Tero je napisal/-a:kaj jelinčič pravi o vinjetah
http://www.youtube.com/watch?v=pe2WUp7ZJdA&feature=related
esem je napisal/-a:Cetis se je pritožil na rezultat razpisa. To pomeni, da vinjete gotovo ne bodo natisnjene do uvedbe in jih bodo začasno nadomestila nekakšna potrdila. Predvidljivo....
Hrvatje (turistično ministrstvo, autoklub itd) se pritožujejo nad odsotnostjo tredenskih ali mesečnih vinjet (češ da so diskriminirani). Pravijo, da imajo vsi v Evropi 10-dnevne. Tudi oni se bodo pritožili. Tudi predvidljivo....
Res se bo izkazalo (se že), da je projekt delan na horuk in da se bo zatikalo
esem je napisal/-a:Cetis se je pritožil na rezultat razpisa. To pomeni, da vinjete gotovo ne bodo natisnjene do uvedbe in jih bodo začasno nadomestila nekakšna potrdila. Predvidljivo....
Hrvatje (turistično ministrstvo, autoklub itd) se pritožujejo nad odsotnostjo tredenskih ali mesečnih vinjet (češ da so diskriminirani). Pravijo, da imajo vsi v Evropi 10-dnevne. Tudi oni se bodo pritožili. Tudi predvidljivo....
Res se bo izkazalo (se že), da je projekt delan na horuk in da se bo zatikalo
NaceM je napisal/-a:Naj dajo tedenske vinjete za 18€ in to od ponedeljka do petka, tako da bodo morali švabi in jodlarji kupovat po 2x!
Če bo kdorkoli pri nas popustil je navaden pusi, ki se userje pred tujci.
NaceM je napisal/-a:Naj dajo tedenske vinjete za 18€ in to od ponedeljka do petka, tako da bodo morali švabi in jodlarji kupovat po 2x!
Če bo kdorkoli pri nas popustil je navaden pusi, ki se userje pred tujci.
esem je napisal/-a:istično ministrstvo, autoklub itd) se pritožujejo nad odsotnostjo tredenskih ali mesečnih vinjet (češ da so diskriminirani). Pravijo, da imajo vsi v Evropi 10-dnevne. Tudi oni se bodo pritožili. Tudi predvidljivo....
Joie de vivre! je napisal/-a:2. Tujci so zadnji, zaradi katerih se imamo sekirati. Itak je 99% tujcev na naših cestah tranzitnih in nimamo od njih NIČ. Še enkrat, NIČ. Tistim redkim, ki jim bo Slovenija končni cilj, tistih 30€ ne bo problem dati.
Cornelius je napisal/-a:Nič lepo da se opravičiš, mene je tudi sram čeprav se ne opredeljujem ne za Hr. ne za Bosno ne Crno goro ali Italijo po pradedkih...
Dobro razmislite kaj bom zdaj napisal: Dobro poglejte staro Jugoslavijo !!!
In ? Mar je Jadransko morje samo ker je bilo republiško označeno le Hrvaško?
Če bi dali mednarodno arbitražo za staro jugo bi se tudi jadransko morje enakomerno porazdelilo na vse bivše republike Juge a ne samo Hrvatima. Pa mi je ati iz Pule da nebi bilo pomote. Sram me je kaj je ratalo od Hrvaške politike čeprav Vam povem, da ludje niso nič krivi in povsod imaš dobre in slabe.
Glede vignjet da ne bomo preveč off topic je tako, da če Slovenija popusti in menja zakone zaradi škrtih Avstrijcev in Nemcev ter nekaj čehov ki ližejo rit nemcem pa me bo resnično sram tudi slo politike. Enoletno vignjeto za Švico za en dan sem kupil in ta transparent bom nesel pred skupščino v protest. Sramota.
Jadransko morje je bilo last Jugoslavije. Sloveniji do Krka, Hrvaški do Zadra, Bosni do Splita, Srbiji in Makedoniji do Čgore, Crna gora itak ima prelepo obalo. Se strinjate? To je pravično. In sem 100% prepričan, da bi popušila Hrvaška če se grejo deliti nacionalne meje in dobrote Juge.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov