rofl :rofl :rofl

ta je dobra, za lepši začetek dneva,

sam bi že ponorel in ga pribil na . . . monterja mislim, da ne bo pomote

Slika

BMW 320d (chiptuning)
Slika

kseb
Novinec

Napisal/-a kseb To mar 17, 2015 9:27 am

Nimam besed za vgradnjo, kjer si stranka sama popravlja stvari in, kjer "smrdi" po plinu.

Sicer pa glavno, da je stranka zadovoljna z vgradnjo. :twisted: Pardon: glavno je, da je poceni.
Itak, da mora "smrdet" po plinu, če je avto predelan na plin. :?: Homologacija gre skozi z lahkoto, če malo, ampak res malo, smrdi po plinu. Monter je svoje delo opravil odlično, ker samo malo smrdi po plinu. Lahko bi namreč močno smrdelo po plinu.
To je dobra referenca za naprej.

Južni sosedje imajo pregovor za takšne monterje in kupce: svašta majka rodi, samo para neče.

Uporabniški avatar
japanac
Novinec

Napisal/-a japanac To mar 17, 2015 11:56 am

kseb je napisal/-a:Nimam besed za vgradnjo, kjer si stranka sama popravlja stvari in, kjer "smrdi" po plinu.

Sicer pa glavno, da je stranka zadovoljna z vgradnjo. :twisted: Pardon: glavno je, da je poceni.
Itak, da mora "smrdet" po plinu, če je avto predelan na plin. :?: Homologacija gre skozi z lahkoto, če malo, ampak res malo, smrdi po plinu. Monter je svoje delo opravil odlično, ker samo malo smrdi po plinu. Lahko bi namreč močno smrdelo po plinu.

O tem sem pisal nekaj postov nazaj . . .

japanac je napisal/-a:In še nekaj, ali je kdo sploh pomislil, koliko ljudi se je "nasankalo" in jim je to nerodno priznati, nekateri se ne želijo izpostavljati, drugi se raje vozijo na bencin, kljub vgrajeni napravi (ja poznam tudi take) kot da bi se tožarili na naših sodiščih (in verjetno v tem času zamenjali vsaj 3 avtomobile), tretji žal niso toliko pismeni, da bi sploh napisali pritožbo oz. reklamacijo, četrti se bojijo finančnih stroškov, spet nekateri mislijo, da je vse ok, če avto cuka in jim ugaša, ker je pač to "cena" cenejše vožnje . . . tu na forumu nas "trobi" eno in isto max. 20 uporabnikov, če pa je potem kdo preveč len, da bi se v zadevo poglobil in prebral forum, pa naj raje kupi dizlaša s poreklom.

Dokler bomo pustili, da nas vlečejo za nos, kljub temu, da smo pošteno plačali storitev, bo še vedno veliko "šalabajzerjev", ki bo to izkoriščalo. Iz svojih izkušenj lahko povem, da tudi zadeva, ki jo nekomu "podarim" dela brezhibno, saj mi bo drugače "najedal" in bi bilo boljše da bi jo vrgel stran. Ok, če bi kupil že predelan avto, bi potem že sam naredil nekaj "modifikacij", seveda če bi se na zadeve spoznal.
Nikakor pa ne bom nikoli popravljal za nekom, ki je šlampasto naredil svoje delo pa še plačal sem mu.

Sicer pa ti želim, da bi tudi kar še ni ok, porihtal monter saj je to njegova "naloga", prav tako je na spodnji povezavi:

http://www.avto-plin.eu/

zapisano

Prav tako nudimo 2-letno garancijo na celoten sistem, 3-letno garancijo na elektronske dele, ter kar 5-letno garancijo na našo strokovno vgradnjo

V 5 letih ti bodo pa že uredili tisto, kar jim očitno ni uspelo ob montaži, zato moj nasvet, roke proč in naj naredijo tako, da bo brezhibno
. :con

Želim ti, da bi se čimprej vozil v "varnem" predelanem vozilu.

