nebivedu je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Iz petka na soboto je bila ena ob 2h zjutraj - voznika so rezali iz avta. V nedeljo so bile 3, u bistvu je vsak dan vsaj ena nesreča na tem odseku. Kdo je potem kriv, če ne signalizacija.......go figure!
Ubistvu se motiš. Do sedaj (v času gradnje) na tem odseku ni bilo nesreče, v nedeljo pa kar 3.
lp
Da se on moti? Kako pa ti to veš, da ni bilo nesreče? Pa saj nisi stal tam pa skos gledal..
Če bi se motil, potem iz petka na soboto nebi par ur stal na tem odseku zaradi nesreče audija A4 karavana s prikolico in puntota, ki je priletel v tega karavana.
Torej kdo potem laže, jaz, ki sem v koloni čakal in gledal kako so več kot uro rezali avto, da so prišli do človeka, ali mediji, ki pravijo da v zadnjih 14 dneh tam ni bilo nesreče.
Videl pa sem vsaj še 2 nesreči v zadnjih 14ih dneh na tistem odseku - samo so bili samo trki z malo uničene pločevine in nič drugega. Torej nam mediji lepo lažejo.
tale tema je pa vroča

zanimive so tud nekatere izjave like "kako so več kot uro rezali avto, da so prišli do človeka" ja po mojem tud ja... potem še nisi bil zravn ko se to spravjo delat...
možno da so bili gasilci več kot uro na kraju dogodka, ne pa da so ga 1 uro vn rezali, lepo te prosim

pa men se tista a3- sploh ni zdela fejst razbita ( no ja spredaj do mašine je res da je nč ni... streho so tak gasilci dol ruknal... )tk da po mojem če bil bil kak mlad v tistem audiju bi še preživu... tk pa starci....