Slika

BMW 320d (chiptuning)
Slika

kemykos
Novinec

Napisal/-a kemykos To mar 17, 2015 12:35 pm

Joooj kak panicarite, problem je v mojem motorju, ki ga zvija naprej in nazaj, zato mozno da je zribalo cev pod pokrovom (okrasno plastiko motorja). Nevem zakaj uporabljate neke besedne zveze "svasta p...rodi" itd, saj ce sem se nasral sem se sam, poleg tega pa je monter izredno prijazen tak, da bomo vse uredili :-) takoj je reko da je mozno kar sem opisal in da bova takoj danes pogledala. Sam ne delam neke panike, kot jo nekateri tukaj. Ce se da kaj sam popravim, ker mi je to v uzitek, da neki sam postudiram. Drugac pa niti enkrat ni naprave vrglo ven in dela skos super, prakticno avto gre boljse na plin kot na bencin :-) Nevem v cem je problem, ce ga niti sam ne delam. Jaz se ravno iz tega razloga nisem odlocil za drugega ponudnika ker je bil ta najgodnejsi, najprijaznejsi in kar je najbolj pomembno je 20km stran od doma. Napake se pa pojavijo pri vseh monterjih v nekem casu, zato ima ta tudi brezplacen servis po 1000km. Eni furate avto 200km v eno smer in potem se enkrat na dodatne nastavitve, pa se vam nihce ne dela norca. Itak ste pa sami hudi mehaniki tu, tak da se mi res ne da ukvarjat z vami. Bom napisal kako smo uredili, ze pa v naprej vem, da bo vse ok. :-) Me pa izredno moti, da se kr zacnete vzigat in posplosevat podobno kot za vse ostale predelovalce, ki niso isti kot jih imate vi. :-D pa Lep pozdrav! :-)

iziboy
Stalni uporabnik

Napisal/-a iziboy To mar 17, 2015 1:16 pm

kemykos je napisal/-a:Joooj kak panicarite, problem je v mojem motorju, ki ga zvija naprej in nazaj, zato mozno da je zribalo cev pod pokrovom (okrasno plastiko motorja). Nevem zakaj uporabljate neke besedne zveze "svasta p...rodi" itd, saj ce sem se nasral sem se sam, poleg tega pa je monter izredno prijazen tak, da bomo vse uredili :-) takoj je reko da je mozno kar sem opisal in da bova takoj danes pogledala. Sam ne delam neke panike, kot jo nekateri tukaj. Ce se da kaj sam popravim, ker mi je to v uzitek, da neki sam postudiram. Drugac pa niti enkrat ni naprave vrglo ven in dela skos super, prakticno avto gre boljse na plin kot na bencin :-) Nevem v cem je problem, ce ga niti sam ne delam. Jaz se ravno iz tega razloga nisem odlocil za drugega ponudnika ker je bil ta najgodnejsi, najprijaznejsi in kar je najbolj pomembno je 20km stran od doma. Napake se pa pojavijo pri vseh monterjih v nekem casu, zato ima ta tudi brezplacen servis po 1000km. Eni furate avto 200km v eno smer in potem se enkrat na dodatne nastavitve, pa se vam nihce ne dela norca. Itak ste pa sami hudi mehaniki tu, tak da se mi res ne da ukvarjat z vami. Bom napisal kako smo uredili, ze pa v naprej vem, da bo vse ok. :-) Me pa izredno moti, da se kr zacnete vzigat in posplosevat podobno kot za vse ostale predelovalce, ki niso isti kot jih imate vi. :-D pa Lep pozdrav! :-)

Jah tkole je ne... malo para, malo muzike!

Zato še vedno.... :ue

P.S.

ampak tale z ''zvijanjem motorja'' naprej/nazaj pa zmaga :rofl

kemykos
Novinec

Napisal/-a kemykos To mar 17, 2015 1:26 pm

Seveda, boljse da bi dal not prins za dva jurja in potem cakal 40.000 km da bi dobil ta dnar not ne? Kolegu je naredlo isto pri G1 pa so sam cevi zamenjali in je blo to to. Sej vam dam za prav vecino stvari ampak favoriziranje par predelovalcev pac ni okusno no. Saj je ista stvar pri mehanikih ;-) Tudi to mi ni jasno, da vidim vedno vec avtov predelanih na plinexu, pa se vsi vozijo po 4ih kolesih...Res cudno, glede na to kak drek in sranje je plinex ane :-P Dejstvo je, da si monterjui nekje morajo pridobit izkusnje, na napakah sr ucimo, sej tut sigas mnda v startu ni vse predelave naredil 1000% al se morda motim? :-) :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 20 gostov